Kim korkar kilolardan ;)

Tesekkürler soya ben haftanin 5 günü sabah 8.30 evden cikip aksam19.00 geliyorum carsamba ve persembe günleri evdeyim is yerinden yazmam nerdeyse imkansiz yapabilirsem bazen kacamak yapiyorum o yüzen aksamdan aksama yada ise gitmeden yazarim
ben bazen günde 500g kefir iciyorum ama kahvalti yerine yada ara ögün olarak sabah gözümü acar acmaz 1 bardak ac karnina az sütlü kahve iciyorum ama sütü sen tavsiye etmiyorsun ve mesala dün aksam 3 tane yumurtayi 1 kasik lor peynirle omlet yapip yedim fazlami bimiyorum ve sabahta 1 tane daha haslanmis yemistim galiba fazla oldu günde 4 yumurta normalde böyle bir sey yapmam ama
sebze yemeklerini bir tabak dolusu yerim yemeklerimi hep zeytin yagiyla pisiririmbüyük bir tencereye bile 2 yemek kasigi zeytin yag koyarim bunlar dogrumu bunlari merak ediyorum insallah seni sorularimla bogmam

Sabah 1 dilim ekmek 1 yemek kasigi lor peynir maydonoz dere otu ve 1 bardak yesil cay
türk kahvesi
araögün birtane kücük muz
öglen 1 kepce tarhana corbasi kücük bir tabak pirsa yemegi ve iki kasik tavuklu bulgur pilavi
ara ögün 10 tane beyaz leblebi
akam büyük bir tabak salata ve bir dilim ekmek
yatmadan önce 1 yesil elma ve yesil cay tabiki 2 litre su

soya bunlarin kahvalti ve türk kahvesi haric daha hic birini yemedim

saat 11 den beri biraz tansiyonum düşük sanırım.....
ben önce açıktım herhalde demiştim ama şimdi yemek yedim hala aynı hissediyorum

Hemen yorum yapalım, madem yazdın ))

Dün akşam ki menün çok değil gayet uygun...
Tok tutucu bir menü olmuş, protein yüklemesi yapmışsın kendine..
Bunun üstüne bir spor yapsaydın, o proteini kas olarak kendine çevirseydin fena olmazdı...

sütlü kahve tavsiye etmiyorum, süt Gİ oranını yükseltiyor..
Bende kahvesiz duramayanlardanım, hatta bir dönem günde 20 fincan kahve tükettiğim oluyordu...
Şu anda günde 2 tane doktor tavsiyesi ile içiyorum çünkü vücudum yoksunluk krizi çekiyormuş ve bu da ağrı yapıyormuş bende.. ne garip değil mi))

Kahve ve sütü ayrı tüketmen çok ama çok sağlıklı emin ol...
hatta daha bomba bir ikili sunayım sana, sabahları sade şekersiz neskafe ile bir elma ye, hem güne enerjik başlarsın hemde metabolizman çalışır ))

yemeklerine z.yağı koyman harika... hep söylerim, vücuda iyi yağ girmeden kötü yağ çıkmaz ))

kefir içebilirsin ara öğün olarak problem yok ama asla ana öğün yerine geçmesin

bu arada istediğin kadar soru sorabilirsin, bana da araştıracak konu çıkıyor böylece ))

Sevgiler

saat 11 den beri biraz tansiyonum düşük sanırım.....
ben önce açıktım herhalde demiştim ama şimdi yemek yedim hala aynı hissediyorum

ayran ve soda karıştırıp içer misin hemen canım
bir de mümkünse bir tansiyonunu ölçtürüp haber ver
eğer tansiyonun düşmüşse bir yere sırt üstü uzan ve ayaklarını yukarı kaldır, iyi gelir
haber bekliyorum

biraz açlık atağı yapabilir bu menü sende...
akşam çorba da ekle menüne

sevgiler

Kendimi simdi iyi hissettim cünkü dün aksam spor salonunda 1 Saat spor yaptim
Soya harikasin

tansiyonum 9-5 çıktı ve soda ayranı hemen içtim soyacım. birazcık da dinlendim şimdi tekrar masamdayım. teşekkür ederim .......

tansiyonum 9-5 çıktı ve soda ayranı hemen içtim soyacım. birazcık da dinlendim şimdi tekrar masamdayım. teşekkür ederim .......

