Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana gerçek bir olaydan ziyade, yaptığın bir projeye veri topluyormuşsun gibi geldi. Öyle yada böyle bende fikrimi söyleyeyim.
1. yaş farkınız mühim değil ancak eşinizin yaşı mühim. Çünkü kendisi daha ergenlik çağında sayılır. Yarın kişiliği olgunlaştınğı da evliliğinizin dinamikleri değişebilir.
2. Siz çocuğunuzun olmayacağına bir doktorun sözüne bakarak mı kanaat getirdiniz. Bunla ilgili raporlarınız varmı? Öyle bile olsa tıp çok ilerledi. İnfertilite hastaları tedavi ile çocuk sahibi oluyorlar. Evlenirken bunu gözönünde bulundurdunuz mu?

Normalce yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Dediğim gibi, bütün hayatımı yaşanılan olayları filan yazsam, konu olur sayfa sayfa. Sahteker olduğumu düşünenler de boşuna zahmet etmesin yazmak için, muhattap almayacağım.

Tartışmaya mahal verecekse konu kilitlenebilir, üyelik banlanabilir. İnternetteki tek site, kadınlar kulübü değil..

İnanan normalce yorum yapmak isteyen, hayat konusunda daha tecrübeli ablalarım varsa yazabilir. Okurum. Sataşanlara tek tek cevap vermeye uğraşmayacağım. O yüzden sadece okuyorum şimdilik..

Bence o kdar fark yok o kadr kafaya takmayın gayet norml bi fark yani..hemde iyimiş aranız zaten önemli olan bu.. böyle düşünüp durursanız soğursunz bence evliliğinzn tadını çıkarın..önemli olan birbizine sevgi ve saygı duymak gerisi boooooooşşşş ..

Şuan için sorun yok, benim aklıma takılan ilerisi. Yani geleceği görme gibi bir yeteneğim yok malesef.

18 yaşında koca mı olur? 18 yaşında çocuk damat gibi olmuş. Bence asıl takılmanız gereken sorun bu

O, diğer çocuklar gibi şımarık yetişmiş bir çocuk değil. Yaşadığı onca sıkıntı, ister istemez normalinden daha ağır daha olgun hale getiriyor. Zaten yeterli olgunluğu görmesem, istemezdim. Ee devlet de müsade ettiğine göre? Teşekkürler yorum için.

Sherlock Holmes benzetmesi için teşekkürler. Bayılırım. Sizi kandırsam elime ne geçecek kısmına gelirsek, eğlence olabilir. Yapılan her şey çok çok ulvi bir amaca hizmet edecek değil neticede. Başta gerçek olduğuna inandığım için yorum yapmıştım fark ettiyseniz. Daha sonra ayrıntılar biraz absürt geldi, ondan inancımı yitirdim.
bayılıyorum yorumlarına ya
Teveccühünüz efenim.

Hasbinallah. Bu nasıl bir eğlence anlayışı ya? Hayır neresi eğlence onu anlamadım? İnanmıyorsan, bir ara ankara'da isen ya da gelirsen bir kafede buyur bi çayımı iç diye cevap vermek isterim de, bu sefer kim bilir ne ilan edersiniz beni.

Bak sana şunu diyim mesela. Fake isem, ALLAH da şu an okunan ezanın hürmetine beni akşama sağ çıkarmasın.

18 yasındaki bir kişi ne kadar olgun olabilir allasen ?
Herkes takmış yasından olgun diye.
Öyle bir şey yok !
Olgunluk farklı bir şey.
Tecrübe ve yaş ile kemale ermekle ilintili.
Benim çocugum 12 yasında ama çok acı çekmiş çok olgun desem komik gelecek herkese çünkü evet komik.
18 yasındaki bir birey ne kadar acı çekerse çeksin ya da neler yaşarsa yaşasın daha toy.
Ama evliliginiz için diyebileceğim tek şey daha yaşının küçük oldugudur.
Ben bile 5 sene önceki aklımı begenmiyorken suan evliligin kendisine kattıgı ya da katacagı sorumluluk belki agır gelebilir.
Guantanamo cezaevinde totosundan elektrik verip anasından emdigi sütü burnundan getirilen bir genç dahi olsa bile bu adam daha 18 yasında.
Bilmiyorum umarım pişman olmazsınız ikinizde.

