Kendim Diyetim. ( resimli)

2yi gecmisti yattim 5 de uyandi benim sipa agladi agladi emdi uyumadi kalktim mecburhalaybasi benim kimseye vermem

Aynen Can'ım Yaa benim içinde durum aynen öyle
Evet 8 haftalık ben Ramazan'da da yapıcam inşallah günler uzun gece uzun bir ay öncesinde bir ayda Ramazan Bayram'a tam bitmiş oluyor :))

2 gun girmedim foruma. Masallaah yazismalara bak
Dun aksam evime geldim
Tabi evin halini gorunce oldum
Bide kocis, canim ben temizlik yapacagim.sana bisey kalmayacak demisti. Walla kalmamis hali buysa kalmis hali nasildi ki
Saolsun supurmus sadece
Evimi temizlemem super bir spor olacak zaten
Gull bende o sporu yapmak istiyorum. 1 bucuk aydir spor yapmadim ya kendimi 70 kilo gibi hissediyorum.sikilasmam lazimmm

05.04.2016 da tatile cikarken 61.9
05.05.2016 eve geldimmm 60.4

1 ayda 1 bucuk kilo cok az ama tatilde kilo almayip vermek cok güzel
Saliya ins 59 kusur olacagim
Fotoda gorundugu uzere azicik sakat sporcuyum videoya bakmadim ins yapabileceğim videodur

Eklentiler

• 20160505_093317.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 69
Ay__Prensesi kız 8.30 da nasıl ayakta olmayayım 5.30 u gösteriyordu saat kalktığımda duş al hazırlan kahvaltı trafik derken geçiyor zaman.:) programda bende varım tabiki ama 3 gün geriden
bugünde günler öncesinden aldığım tiyatro var ona gideceğiz.
ilk defa bu kadar merakla bekliyorum.okuduğum bir romanın oyunu.meraklar içindeyim...
herkese sevgiler...

Ilk gunun 50 squatini yapmis bulunmaktayimm

Daha once yapmamistim. Cök kalk ne kolay diyodum ama dogru yapmak ixin video izledim. 25 te ayagim titremeye basladi. 50 de nefes nefeseydim bacaklarim agridi. Simdi oglusla temizlik zamani
A aydogdu06 canimm iyi seyirler simdiden. Bende tiyatroyu cook severimmm. Esimle tanismamizin bir bolumu tiyatroda gecmisti

2yi gecmisti yattim 5 de uyandi benim sipa agladi agladi emdi uyumadi kalktim mecburhalaybasi benim kimseye vermem
Aynen canım halayı ikimiz baş çekiyoruz ben bu hafta hep 5te uyanıyorum bugün de 5te kalktı abisi de alıştı iki gündür oda 5te kalkıyor. Hiç enerjim kalmadı . Bittim resmen bu Hafta sadece pazartesi yaptım spor yapacak ne halim var nede isteğim.

Kızlar kızlar olaya farklı bakalım.. Violet Life beseye
Bakın erken kalkan uyanan insanların metabolizması çok iyi çalışıyor.. Ne güzel vücudumuz erken saatlerde güne başladı daha fazla kalori yakıyoruz ve dinçlesiyoruz..
Hem saat 9 da kalkıp napacaz..?

Bebeklerimizin biz annelere ihtiyacı var onlar bakıma muhtaçlar.. Bunlar geçici durumlar büyüdükçe düzene girecektir..
Her zaman güçlü ve sabırlı olalım.. Allahım acılarını göstermesin.. Allahım lütuf etmiş evlat vermiş çok şükür..

Kanımın son damlasına kadar bakar büyütür beslerim yavrumu..

Bende gece 1 de uyudum sabah 6 da uyandım.. Napalim yeter bu kadar uyku diyorum hamileyken zaten bol bol uyumuştum..

Meleğim evine hoşgeldin canım.. maşallah kilo almadın vermişsin.. artık vücud inceldikçe metobozlizman daha iyi çalışmaya başladı eee tabi birde herşeyden abartmadan yiyorsan kilo almazsın..

