Kim haklı anlayamadım?

Ne gereksiz bir tepki olmuş.siz tanismadan yada nisanlanmadan önce de o ev alınmış ve kiracı oturmuş olabilirdi.o zaman da ikinci bir ev mi isteyecekti sizinkiler.kirada oturuyoruz biz kim bilir ne zaman kendi evimizi alabiliriz.siz şanslısınız.dinlemeyin kimseyi

Annenizin bakış açısı yanlış ama olay da saçma şimdi.

1 sene için kim ev tutar? Diyelim tam 1 senede çıktılar, ne ara tadilatı temizliği olacak, eşyalar yerleştirilecek de siz de yerleşeceksiniz? 9-10 ay oturması lazım kiracının, ona da hiçbir kiracı razı olmaz. Bu iş evlendikten sonra 1-2 sene kiracının çıkmayı beklemesine kadar gider.

Allah aşkına annenizin bir kuruş katkısı var mı o evde ki kimin önce oturacağına laf söyleyebiliyor? Sinir oluyorum böyle insanlara. Sen kimsin ya?! Ellerini taşın altına koymazlar, ancak dırdır ederler...

Annenize söyleyin, o kadaaar kıymet veriyorsa size kendisi sıfır ev alsın önce. Başkasının kazandığı parayla ne yaptığı onu ilgilendirmez.

Aileniz ağır saçmalamış
Ortada fol yok yumurta yok, henüz o ailenin gelini değilsiniz kaldı ki olsanız bile onların malı, parası ailenizi ilgilendirmez
İstanbul'da iyi standartlarda bir evden bahsediliyorsa en azından 700-800 bin gibi değeri olan bir mülkten söz ediliyor demektir, neden boş tutsun adam onca zaman, hiç bir şeyin kesinliği yok, bir yıl dersin iki olur, belki hiç olmaz. O kadar borca giriyor adam tabi ki kurtarabildiğini kurtaracak, para gelsin diye düşünmeleri gayet normal, tuhaf olan sizin aileniz

Yeni evlenip sıfır daireye degilde eski bir daire birde kiracı olarak taşınan kızlara neler diyor acaba aileniz. Böyle saçma şey mı olur. Madem aileniz karşılasın 1 yıllık kira bedelini size layık görmüyorsa içinde biri oturmuş evi. Öyle deyin bakalim. Karşı taraf ev aldı sizede bir senelik kirasını verin madem deyin. Annelerimiz kraliçe değil bizlerde prenses değiliz. Dünya malı için bu kadar hayatı zorlaştırmayın. Siz ailenizden etkilenmeyin bence

Aileniz gereksiz kapris yapmış. Ayıpla ne alakası var insanlar ev almış sonuçta sizin düğününüz için birşeyler yapıyolar mantıklı neyse onu yapın ailenizde olsa kulak asmayın derim.

O ince ayar çok önemli canım birazcık da çaba göstermeli erkek öyle daha kıymetli oluyor. Bide karşı tarafın yapısıyla alakalı . Bosver öylesi giderse gitsin zaten kıymet bilemeyecekmiş belli ki .

E ne varmış bunda yani para gelsin ne olacak . Amaç sadece para kazanmak bile olsa ailenin bunu dile getirmesi ayıp olan . İnsanlar o kadar masraf yapıp aldıkları evı nasıl kullanacaklarını size sormayacaklar herhalde . Konusunu bile açmayın nisanliniza ailenizi de susturun bir an önce.

Fikrinizde bir yanlislik.yok aileniz biraz abatmis ama sadece 1 sene oturacak kiraci bulmak zor biraz sahsen ben olsam 1 sene sonra cikacagm evi tutmazdim

Evin kiraya verilmesinde birsey yok ama 2 3 sene olsa neyse ama 1 sene için ev kiraya verilmesi pek olmaz gibi. Kolay kolay kimse 1 yıl için masraf yapıp gelmez.. veya 1 sene sonra kiracı ya çıkmazsa ne olacak

Evlenmeden önce alınacağı için o evde sizin hakkınız olmayacak boşanma durumunda. Dolayısı ile ailenize söyleyin, o ev benim bile değil, söz hakkım olamaz diye. Ben de olsam mantıklı bulurdum kiraya verilmesini

Ailen daha iyisini biliyorsa onlar sana bir ev alsın. Karşı taraftan sıfır ev isteyeceklerine kendileri alsın sıfır evi.

Her evlenen sıfır eve mi gelin gidiyormuş. Annenler büyük saçmalıyor. Sen onlara aldırış etme. Karşı tarafın söylediği mantıklı. Buyursun annenler de ödemelere ortak olsunlar o zaman. Onların kızı da oturacak o evde.

Çok afedersiniz de ne sacma sapan dusunceler ya bunlar.aklım almıyor kardeşim.ev alıyolar ev.bu devirde kolay mı ev almak.beymıs ılk kım oturucakmıs.gorgusuzluk ya.cok kıymetlıysen aılen ıcın aılen sana ev alsın en ıyısınden ılk sen otur bekleme.lafım size değil ama ailenıze.bız kırada oturuyoruz.eşimin ailesi pek bişey de yapamadı.olavılor herkesın durumj iyi olmak zorunda değil.ailenızın yaotiği buyuk kabalık ve gorguduzluk sız de ortak olup onkara şimdiden eşinizle ve aşlesiyle ilişkileri yiprstmayın.insanlar bşraz tok gözlğ olsunlar oprensşnler artık.afedersiniz de mal mı veriyorlar da karsılıgında layık değilmişaşn falan konusuyorlar.o aile ne uygun gorurse o olur.sizi düşünüp ev almıslar.tesekkğr edin kıymrt bilin

Ailen kizlarini sifir eve oturtmaya cok merakliysa kendileri alsinlar evi. Yok arkadas insanlara iyilik yapmayacaksin.
Konuyu okurken bire bir aynı cümleler geçti aklımdan.

Konu sahibi alınmayın ama ailenize çok kızdım, burdan bakılınca gayet insanları kullanıyor gibi gözüküyorlar. Size ev almaları bile büyük bir lütuf iken dedikleri laflar hiç hoş değil. Hem daha çok para gelsin diye kiraya verseler ne olur ki, bu insanlar kredi ödeyecekler, birikimlerini size yatırdılar, düğün yapacaklar. Tabi ki bu dönemde gelirlerini nasıl arttırabilirler diye düşünecek insanlar, kolay mı İstanbul’dan ev almak, kaldı ki görüyoruz, okuyoruz bir çok aile evlenen çocuklarına bir çöp almazken.

Yok ya gerçekten almayacaksın, kıymet bilinmiyor. Hayır çok sinirlendim, kızlarına verilen değeri dünya malı ile ölçtürdükleri ve eş ailesine karşı kızlarının kalbine nifak sokmaya çalıştıkları için.

O ince ayar çok önemli canım birazcık da çaba göstermeli erkek öyle daha kıymetli oluyor. Bide karşı tarafın yapısıyla alakalı . Bosver öylesi giderse gitsin zaten kıymet bilemeyecekmiş belli ki .
Aynen öyle kıymet bilmeyecekmis erken belli etti. Oysa kıymet bileceği çok şey yapmıştım. Kendi bilir ne diyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…