Kim korkar kilolardan ;)

kızlar saçlarınıza neler yapıyorsunuzz

Ne gibi cnm

sabah gelişi güzel toplar çıkarım evde uzun hiç sevmem baya da uzadı yaza doğru muhtemelen kestiririm

fırsat buldukça ya ördürürüm yada fön çektiririm

brezilya fönlü idi yenilenmesi lazım ama tekrar göze alamıyorummmm

ben de trambolin almaya çok niyetlendim
ama nasip olmadı
burda spor mağzaların 200- ile 250 tl arası
ınternette de 100-250 tl arası değişiyor hoş netten bişi almayı sevmem gözümle görmem lazım alacağım ürünü
sen nerden aldın öle 70 tl merak ettim de

bu sefer istediğim kiloya ulaşıncaya kadar burdayız kiloları verdikten sonra sıknıtıı koruma yapamıyozzzz

SOYA sakın bırakma

Bugün kimse yemek yemiyor anlaşıldı ))

Ben yedim, yemeden duramam..
Yemezsem metabolizmam durur kilo verememmm

öğle yemeğim dün yediklerimle aynı, işyerindeki kızlar kfc'den sipariş vermeye karar verdiler..
Bende dünden kalan yemekleri yedim..

1 kase çorba
1 tabak patlıcan yemeği

bakım olarak neler yaparsınız benim saçlarım çok dçkülüyor önleri açıldı da

Canım,
Bir ara benimde saçlarım çok dökülüyordu,
Bir kaç yöntem denedim işe yarayanları söyleyeyim
Haftada bir ısırgan otu kaynatıp banyodan önce saçlarıma ısırgan suyu sürüp bekletiyordum yarım saat..
Şampuan olarak hala Tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum, faydasını çok gördüm
Birde haftada bir, saçlarımı durularken elma sirkesi döküp 3-5 dk masaj yaparak bekletiyordum sonra duruluyordum
Saçlarımın dökülmesi durdu, canlandı..

Bende işe yaradı, sende yarar mı bilmiyorum

Annem 38 yıl kuaförlük yapmış bir insan.. Onun önerisi ile yaptım ben bunları..Bir dene istersen
Sevgiler

ben saçıma şuan sadece her duş sonra ıslak saça argan yağlı sxaç kremi ve serumu sürüyorum durulamadan o şekilde çıkıyorum ve kurutuyorum yumuşacık oluyor ve kolay taranıyor. ama dökülme işlemi için bende bilemiyorum benimde çok dökülüyor.

bakım olarak neler yaparsınız benim saçlarım çok dçkülüyor önleri açıldı da

Ben sabahtan payşaltım menümü

soyada her türlü bilgi mevcuttttttttttt

selam kızlar :)
13:15'te ki öğle yemeğim 1 dilim ekmek ve 1,5 dilim ızgara tavuk göğüs etiydi ama göğüsler küçüktü
14:03 şuan limonlu sade soda içiyorum. gelsin tartıdaki - ler :::::::)

Limon soda içinde bir sürü katkı maddesi var içme derim.Sodanın içine limon sıkıp içiyorsan da çok faydalı vitamin ve mineral deposudur

selam kızlar :)
13:15'te ki öğle yemeğim 1 dilim ekmek ve 1,5 dilim ızgara tavuk göğüs etiydi ama göğüsler küçüktü
14:03 şuan limonlu sade soda içiyorum. gelsin tartıdaki - ler :::::::)

Selam Nurgül,

Öğlen menün güzel,
Soda konusunda Yasemine katılıyorum
Soda çok fazla tuz içerir, tavsiye etmiyorum diyet yaparken..
Ancak su tüketimi fazla olduğunda soda içilmesini öneriyorum çünkü fazla su tüketen insanlar vücudundaki mineralleri farkında olmadan yokediyor ve o mineralleri yeniden yerine koymak için soda en iyi kurtarıcılardan biridir.
Ama bizim su tüketimimiz günde 2 litre.. O yüzden soda içmemeni tavsiye ederim, boşuna tuz yüklemesi yaparsın kendine..
Eğer içmek istersen su ile seyrelt, içine limon sık..

Meyveli, limonlu sodaları hiç tavsiye etmiyorum..
Sevgiler

aaa ben günde 2 litre su içiyorum zaten o zaman hiç soda içmiyim haklısın boşa tuz yüklemesi olmasın

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,2 parça marul,1/4domates öğlen:1 porsiyon kısır salata eşliğinde ara:1 bardak ayran,1/2elma,1/2mandalina akşam daha yemedim

kızlar benide aranıza alırmısınız 15 kilom var fazla olarak akupuntura başladım yenı ama su anlık bır etkı yok kuralları okumadım yanlız daha ne yapmam lazım bılmıyorumm

kızlar benide aranıza alırmısınız 15 kilom var fazla olarak akupuntura başladım yenı ama su anlık bır etkı yok kuralları okumadım yanlız daha ne yapmam lazım bılmıyorumm

Selam Gamze,

Sayfa 4'teki listemizi ve kuralları oku, uygun gelirse ve yapabileceksen buyur gel ))
Sevgiler

Diyetimin 10 cu gunu bugun
Sabh tardi beni sevindirdi 67,800 olmusum 10gunde - 2.600kg

Sabh10h
Bir bardak limonlu su
2kasik gevrek sonunu yedim

14h Ogle yemegi
Bi tabak nohut yemegi

Ara
Elma kahve

Aksam yemegi 20h
Bir tabak tavuklu mantarli yemek (yagsiz)
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…