kızlar saçlarınıza neler yapıyorsunuzz
selam arkadaşlarım
sabah
lor ekmek ve ceviz üçlüsü
ara
süt içtim ve galeta yedim
öğleyede
meecimek çorbası
yoğurt
1 kepçede nohut yiyebilirim
Günaydın kızlar ...
Soyam çok güzel şeyler paylaşmissin sindire sindire okudum valla
Sade nescafe benim metabolizma ma çok iyi geliyor....sabah çay sevmem zaten onun yerine nescafe yle kahvaltimi yapıyorum
1 yumurta peynir salatalık domates nescafe sabah kahvaltım
Hala trambolin için gidemedim...Bugün bu işe odaklanıyorum. ..
Birara 79 kiloya kadar çıkmıştım. ..sizden ayrildiktan sonra...bence kilo vermekten çok korumak dahada önemli ve zor....
Hemen arayışlar içine girdim sizde yoksunuz topikte yok
Gülşah Saraçoğlu çok kilo vermişti. ..o kadinin samimiyetine cok inanirim yani tanımam bilmem ama bana öyle gelir
Yediklerime dikkat etmeyi ne yenilip yenilmeyecegini zaten soyadan biliyodum
Spor yapmaya zamanim yok demişti atolyedede çok hareket halinde olmadigini soylemisti. ..
Günde sadece 10 dakika zıplamis trambolinde ve yeterli olmuş saatlerce yurumek filan yok yani...duyunca çok işime geldi hemen trambolin edindim...70tl filandi....
Ilk üstünde 4 dakika ziplayamadim okadar etkiliydi. ...sonra her sabahları mutlaka kalkar kalkmaz zıplamis metabolizmam çalışsın diye soyada öyle diyodu zıplayın ... ziplamaliyim. ...
2 yada 2 buçuk ay icinde 68 olmustum yine ....basarmistim. ...bide hibiskus çayı iciyomus o hatun...ondanda edindim. ...
Bazen yeşil çayla karıştırdım ictim bazende direk tek kullandim. ..
Ama sonuç itibariyle basariya ulasmistim. ...suan yine 74 leri görmüştüm bu topige katildim. Artık 58 olmak Istiyorum ve bidaha en onemlisi almamak Istiyorum verdiğim kiloları. ..
bakım olarak neler yaparsınız benim saçlarım çok dçkülüyor önleri açıldı da
bakım olarak neler yaparsınız benim saçlarım çok dçkülüyor önleri açıldı da
Bugün kimse yemek yemiyor anlaşıldı ))
Ben yedim, yemeden duramam..
Yemezsem metabolizmam durur kilo verememmm
öğle yemeğim dün yediklerimle aynı, işyerindeki kızlar kfc'den sipariş vermeye karar verdiler..
Bende dünden kalan yemekleri yedim..
1 kase çorba
1 tabak patlıcan yemeği
Canım,
Bir ara benimde saçlarım çok dökülüyordu,
Bir kaç yöntem denedim işe yarayanları söyleyeyim
Haftada bir ısırgan otu kaynatıp banyodan önce saçlarıma ısırgan suyu sürüp bekletiyordum yarım saat..
Şampuan olarak hala Tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum, faydasını çok gördüm
Birde haftada bir, saçlarımı durularken elma sirkesi döküp 3-5 dk masaj yaparak bekletiyordum sonra duruluyordum
Saçlarımın dökülmesi durdu, canlandı..
Bende işe yaradı, sende yarar mı bilmiyorum
Annem 38 yıl kuaförlük yapmış bir insan.. Onun önerisi ile yaptım ben bunları..Bir dene istersen
Sevgiler
selam kızlar :)
13:15'te ki öğle yemeğim 1 dilim ekmek ve 1,5 dilim ızgara tavuk göğüs etiydi ama göğüsler küçüktü
14:03 şuan limonlu sade soda içiyorum. gelsin tartıdaki - ler :::::::)
selam kızlar :)
13:15'te ki öğle yemeğim 1 dilim ekmek ve 1,5 dilim ızgara tavuk göğüs etiydi ama göğüsler küçüktü
14:03 şuan limonlu sade soda içiyorum. gelsin tartıdaki - ler :::::::)
Sodanın içine limon sıkıyorum süper ya doğru yapıyomuşum :)Limon soda içinde bir sürü katkı maddesi var içme derim.Sodanın içine limon sıkıp içiyorsan da çok faydalı vitamin ve mineral deposudur
aaa ben günde 2 litre su içiyorum zaten o zaman hiç soda içmiyim haklısın boşa tuz yüklemesi olmasınSelam Nurgül,
Öğlen menün güzel,
Soda konusunda Yasemine katılıyorum
Soda çok fazla tuz içerir, tavsiye etmiyorum diyet yaparken..
Ancak su tüketimi fazla olduğunda soda içilmesini öneriyorum çünkü fazla su tüketen insanlar vücudundaki mineralleri farkında olmadan yokediyor ve o mineralleri yeniden yerine koymak için soda en iyi kurtarıcılardan biridir.
Ama bizim su tüketimimiz günde 2 litre.. O yüzden soda içmemeni tavsiye ederim, boşuna tuz yüklemesi yaparsın kendine..
Eğer içmek istersen su ile seyrelt, içine limon sık..
Meyveli, limonlu sodaları hiç tavsiye etmiyorum..
Sevgiler
kızlar benide aranıza alırmısınız 15 kilom var fazla olarak akupuntura başladım yenı ama su anlık bır etkı yok kuralları okumadım yanlız daha ne yapmam lazım bılmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?