sen istediğin kadar ılımlı yaklaş, alttan alarak konuş, konu iş olunca erkekler çok alıngan oluyorlar. o yüzden çok çok iyi seçmeli konuşacağımız kelimeleri. ama şu da var lütfen ne istediğini, ne hissettiğini çok net bi şekilde belli et.. kırma,dökme, üzme aama bilsin ne düşündüğünü ki ona göre adım atsın ona göre kendine çeki düzen versin.Benim de en çok korktuğum şey bu. Ne olursa olsun o benim düşmanım değil, onu aşağılamak, küçümsemek, gururunu incitmek istemiyorum. Acaba farkında olmadan bunu mu yapıyorum diyorum bazen. Bu yüzden mi hırçınlaşıyor bu kadar? Benimle ben oturayım, hatun para kazansın, ben yiyeyim diyerek evlendiğine inanmıyorum. Sadece bencillik yapıyor ve bunun farkında değil bence... Erkekler çocuk gibiler, benimki de şımarığın önde gideni. Biraz pataklamak lazım aslında ama işte... Nasıl yapıcam bilemiyorum...
seninkine benzer yaşadığım şeyler ile ilgili konum bu. okuyabilirsen arkadaşların güzel yorumları vardı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-icin-sadece-anneyim-artik.769435/page-2Benim de en çok korktuğum şey bu. Ne olursa olsun o benim düşmanım değil, onu aşağılamak, küçümsemek, gururunu incitmek istemiyorum. Acaba farkında olmadan bunu mu yapıyorum diyorum bazen. Bu yüzden mi hırçınlaşıyor bu kadar? Benimle ben oturayım, hatun para kazansın, ben yiyeyim diyerek evlendiğine inanmıyorum. Sadece bencillik yapıyor ve bunun farkında değil bence... Erkekler çocuk gibiler, benimki de şımarığın önde gideni. Biraz pataklamak lazım aslında ama işte... Nasıl yapıcam bilemiyorum...
aaaa öyle mi? kusura bakmayın lütfen kendi konularımla ilgili bildirim gelmiyor bana ben de unutuyorum kontrol etmeyi, böyle gözden kaçırıyorum hay allah..valla son durum konuştum anlattım asıl derdimin onun parası değil, ama sorumluluk alması gerektiğini, iş açacağım diye diye beklemenin hiç bir işe yaramadığını gördüğümü onun da görmesi gerektiğini vs söyledim o an için anladı ama değişen ne derseniz hiçbir şey... hala sağdan soldan haber bekleyerek günlerini öldürüyor, işin kötüsü işsiz kaldıkça tembelliğe alışıyor, eskiden evde yardım eden adam şimdi kolunu kaldırıp çöp bile atmıyor.. yani benim konuşmam bi işe yaramadı aslında, hatta ikinci bir konuşam vakti geldi ama inanın içimden gelmiyor, artık oluruna bıraktım, ama her geçen gün sevgim bitiyor, böyle devam ederse son konuşmayı ablasıyla yapıp içimi dökeceğim kardeşiyle konuşsun toparlanacaksa toparlansın yoksa sanırım boşanmayı düşünüyorum
evet çok zor, hani iş arasa da bulamasa ağzıma açmam adamcağız uğraşıyor bi de ben üstüne gitmeyim diye susar otururum, elimden gelen desteği veririm ama hiçbişe yapmadan oturduğunu görmek beni çileden çıkartıyor. ki çok severek evlendim bi konuda ilk defa aileme karşı geldim, ama daha 2 sene bitmeden benim sevgim bitiyor ne yazık ki..Buraya yazdığınız yorumlardan biraz anlamıştım düzelmenin olmadığını.
Üzüldüm ne kadar zor bir kadın için eşinin iş hayatında bi düzen tutturamayışı.
evet çok zor, hani iş arasa da bulamasa ağzıma açmam adamcağız uğraşıyor bi de ben üstüne gitmeyim diye susar otururum, elimden gelen desteği veririm ama hiçbişe yapmadan oturduğunu görmek beni çileden çıkartıyor. ki çok severek evlendim bi konuda ilk defa aileme karşı geldim, ama daha 2 sene bitmeden benim sevgim bitiyor ne yazık ki..çünkü sorumsuz, evet para konusunda eksik hissetirmiyor bana (çok fazla yani) ama ne evle ilgili ne çocuğumuzla ilgili ne de işle ilgili bir sorumluluk alıyor.
Evet yaşananlar gerçekten çok benziyor. Ayrıca eşim anlatığınız kadarıyla eşinize çok benziyor. Zor adamlar bunlar.seninkine benzer yaşadığım şeyler ile ilgili konum bu. okuyabilirsen arkadaşların güzel yorumları vardı. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-icin-sadece-anneyim-artik.769435/page-2
Evet yaşananlar gerçekten çok benziyor. Ayrıca eşim anlatığınız kadarıyla eşinize çok benziyor. Zor adamlar bunlar.
