- 4 Mart 2012
- 15.955
- 37.112
- 798
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Erkek görücü usulü evleniyorsa çoğunluğu sorunludur. Ya Ailesine çok bağımlıdır ya başka sıkıntıları vardır.Biz görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu hiç sevmemis beni hicbirsey yapmadı aramadi bile neden hiç sevmediki beni diyorum bazen
Hiç beddua etme tatlım. .İlahi adalet şaşmaz. .Evet görmezden geldiler kapılarına gittim namuslarina sahip cikmadi lar yüzüne kapı kapattılar ama sürekli beddua ediyorum onlarinda huzuru bozulsun onlarinda evli kızı var onunda başına gelsin ne arasinlar ne sorsunlar çaresiz lik nedir bilsinler
Ailesi'ne çok bağlıydı zaten hayirlisimi boyleymis olması böyle mi gerekmis bilmiyorum hayatın ne getireceği bellisizErkek görücü usulü evleniyorsa çoğunluğu sorunludur. Ya Ailesine çok bağımlıdır ya başka sıkıntıları vardır.
Hatta onlar ailece toptan sıkıntılılar ucuz kurtulmuşsunuz.
Boşanma gibi durum olursa söke söke nafakani, tazminatını al.
Bilmiyorum inanki elimden beddua etmek ten başka bir şey gelmiyor çünkü bu rahatliklari içimi çok yaktiHiç beddua etme tatlım. .İlahi adalet şaşmaz. .
Belki ileride başkasıyla çok mutlu olacaksın .Bunlar için boşuna üzüldüğünü anlayacaksın.
Vet gittim kabul etmedi üstüne babaannesi yüzüme kapıyı kapattı o aklıma geldikçe deliriyorum zaten ne münasebet ya babaanne ye ne oluyor ben kocamla muhatap olmaya gitmiştim oraya muameleye bak .Sen gittin düzeltmeye çalıştın kabul etmedi yuvayı yıkan asıl o adam.bu arada beni de ailesinden kimse aramadı bunu bekleme.38 yaşında boşanıyorum ben de.senin yaşın genç bu da avantajın.
Neyini eleştiriyor canım benimde çok eleştirici dırdırcı bir kocam var resmen psikolojik şiddet altındayımMerhaba 9 aylik evli siniz eşiniz herdefasinda sizin kadinligiNizi eleştiriyor ve ensonki tartışmada yine aynısını yaptı ve siz ona bu böyle olmaz sürekli kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dediniz kocanız da Size sen bilirsin ben gidene dur demem dese ne yaparsınız?
Hiç üzülme işin gücün, mesleğin var mı?Bilmiyorum inanki elimden beddua etmek ten başka bir şey gelmiyor çünkü bu rahatliklari içimi çok yakti
Cahil insanlar için hiç üzme kendini. .Vet gittim kabul etmedi üstüne babaannesi yüzüme kapıyı kapattı o aklıma geldikçe deliriyorum zaten ne münasebet ya babaanne ye ne oluyor ben kocamla muhatap olmaya gitmiştim oraya muameleye bak .
Kadınlığımı ilk aylarda cocuksun dedi bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi sustum en sonki tartışmada bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldimNeyini eleştiriyor canım benimde çok eleştirici dırdırcı bir kocam var resmen psikolojik şiddet altındayım
Yok hayır ben liseden sonra devam etmedim suan da çalışmıyorum ailemde izin vermiyor yanlız disari dahi yollamiyor lar birgün bunları yAsayacagimi dusunmezdimHiç üzülme işin gücün, mesleğin var mı?
