- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi little bird
Kendime olan özsaygımdan dolayı boşanıyorum mesela. Uçakta bile önce maskeyi kendinize sonra çocugunuza takın diyor
önce can sonra canan demişler. Sen sevmezsen kimse sevmiyor zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bunları yapmak da enerji istiyor ama bende kucuk kucuk hedefler koyarak başladım bakalımKpssyi kazanarak,ailemden ayri hayat kurarak, beni dibe çeken epey uzun bir iliskiyi bitirerek,duygusal boşlukta bir erkek tarafından duygusal ve cinsel olarak sömürülerek en son ise yeterince acı çekip yeter be diyerek :) Hayat çark gibi bir alttasın bir üstte. Ben inanmiyorum videolar izleyerek bir seyler olacağına. Hedefler koy kendine onları gerçekleştirdikçe kendini sevmeye baslayacaksin
Başlığınız gibi kişisel gelişim konusunda kendime bi topik açtım hatta. Bundan uzun zaman önce toksik bir ilişkim vardı. Karşımdakine enayi derecesinde fedakarlık yaptım. Kendimi unuttum ona taptım. Sonra ne oldu değer görmedim hep kırıldım incindim. Bir gün yeter artık dedim kendimi sevmek istiyorum kendimi herkesten her şeyden değerli görmek istiyorum dedim. Beni üzen sıkan kim varsa hayatımdan çıkardım kendimi geliştirmeye başladım. Kendime yatırım yaptım özetle. Ve artık çok daha güçlü hissediyorumSorum başlıktaki gibi. Kendimi yavaş yavaş sevip kabullenmeye başladım ama bu klasik bi söz mü yoksa gerçekten hayatınızda kendinizi sevmek bir şeyleri değiştirdi mi? Bu sorum başından beri kendini sevenler için değil de sonradan sevmeye başlayanlar için daha çok ama tabi ki herkesin yorumlarını bekliyorum.
bakayım topiğinize. ben de topik acmıstım da yazmadım 2 gündür. ne zaman basladınız siz peki?Başlığınız gibi kişisel gelişim konusunda kendime bi topik açtım hatta. Bundan uzun zaman önce toksik bir ilişkim vardı. Karşımdakine enayi derecesinde fedakarlık yaptım. Kendimi unuttum ona taptım. Sonra ne oldu değer görmedim hep kırıldım incindim. Bir gün yeter artık dedim kendimi sevmek istiyorum kendimi herkesten her şeyden değerli görmek istiyorum dedim. Beni üzen sıkan kim varsa hayatımdan çıkardım kendimi geliştirmeye başladım. Kendime yatırım yaptım özetle. Ve artık çok daha güçlü hissediyorum
ben zaten topiğinize bakmışım hatta beğenmişim de pardonBaşlığınız gibi kişisel gelişim konusunda kendime bi topik açtım hatta. Bundan uzun zaman önce toksik bir ilişkim vardı. Karşımdakine enayi derecesinde fedakarlık yaptım. Kendimi unuttum ona taptım. Sonra ne oldu değer görmedim hep kırıldım incindim. Bir gün yeter artık dedim kendimi sevmek istiyorum kendimi herkesten her şeyden değerli görmek istiyorum dedim. Beni üzen sıkan kim varsa hayatımdan çıkardım kendimi geliştirmeye başladım. Kendime yatırım yaptım özetle. Ve artık çok daha güçlü hissediyorum
Ben kotu bir iliski sonrasinda kendine deger vermek ile ilgili bir sarki yazmistim (soz muzik aranjman bana ait). Sozleri ingilizce ama cevirisini yazmak istiyorum:
Uyaniyorum, hep gec, hep yorgun, bikkinim
Masamin uzerindeki cicekler solmus, sinirleniyorum
Ama bir seyler degisti, bazi seyler degisti
Icten ice daha mutluyum, daha guclu
Iyi ki seninle evlenmemisim
Iyi ki simdi yuzunu gormuyorum
Eve geliyorum, hep yorgun
Yagli bir fast food soyluyorum aksam yemegi niyetine
Ve dusunuyorum da hakliydin bana demistin ki
Bana demistin ki sen yalniz olmaya mahkumsun
Ama iyi ki su an oldugum kisiyim
Bazi seyler degisti, bazi seyler degisti
Icten ice daha mutluyum, daha guclu
Iyi ki seninle evlenmedim
Iyi ki simdi yuzunu gormuyorum
Reklam gibi oldu biraz ama icimden paylasmak geldi.