Ben de ılımlı konuşacağım bu akşam. Amacımın onu kırmak, gururunu incitmek olmadığını anlatacağım. Ama bu konunun da hadi öpüştük barıştık her şey yoluna girdi diye kapanıp gitmesini istemiyorum. Gerçekten bi sonuca ulaşmalı. Rahatsızlıklarımı bilmeli ve ona göre karar alıp uygulamaya geçmeli. Bu yüzden aslında tatlı tatlı azarlamam gerekiyor onu. Off offf çok zorrrrr
kredi çekmişti iş kuracağım diye ama kuramadı şimdi o paradan harcıyor artı bana söylemiyor ama abileri gönderiyor sanırım o paralardan harcıyor. (bu para konusunda eksik misin olayı eşimden çıkmış bi laf yoksa kesinlikle memnun değilim bu traz gelen ve harcanan paradan)Parayla ilgili eksiklik hissettirmiyor derken. Yan gelirimi var? yoksa çalışmayınca para nerde
(varsa onamı güveniyo acaba)
İş aramaması çok kötü, Allah sabır versin, sizde iyi sabrediyorsunuz. Bir umut işte bozmak dağıtmak istemez insan anlıyorum...
(bu arada sizin konunuzda sandım biran kendimi... konu sahibi kusura bakmasın artık) laf lafı açtı.. :)
allah yardımcın olsun canım, yalan değil çok zor gerçekten ama becerebilirsen çok da güzel olur.. sorumluluğunun bilincine varırsa ki bu senin elinde ne yazık ki, sen de o da daha huzurlu olursunuz.Evet yaşananlar gerçekten çok benziyor. Ayrıca eşim anlatığınız kadarıyla eşinize çok benziyor. Zor adamlar bunlar.
Ben de ılımlı konuşacağım bu akşam. Amacımın onu kırmak, gururunu incitmek olmadığını anlatacağım. Ama bu konunun da hadi öpüştük barıştık her şey yoluna girdi diye kapanıp gitmesini istemiyorum. Gerçekten bi sonuca ulaşmalı. Rahatsızlıklarımı bilmeli ve ona göre karar alıp uygulamaya geçmeli. Bu yüzden aslında tatlı tatlı azarlamam gerekiyor onu. Off offf çok zorrrrr
Estafurullah ne kusuru, burada dertleşmek için varız. Kimseyle konuşulmuyor bu konular. Aileye anlatsam boşan biz arkandayız der, iş arkadaşlarıma dedikodu malzemesi olurum. Bu yüzden burada içimizi boşaltıyoruz, çok da iyi geliyor :)kredi çekmişti iş kuracağım diye ama kuramadı şimdi o paradan harcıyor artı bana söylemiyor ama abileri gönderiyor sanırım o paralardan harcıyor. (bu para konusunda eksik misin olayı eşimden çıkmış bi laf yoksa kesinlikle memnun değilim bu traz gelen ve harcanan paradan)
amin çok teşekkür ederim, sabrediyorum çünkü bir kızım var beni tutan odur. eşim çok seviyor kızını, ve işitme engelli benim kızım bi de baba eksikliği yaşamasın istiyorum. sabrım bu yüzden sanırım. ee bi de tabii elimden geleni yapmadan pes etmeyi sevmem, geri dönüp baktığımda keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorum.
ve evet.. dediğiniz gibi bi umut, boşanmak kolay değil, düzelir bigün diye bekliyorum.
çok doğru, konu sahibim kusura bakma nolur senin konun benim yaramı çok deşti, başka da kimseyle konuşmadığım için bu konuyu seninkini biraz dağıttım.. :)
aynen öyle, annemler artık biliyorlar görüyorlar durumu ve haklı olarak çok sinirliler eşime karşı zaten, bi de ben dert yansam iyice bilenecekler ona karşı, işyerinde en samimi dediğim arkadaşım bile gün geliyor öyle bi laf ediyor ki canıma okuyor resmen o yüzden ona da anlatamıyorum. çok iyi geliyor dediğin gibi burası :)Estafurullah ne kusuru, burada dertleşmek için varız. Kimseyle konuşulmuyor bu konular. Aileye anlatsam boşan biz arkandayız der, iş arkadaşlarıma dedikodu malzemesi olurum. Bu yüzden burada içimizi boşaltıyoruz, çok da iyi geliyor :)
Evet henüz çocuk yok çok şükür. Bu sıkıntılar ve maddi zorluklar içerisinde çocuk düşünmem zaten imkansız. Ama yanlış anlaşılma olmasın eşim orada "çalışmayacağım" derken gidip bir yerde maaşlı çalışmayacağım kendi işimi kuracağım, kararımı verdim demek istedi. Tabi şimdi kafası iyice karışmış durumdadır benim mektubumdan sonra, zaten kendi işini kurmak konusunda, aceleye gelmez, biraz düşünmem lazım demişti. Bu da, aslında onun çok da kararlı olmadığını gösteriyor bu konuda. Ya inat edip para bulup girişecek iş kurma meselesine ya da tıpış tıpış gidip işe girecek, başka çaresi yok...sevgili konu sahibesi evet kullanılıyorsun. son yaptığı yani kv ve kp konuşmasına kadar bu düşüncede olmak istemedim ama yaptığı davranış hoş değil memurda olsam istemiyorum çalışmıcam falan filan o zaman neden evlenmiş hayatı aile olarak sürdürme sorumluluğunu üstüne almış resmen tehdit ediyor çalışmıcam diye çocuk musun sen ya sorumluluğun var aile kurmuşsun bu adamdan düzelmeden çocuk falan yapma çocuğun yok sanırım dimi ? sakın ha sakın kredi çekeyim deme bir istikrar yokki kocanda senin çekeceğin parayamı güveniyor ne ayıp ya erkeklik onuru olur insanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?