- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi resurrection93
-
Gene ailesi yardım edecek bi kısmının ödenmesine. Erkek arkadaşım da çalışıyor zaten. Düzgün bir iş bulursam ben de çalışacağım. Evlendikten sonra daha kolay olur ödenmesi diye düşünüyoruz olayı annemler yokuşa sürmese daha kolay olacak işimiz.Ayıp bir şey yok ortada bence normal ama aklıma başka bişey takıldı.
Şimdi siz evlenince o eve oturacaksınız. O zaman kira gelemeyecek ve nasıl ödenecek kredi? Bir de kısa süre için kiracı bulmak çok kolay olmayabilir sonuçta siz düğünden bir süre önce ev hazırlamaya başlayacaksınız kiraciyi 1 yıldan kısa süre için bulamazsiniz sanki.
Yani o da başka mesele tabi kiracı da çıkmayabilir. Ben sadece öyle bir söyledim. Sonra dünyanın olayı çıktı.Ama sadece bir sene icin kim ev kiralar ki?
Aileme göre onların evi kiraya vermesinin nedeni fazla para gelsin diyeymiş, yatırım yapıyorlar ya o yatırımdan yararlanacaklarmış falan filan halbuki alakası yok, krediye katkıda olsun diye ev 1 sene boş durmasın diye düşündüler. Zaten bu 1 sene için kiracı çıkar mı çıkmaz mı orası da belli değil, ben öyle bir söyleyeyim dedim ama dünyanın olayı çıktı. Karşı tarafında bir sürü abuk davranışı oldu ama bu sefer gerçekten ailemin haksız olduğunu düşünüyorum bu konuda.Daha nişan bile olmamış. Adamlar oğullarına ev alıyorlar. Ailenizi ilgilen bir durum yok ortada. Siz bu süreçte çalışıp o krediye katkıda bulunuyor da değilsiniz. Bazı aileler gerçekten sorun çıkarmaya yer arıyor.
Ayy siz , geçen erkek arkadaşının pahalı yere yemeğe götürme olayında bana yorum yapan kişisiniz. Ben hep dikkat ettim ne oldu kıymet bilinmedi demiştim, şimdi yine aynı ben de bir çöp bile istemedim hatta masraf olmasın diye düğün yapmayalim diyordum ne oldu: terk etti beni. Kıymet bilmiyorlar bunlar ciddenAnnemle ben cok safmisiz ya onu anladim cop dahi istemedik onlar da cop dahi hediye getirmediler bir cop kadar degerim yokmus ama gururluyum ayaktayim.
Benim uzun süreli bir ilişkim var. Eylül ayı gibi bu ilişkiyi uzun uğraşlar sonucu nişanla sonuçlandırmak istiyoruz. Bundan önce çeşitli olaylar olmuştu nişanım olacakken olmamıştı falan neyse şimdi konu bu değil. Evleneceğim kişi ailesinin de yardımıyla İstanbul’un nezih bir bölgesinden site içinden ev alacak. Evlenmemize daha 1 sene olduğu için de ailesi evi kiraya vermeyi mantıklı bulmuş çünkü hem kredi ödenecek o ev için hem de evlenene kadar düğün, eşya parası vs lazım olacağı için elimiz bollaşır diyorlarmış. Ben bu düşünceyi mantıklı buldum ev 1 sene boş kalacağına kiracı oturursa daha rahat düğün yapılır eşyalar alınır diye düşünmüştüm. Ama aileme bu durumu anlatınca yok böyle ayıp şey mi olur senden önce nasıl oraya birini yerleştirmeyi düşünürler diye kıyameti kopardılar. Seni sıfır eve layık görmüyorlar mı dediler dedim öyle bir şey yok ama kredi ödemek de zor o yüzden düğün eşya için para biriktirme derdindeler. Yok sıfır eve nasıl benden önce kiracı oturtturmayı düşünürlermiş bu büyük terbiyesizlikmiş falan... evi belli bir kredi ve nakit çekip öyle alacaklar sonra kredi yavaş yavaş ödenecek daha rahat olsun diye evlenene kadar kirada dursun diye düşünmüş işte ailesi. Sizce ailem bu duruma karşı gelmekte haklı mı? Yani ben erkek arkadaşımın ailesinin yaptığında bi kötülük göremedim ama eve gelinden önce kiracı oturtmak ayıp mı sayılıyor cidden?
valla ailen haklı ev 0 olmada derdim ki zaten sen evlenmeden tadilata sokarsın yenilersin ama 0 ev varken 1 sene kiracı hatta 9 ay falan oturmalı ki sende ona göre tülünü esyası secersin ki bence bizde benim gördügüm oglumun evi diye 0 yapılır yeri gelir 10 degil 20 sene bile ev bos durur kimse kiracı sokmaz senin kaynata uyanık cok isin var bunlarla 1 senenim hesabını yapan yarın tatile gidersin otur evinde ben sana ev aldım der bunu bilBenim uzun süreli bir ilişkim var. Eylül ayı gibi bu ilişkiyi uzun uğraşlar sonucu nişanla sonuçlandırmak istiyoruz. Bundan önce çeşitli olaylar olmuştu nişanım olacakken olmamıştı falan neyse şimdi konu bu değil. Evleneceğim kişi ailesinin de yardımıyla İstanbul’un nezih bir bölgesinden site içinden ev alacak. Evlenmemize daha 1 sene olduğu için de ailesi evi kiraya vermeyi mantıklı bulmuş çünkü hem kredi ödenecek o ev için hem de evlenene kadar düğün, eşya parası vs lazım olacağı için elimiz bollaşır diyorlarmış. Ben bu düşünceyi mantıklı buldum ev 1 sene boş kalacağına kiracı oturursa daha rahat düğün yapılır eşyalar alınır diye düşünmüştüm. Ama aileme bu durumu anlatınca yok böyle ayıp şey mi olur senden önce nasıl oraya birini yerleştirmeyi düşünürler diye kıyameti kopardılar. Seni sıfır eve layık görmüyorlar mı dediler dedim öyle bir şey yok ama kredi ödemek de zor o yüzden düğün eşya için para biriktirme derdindeler. Yok sıfır eve nasıl benden önce kiracı oturtturmayı düşünürlermiş bu büyük terbiyesizlikmiş falan... evi belli bir kredi ve nakit çekip öyle alacaklar sonra kredi yavaş yavaş ödenecek daha rahat olsun diye evlenene kadar kirada dursun diye düşünmüş işte ailesi. Sizce ailem bu duruma karşı gelmekte haklı mı? Yani ben erkek arkadaşımın ailesinin yaptığında bi kötülük göremedim ama eve gelinden önce kiracı oturtmak ayıp mı sayılıyor cidden?