Bende erken yaşta evlendim (17) bana ilk günden beri böyle böyle olacaksın bunu böyle yapacaksın dedi ben sesimi çıkarmadim tamam dedim bak 7 yılımız bitti geçen bir mağazada ürün denerken bana eşarbın bozuk düzelt dedi aynaya baktım gayet düzgün dedim milletin içinde gerizekalı diye bağırdı ben bir şey almadan çıktım dışarda dedim neden öyle dedin zoruma gitti böyle dediğim içinde bir ton azarladi ben kendimi taşıyamiyormuşum elit ve modern değilmişim babam yok evine gideyim mecbur konuşuyorum da surat assam yine huzursuzluk çıkacak çocuklar etkilenecek ama anladım ki hiç bir erkek ne değer verilmeye ne de sevilmeyi hakediyor tek hedefim okulu bitirip kendi ayaklarımin üzerinde durmakKadınlığımı ilk aylarda cocuksun dedi bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi sustum en sonki tartışmada bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim
Canım neni dinlersen kendini geliştir ya bir işe gir ya okula devam et hayat bu ne olacağı belli değil bu zamanda kimse kimseye bakmaz herkes insanın kötülüğünü istiyorYok hayır ben liseden sonra devam etmedim suan da çalışmıyorum ailemde izin vermiyor yanlız disari dahi yollamiyor lar birgün bunları yAsayacagimi dusunmezdim
Canım evet şimdiki sorunun farklı fakat bulunduğun şehrin belediyelerine bağlı birçok meslek edindirme kursları var Gelinlik dikimi, çocuk gelişimi vb. .Para kazanabileceğin bir meslek öğrenmeye çalış ve ayaklarının üzerinde dur.Yok hayır ben liseden sonra devam etmedim suan da çalışmıyorum ailemde izin vermiyor yanlız disari dahi yollamiyor lar birgün bunları yAsayacagimi dusunmezdim
Çok haklısın kimseden kimseye fayda yok bende biryerden tutunmak istiyorum fakat ailem izin vermiyor bu şekilde nasıl devam ederim bilmiyormCanım neni dinlersen kendini geliştir ya bir işe gir ya okula devam et hayat bu ne olacağı belli değil bu zamanda kimse kimseye bakmaz herkes insanın kötülüğünü istiyor
Tam tersi ailenin sana destek olması lazım neden öyle yapıyorlar ki tavrını koy sendeÇok haklısın kimseden kimseye fayda yok bende biryerden tutunmak istiyorum fakat ailem izin vermiyor bu şekilde nasıl devam ederim bilmiyorm
İnanın ki çok istiyorum biz küçük bir ilçede yaşıyoruz bekarken çok çalışmak istedim babam onun bunun yanına vermem dedi şimdi istiyorum adım evlendi ayrıldı olduya laf olur diyorlar geçen merkeze gidelim değişiklik olur dedim annem dedi sen daha nikahlisin e tamam nikahliyimda nikahli kocam bana sahip cikmassa o nikah ne işe yararCanım evet şimdiki sorunun farklı fakat bulunduğun şehrin belediyelerine bağlı birçok meslek edindirme kursları var Gelinlik dikimi, çocuk gelişimi vb. .Para kazanabileceğin bir meslek öğrenmeye çalış ve ayaklarının üzerinde dur.
İnan ki ailenin bile sana bakış açısı değişecek.
Daha genceciksin sen başarırsın yeter ki iste..
Sanırım ailenizin de elalem ne der sorunu var bence öyle şeyleri aşmak lazım keyfine bak madem onun umrunda değil senin niye umrunda olsun kiİnanın ki çok istiyorum biz küçük bir ilçede yaşıyoruz bekarken çok çalışmak istedim babam onun bunun yanına vermem dedi şimdi istiyorum adım evlendi ayrıldı olduya laf olur diyorlar geçen merkeze gidelim değişiklik olur dedim annem dedi sen daha nikahlisin e tamam nikahliyimda nikahli kocam bana sahip cikmassa o nikah ne işe yarar
Tavır yaptığım zaman en ufak bi şeyde gelmeseydin en ufak bir şey de diyorlar bunları düşünerek karar verseydin diyorlar çok zormuş amaTam tersi ailenin sana destek olması lazım neden öyle yapıyorlar ki tavrını koy sende
Öyle yapmaya çalışıyorum da içimde bir burukluk mutsuzluk varSanırım ailenizin de elalem ne der sorunu var bence öyle şeyleri aşmak lazım keyfine bak madem onun umrunda değil senin niye umrunda olsun ki
Bakın Aileniz sizin yanınızda olmalı bunu her seferinde onlara söyle. .Sen onların evladısın.İnanın ki çok istiyorum biz küçük bir ilçede yaşıyoruz bekarken çok çalışmak istedim babam onun bunun yanına vermem dedi şimdi istiyorum adım evlendi ayrıldı olduya laf olur diyorlar geçen merkeze gidelim değişiklik olur dedim annem dedi sen daha nikahlisin e tamam nikahliyimda nikahli kocam bana sahip cikmassa o nikah ne işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?