Ok, çok düşük değil ama normalin biraz altında...
küçük tansiyonun biraz düşmüş...
aklında olsun, tansiyonun düştüğünde az önce de anlattığım pozisyonda biraz uzan iyi gelir..

sırt üstü uzan, ayaklarını yukarı kaldır, 10-15 dakika uzansan yeter...
bu şekilde kan dolaşımın hızlanır ve tansiyonun normale döner...

not: sertifikalı ilk yardımcıyım aynı zamanda ))

Soya benide alın aranizaaa
Zayiflayayim artik bende ya

Selam Ceşminaz,

Sayfa 4'teki kurallarımızı ve diyet listemizi okur musun lütfen..
Kurallarımız katıdır, hataya 0 tölerans gösteriyoruz
Kaçamak yapanların sayfamızdan ayrılmasını istiyoruz...
Bu yüzden öncelikle gelenlerin sayfalara göz atmasını ve kurallarımızı ve diyet listemizi okumasını istiyoruz
Eğer sana uyarsa gelirsin
Çünkü ben pek yumuşak bir takım lideri değilimdir, genellikle sert ve disiplinli bir diyet uygular ve uygulatırım...

Sevgiler

Kurallari okudum
Kabul ediyorum
Spor bazen zorlayabilir beni?
Ama artik cidden zayiflamak istiyorum
Ben diyet gunluklerini incelerken sayfanizi bulmus okumustum
O zaman hayiflanmistim niye yetisemedim ki diye
Simdi soya sosununu konu basliginda görünce daldim hemen :)

çokkk teşekkür ederim soyacım... aslında dediğim gibi bekledim biraz ama kendimi iyi hissetmedim nedense. uzanma şeklinden sonra normale döndüm. tekrar çok teşekkür ederim.

dikişlerimi de aldırdım geldim arada....
yapmam gereken hareketler var onları yapacağım bilek kısmı ile ilgili bir de bilekliğe devam

tabiiki canm bu bana ders oldu birdaha asla yemem mesela bende yeni yeni alisiyorm diyete zaararli seylere sizdende bunlari ogrenmeye geldim canm elimden geleni yapacagm soz veriyorm...

Selam kızlar,

kahvaltımı paylaşmıştım, gerisini paylaşayım

ara öğün
Türk kahvesi

öğlen
salata, ayran

ara öğün
leblebi
yeşilçay

akşam
ızgara + salata

akşam annem ve babamın doğum günlerini kutlamak için restauranta gideceğiz, o yüzden bugün salata ile beslendim.. akşam ızgara yerim diye düşündüm, fazla yükleme yapmayalım değil mi...

Gerçi akşam çok yemeyi düşünmüyorum ama gene de günü biraz hafif kapatmakta fayda var..
pazartesi 71,9 olmam lazım, hedefim öyleydi ama tartı bu aralar bana çok iyimser davranmıyor ))

olsun, ben her zaman kazandım tartı oyunlarını bu seferde kazanacağım biliyorum...

Aklımdayken,

pazartesi ayın 15'i..
yani malum tartı günümüz..
Unutmayınız, unutturmayınız ))

Herkesten kilo bildirimi bekliyorum...
1.12.2014 başlangıç kilo =
15.12.2014 şimdiki kilo =
29.12.2014 hedeflenen kilo =
şeklinde olacak..

Yılbaşına kadar 3 kilo beklentim var herkesten ona göre ))

canım deli gibi balık istiyo ya
ama hamsi yada çupra
ızgara olucak
resmen ağzımda tadını hissediyorum
delirdim galiba )))))))

aşeren kadınlar böyle mi oluyor?
hayır hamile falan olsam demek ki 200 kilo olurum ben,
normal zamanda aşeren bir insanım baksanıza )))))

canm ben haftalık tartıyorum takımlardayım malum ben nsıl yapıymm*

ay kyamam vucudunn ona ihtiyacı var demekki hemn tüket canm :) aşerme bana çok saçma gelirdi ama başıma geldi insan taktmı takıyor ilginç :)

bugnkümenüm inş bi hata yoktur

sabah yarm dilim ekme söğüş peynir 2 çatl omlet
ara yeşilçay
öğlen tavuk suu çorba 1kase
ara 1 mandalina
akşam ton balıklı salata..
su alık 1.5 lt su spo daha yapmadm 1 saat yuruyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…