- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.321
2yi gecmisti yattim 5 de uyandi benim sipa agladi agladi emdi uyumadi kalktim mecburGÜNAYDIN GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Ben çoktan uyandım sabah sporumu yaptım bile..
Şimdi kahvemi içerim sabah haberini izlerim..Eki Görüntüle 1826626
Yoksa siz halen uyuyor musunuz
Aynen Can'ım Yaa benim içinde durum aynen öyleHım.. Olabilir aslında ama jilliana başladık arkadaşlarla birlikte..
Hem Fb sanırım 8 hafta sürüyor demistin sizin topikte, ben Ramazan ayında spor yapamam ama mutlaka fb mutlaka yapmak isterim.. Spor yapmayı çok seviyorum hayatımın bir parçası oldu..
Aynen canım halayı ikimiz baş çekiyoruz ben bu hafta hep 5te uyanıyorum bugün de 5te kalktı abisi de alıştı iki gündür oda 5te kalkıyor. Hiç enerjim kalmadı2yi gecmisti yattim 5 de uyandi benim sipa agladi agladi emdi uyumadi kalktim mecburhalaybasi benim kimseye vermem
Peki canım sen bir düşün kararını ver.. Listeye senide ekliyim olur mu ?evet yaaa bende bilmiyorum..acayip uyusuk ve tembelim bu aralar aklım sadece ne yesem derdinde
Meleğim evine hoşgeldin canım..Ilk gunun 50 squatini yapmis bulunmaktayimm
Daha once yapmamistim. Cök kalk ne kolay diyodum ama dogru yapmak ixin video izledim. 25 te ayagim titremeye basladi. 50 de nefes nefeseydim bacaklarim agridi. Simdi oglusla temizlik zamani
A aydogdu06 canimm iyi seyirler simdiden. Bende tiyatroyu cook severimmm. Esimle tanismamizin bir bolumu tiyatroda gecmisti
Haliyle çalışan biri olarak günlük rutin duzenin var mecburen erkenden uyanıyorsun.. Ne güzel bu harika birşey bende erken uyanmayı çok severim iyi bir alışkanlık..Ay__Prensesi kız 8.30 da nasıl ayakta olmayayım 5.30 u gösteriyordu saat kalktığımda duş al hazırlan kahvaltı trafik derken geçiyor zaman.:) programda bende varım tabiki ama 3 gün geriden
bugünde günler öncesinden aldığım tiyatro var ona gideceğiz.
ilk defa bu kadar merakla bekliyorum.okuduğum bir romanın oyunu.meraklar içindeyim...
herkese sevgiler...
Evet sen başladığın için bitirmek zorundasın..Aynen Can'ım Yaa benim içinde durum aynen öyle
Evet 8 haftalık ben Ramazan'da da yapıcam inşallah günler uzun gece uzun bir ay öncesinde bir ayda Ramazan Bayram'a tam bitmiş oluyor :))
İnşallaaahhhhEvet sen başladığın için bitirmek zorundasın..
Niyetli olacağım için spor yapmayı gözüm kesmiyor ama bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum..
Senin zamanlaman harika olmuş tam bayrama denk gelmiş.. Nasıl sıkı ve güzel göründüğünü herkes fark edecek..
Bende çok sevindim çokkızlar bugun ağladım ama mutluluktan sizlerle paylaşmak istedim.
hani ank patlamasında önce kayıp olan sonrada komada olduğunu öğrendiğim ark vardı ya (kübra )
heryeri kırık belli yerlerde yanık izleri vardı yaşaması mucize yaşasada makineye bağlı olur dedi dr.düzelirse 3 yılı gözden çıkarın dediler. iste sayısız beyin ameliyatı oldu beyin yerinden oynamış,açıkta durdu bir süre beyni.gözünün birini almak üzereler.birinde sorun yok. sıvıyla besleniyor.duyuyor ama konuşamıyordu. bugun ılk defa konuşmuş hemde kardesını sormuş ismiyle.
nereye gidiyoruz eve mi demiş..uzun uzun cümle kurmuş.cok mutluyum çok...
İlk günler zorlanacaksin ama değecek inan buna..Bacaklarimi evlatlık vermiş gibi hissediyorum çok yoruldum ogleden sonra 20 dk dans ettim şimdide level 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?