Ohfff delirtirsiniz siz insani. Yani akraba olan baskasyla geziyorda elin oglu kimle geziyor?. Aldatilanlarin hepsi akraba mikuzen ve kardes ayni sey degildir. Yoksa adi kuzen degil kardes olurdu. Akraba evliligi cocuklarin sagligi icin endiselendirir genelde, bunlarin cocuguda olmayacakmis. Onlarin icine sinip ayni yataga yatabiliyorsa ayyhh kardes gibi demenin anlami yok.

Kuzen kardes degildir

Sitenin yöneticisi kim? Bir konu hakkında, dışarıdan bir görüş almaya geldim, paronayak üyelere cevap vermekten asıl yorum yazan soru soran arkadaşlara cevap veremedim.

Normalce yorum yazan arkadaşlara tekrardan teşekkürler. Konu kilitlenebilir, üyelik silinebilir gerekli görülürse.

Daha çok şey var ancak, dediğim gibi her şeyi yazmam münkün değil.

Konu bana pek gerçekçi gelmedi öncelikle. Ayrıca evlenmişsiniz zaten, şimdi kim ne diyebilir ki ? 18 yaş kadın için zaten erken, erkek için çok çok erken.

Evlenirken, resmi nikah için onun kanuni temsilcisinin rızası istenmişti. Ancak, 18'i doldurmasına birkaç ay kaldı. Bu durumda bütün kanuni hakları veriyor devlet ki, demek ki yeterli olgunluk var. Ben ne kızlar gördüm 25-30 yaşlarında, fok balığı gibi konuşan. Engelli galiba dediğim. Ama ne insanlar gördüm 18 - 19 yaşında, konuşsa feyz alırsın..

Sizde masallah çabuk deliriyorsunuz kuzen bana göre kardeştir mahallemizdeki çocukları bile kardeş gördüğümüzden flört etmiyoruz sizde kuzeninizle aynı yatağa yatıyorsunuz bu mudur yani..akraba evliliği illaki çocukların engelli olması için evlenilmemesi değildir..biraz empati yapın Allahaşkina kuzen = kardeş kardeş çocukları olmayabilir ama yine de olunmaz ben nasıl herkesin fikrine saygı gösteriyorsam sizlerde benim fikirlerime düşüncelerime saygı göstermek zorundasınız

Amcaoğlu ve 18 yaşında bu konuyu erkek açsa neler söylenirdi hayal bile edemiyorum

18 yaşındaki amca kızıyla (ben 22,5 yasindayim) evlendim cinsel hayatımız bir haftada 3-4 ama bu evlilik beni düşündürüyor oldu mu bence olmadı

Tesekkur ederım ben senı hatırlayamadım aslında.
Cocugum buyudu buyugu ortaokula basladı 10 yasında, bır oglum daha oldu oda 2 yasında
Ben pek konu acmiyodum o yüzden
Bende şimdi hamileyim o yüzden girdim bayadir kk ya girmiyodum
Profile sınırlama olayı iyi olmuş aslında herkes birbirinin konusuna girip eski konunda şunu yazmışsın diye kavga çıkarıyordu hesap soruyodu konu açmaya korkuyordum fislenecem diye :))

Sizde konu sahibine saygi gosterin, ayrica bu sitede akrabasiyla evli birsuru kadin var. Kardesmis yok ayni mahalledenle flort etmezmis, aferin:) benim kimle yattigim seni ilgilendirmez, cok merak ettiysen soyleyim ama.. esim 7 kat yabanci oldu mu? Kardes ayni ana ayni babadan olana denir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…