Ben de sizin gibi kendine yaranamayanlardanım. Ne yapsam yetmiyor memnun olmuyor kendim
İnsanların bana bakıp da başarı olarak gördükleri şeyi ben kendime baktığımda başarsızlık olarak görüyorum çok tuhaf. İyi bir üniversitedeki iyi bir bölümü bitmesine yakın bıraktım. Şimdi başka bir mesleğim var. Herkese göre bu büyük bir cesaret, idealist bir adım. Oysa ki ben hala başaramadın , olmadı diye kzııyorum kendime. Çok acı.
Hep mükemmeli bekliyorum. En ufak bir hatamda gözümden düşüyorum. Hep kendime yaranmaya çalışıyorum. İyi bir şey yapsam daha kendimi tebrik ederken içimdeki ses bana eskileri hatırlatıyor.
1 yıl önce tvdeki bir bilgi yarışmasına katılmıştım. Yaklaşık 5 dk sürmüştü benim kısmım. Sunucu bana demişti ki '' kendinize çok mı kötü davranıyorsunuz? '' Adam beni 2dk'da çözmüştü,Eve gidip çok ağladığımı hatırlıyorum. Hiç bitmeyen bir mücadele kendini kendine kanıtlamaya çalışmak. Neyse yeterince dram yaptım gidiyorum![]()
çok tanıdık, sanki ben..
Kendını sevmeyen hiç bir şeyı sevmezmış .Sev kendını :)Sorum başlıktaki gibi. Kendimi yavaş yavaş sevip kabullenmeye başladım ama bu klasik bi söz mü yoksa gerçekten hayatınızda kendinizi sevmek bir şeyleri değiştirdi mi? Bu sorum başından beri kendini sevenler için değil de sonradan sevmeye başlayanlar için daha çok ama tabi ki herkesin yorumlarını bekliyorum.
Uzun uzun ciddili yazsanız sizin yorumlarınızı seviyorumUzun uzun ciddili mi yazsam, kısa kesip biraz gırgıra vurup mu yazsam karar veremedim.
Ben, beni kaç farklı şekliyle sevmeyi öğrendim ohhoooğ :)
Ben de mesela kendinizi nasıl sevmeye başladınız bunu merak ediyorum. Siz de bana yol gösterseniz?Sorum başlıktaki gibi. Kendimi yavaş yavaş sevip kabullenmeye başladım ama bu klasik bi söz mü yoksa gerçekten hayatınızda kendinizi sevmek bir şeyleri değiştirdi mi? Bu sorum başından beri kendini sevenler için değil de sonradan sevmeye başlayanlar için daha çok ama tabi ki herkesin yorumlarını bekliyorum.
Aslında bu konudaki diğer kişiler daha doğru yol gösterebilir çünkü ben daha başlangıç aşamasındayımBen de mesela kendinizi nasıl sevmeye başladınız bunu merak ediyorum. Siz de bana yol gösterseniz?
Yaptıklarım herkese yeterli gelirken ben kendimden hiç memnun değilim. En sert eleştirdiğim, yerden yere vurduğum tek kişi belki de kendimim. Herkese empatiyle yaklaşabilir, sebeplerini anlayabilirim ama bunu kendim için yapamıyorum. Kimseye kin tutmam, affediciyim. Ancak kendi hatalarımı asla affetmiyorum. Velhasıl konunuza böyle dalmak istemezdim ama bana da öğretin lütfen, elimde kalacağım yoksa.:)
Uzun uzun ciddili yazsanız sizin yorumlarınızı seviyorum![]()