Eşine kızma canım yaaa napsın adam erkeklerin doğasında yok derlitoplu olmak.. evde siz olmayınca canı sıkılmıştır özlemiştir

Bu arada parmağına geçmiş olsun canım..
Sende bugünden başladın sporunu yapmaya.. Listede sende varsın.. Eee sporcu anne olarak bu listedede olmazsan olmazdı demi tatlım

Haliyle çalışan biri olarak günlük rutin duzenin var mecburen erkenden uyanıyorsun.. Ne güzel bu harika birşey bende erken uyanmayı çok severim iyi bir alışkanlık..
Geç saatlerde uyansak vücudumuz hantallaşır çabuk yaşlanır.. Boşver uyumayı erken kalkmak iyidir iyi..

Sorun değil canım.. Biraz aniden gelen bir spor programı oldu topikteki herkes kendini ancak ayarladı..

Zaten 30 gün sürüyor ve 10 günde bir değişiyor.. Hergün farklı farklı programm değiştirmiyoruz..

Aynen Can'ım Yaa benim içinde durum aynen öyle
Evet 8 haftalık ben Ramazan'da da yapıcam inşallah günler uzun gece uzun bir ay öncesinde bir ayda Ramazan Bayram'a tam bitmiş oluyor :))
Evet sen başladığın için bitirmek zorundasın..
Niyetli olacağım için spor yapmayı gözüm kesmiyor ama bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum..

Senin zamanlaman harika olmuş tam bayrama denk gelmiş.. Nasıl sıkı ve güzel göründüğünü herkes fark edecek..

İnşallaaahhhh

Kızar iyi günler kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum çok okuyamadim topigi biraz kendimden bahsedeyim 60 kilo ile evlendim 65 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim doğumdan bir ay sonra 76 kilo idim 4. Ayda 74 kilo oldum kızım 8 aylık şu an 1 ay öncesine kadar 70 kilo idim memlekette bir ay kaldım 4 kilo almışım su an 74 um. şükür evimdeyim artık başlangıç için tavsiye ve kür önerilerinizi bekliyorum

kızlar bugun ağladım ama mutluluktan sizlerle paylaşmak istedim.
hani ank patlamasında önce kayıp olan sonrada komada olduğunu öğrendiğim ark vardı ya (kübra )
heryeri kırık belli yerlerde yanık izleri vardı yaşaması mucize yaşasada makineye bağlı olur dedi dr.düzelirse 3 yılı gözden çıkarın dediler. iste sayısız beyin ameliyatı oldu beyin yerinden oynamış,açıkta durdu bir süre beyni.gözünün birini almak üzereler.birinde sorun yok. sıvıyla besleniyor.duyuyor ama konuşamıyordu. bugun ılk defa konuşmuş hemde kardesını sormuş ismiyle.
nereye gidiyoruz eve mi demiş..uzun uzun cümle kurmuş.cok mutluyum çok...

Bende çok sevindim çok

Allahım bir daha yaşatmasın.. Şükürler olsun arkadaşın hayata dönmüş..

Bundan sonrada daha iyi olacak herşey zamanla yavaş yavaş düzelecek.. Hem psikolijik hemde fizyolojik olarak yıpranmış durumda belki ama artık herşey geride kaldı..

Güzel günler sizinle olsun arkadaşım

Bu güzel haberi bizimle paylastigin için çok sevindim

Bacaklarimi evlatlık vermiş gibi hissediyorum çok yoruldum ogleden sonra 20 dk dans ettim şimdide level 1
İlk günler zorlanacaksin ama değecek inan buna..
Hem güzel kas ağrıları bunlar ben seviyorum..
Böyle bacak bileklerim ve arka bacağımda biraz ağrı var birde kol kaslarım ağrıyor ama bu ağrılar programın işe yaradığını gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…