Cogu erkek surunulmeyi seviyor canim en azindan dersimizi aldik bi dahakine farkli davraniriz.Bosver terk ettiyse bi halt olmazmis.Yeni mi ayrildinizAyy siz , geçen erkek arkadaşının pahalı yere yemeğe götürme olayında bana yorum yapan kişisiniz. Ben hep dikkat ettim ne oldu kıymet bilinmedi demiştim, şimdi yine aynı ben de bir çöp bile istemedim hatta masraf olmasın diye düğün yapmayalim diyordum ne oldu: terk etti beni. Kıymet bilmiyorlar bunlar cidden
ailen saçmalamış üzgünümBenim uzun süreli bir ilişkim var. Eylül ayı gibi bu ilişkiyi uzun uğraşlar sonucu nişanla sonuçlandırmak istiyoruz. Bundan önce çeşitli olaylar olmuştu nişanım olacakken olmamıştı falan neyse şimdi konu bu değil. Evleneceğim kişi ailesinin de yardımıyla İstanbul’un nezih bir bölgesinden site içinden ev alacak. Evlenmemize daha 1 sene olduğu için de ailesi evi kiraya vermeyi mantıklı bulmuş çünkü hem kredi ödenecek o ev için hem de evlenene kadar düğün, eşya parası vs lazım olacağı için elimiz bollaşır diyorlarmış. Ben bu düşünceyi mantıklı buldum ev 1 sene boş kalacağına kiracı oturursa daha rahat düğün yapılır eşyalar alınır diye düşünmüştüm. Ama aileme bu durumu anlatınca yok böyle ayıp şey mi olur senden önce nasıl oraya birini yerleştirmeyi düşünürler diye kıyameti kopardılar. Seni sıfır eve layık görmüyorlar mı dediler dedim öyle bir şey yok ama kredi ödemek de zor o yüzden düğün eşya için para biriktirme derdindeler. Yok sıfır eve nasıl benden önce kiracı oturtturmayı düşünürlermiş bu büyük terbiyesizlikmiş falan... evi belli bir kredi ve nakit çekip öyle alacaklar sonra kredi yavaş yavaş ödenecek daha rahat olsun diye evlenene kadar kirada dursun diye düşünmüş işte ailesi. Sizce ailem bu duruma karşı gelmekte haklı mı? Yani ben erkek arkadaşımın ailesinin yaptığında bi kötülük göremedim ama eve gelinden önce kiracı oturtmak ayıp mı sayılıyor cidden?
Siz evlenene kadar ev boş kalsın, her ay kira parasını ailen size versin o zaman. Eşinle Beraber yaşayacağınız evin sıkıntısını niye sadece erkek tarafı çeksin ki? Ailen oturduğu yerden, erkek tarafının parası üzerinden plan yapacağına, maddi destekte bulunsun.Benim uzun süreli bir ilişkim var. Eylül ayı gibi bu ilişkiyi uzun uğraşlar sonucu nişanla sonuçlandırmak istiyoruz. Bundan önce çeşitli olaylar olmuştu nişanım olacakken olmamıştı falan neyse şimdi konu bu değil. Evleneceğim kişi ailesinin de yardımıyla İstanbul’un nezih bir bölgesinden site içinden ev alacak. Evlenmemize daha 1 sene olduğu için de ailesi evi kiraya vermeyi mantıklı bulmuş çünkü hem kredi ödenecek o ev için hem de evlenene kadar düğün, eşya parası vs lazım olacağı için elimiz bollaşır diyorlarmış. Ben bu düşünceyi mantıklı buldum ev 1 sene boş kalacağına kiracı oturursa daha rahat düğün yapılır eşyalar alınır diye düşünmüştüm. Ama aileme bu durumu anlatınca yok böyle ayıp şey mi olur senden önce nasıl oraya birini yerleştirmeyi düşünürler diye kıyameti kopardılar. Seni sıfır eve layık görmüyorlar mı dediler dedim öyle bir şey yok ama kredi ödemek de zor o yüzden düğün eşya için para biriktirme derdindeler. Yok sıfır eve nasıl benden önce kiracı oturtturmayı düşünürlermiş bu büyük terbiyesizlikmiş falan... evi belli bir kredi ve nakit çekip öyle alacaklar sonra kredi yavaş yavaş ödenecek daha rahat olsun diye evlenene kadar kirada dursun diye düşünmüş işte ailesi. Sizce ailem bu duruma karşı gelmekte haklı mı? Yani ben erkek arkadaşımın ailesinin yaptığında bi kötülük göremedim ama eve gelinden önce kiracı oturtmak ayıp mı sayılıyor cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?