bugnkümenüm inş bi hata yoktur
sabah yarm dilim ekme söğüş peynir 2 çatl omlet
ara yeşilçay
öğlen tavuk suu çorba 1kase
ara 1 mandalina
akşam ton balıklı salata..
su alık 1.5 lt su spo daha yapmadm 1 saat yuruyeceğim...
kesnlikle dediklerini dikkate alıp dikkt edicem soyacım düzelticem kendimi yarın sana tam senin istediğin gibi bir menü getiricem söz veriyorum çocuklardan kendi yemklerimi öenmsemiyorum sanki az yemek çok güzel gibi geliyor bazen de ama dedğin gibi bu böyle gitmez değişiyormSelincim,
menülerin çok kötü...
bunları en kısa sürede düzeltmeni rica ederim...
sabah kahvaltın çok zayıf..
yarım dilim ekmek diye bir porsiyon olmaz..
günlük 2 dilim ekmek yemen lazım... akşam hariç, gün içinde bunu tüket..
ister sabah 2 dilim, ister 1 sabah 1 öğlen şeklinde...
peynirin ne peyniri anlamadım... lor yada dil peyniri al, başka peynir istemiyorum...
2 çatal omlet tabirinden anlamam ben.. bir lokma, 1 ısırık gibi tabirleri de kabul etmem...
1 tane az yağda omlet yap, adam gibi ye...
kahvaltında yeşillik görmek istiyorum mutlaka
domates,biber, maydanoz, dereotu,marul,roka vb...
öğlen sadece çorba mı içtin?
bu şekilde zayıflarsın ama heryerin sarkar, selülitli dolaşırsın benden söylemesi...
öğlen menülerini zenginleştir..
Sayfa 4'teki listeye tekrar göz at...
tüm gün bunları yiyip akşam sadece ton balıklı salata yiyerek kendine iyilik yapmıyor, kötülük yapıyorsun...
Bu sayfa diyet sayfasından ziyade sağlıklı kilo verme sayfası..
Ve şu anda sağlıklı hiç bir şey göremiyorum
Lütfen kendine bu kötülüğü yapmayı bırak
İlerde çok fazla sağlık problemi yaşarsın demedi deme...
Kilo bildirimini diğer sayfalarda yapıyor olabilirsin problem değil
ama bu sayfada her ayın 15 ve 30'nda kilo bildirimi yapılıyor
Buna göre kilo bildirimi senden de bekliyorum
Sevgiler
Aciktim ama 1 tane turp yedim ve yogurdun icine kirmizi biber ve dere otunu karistirip yedim simdi iyiyimbiraz açlık atağı yapabilir bu menü sende...
akşam çorba da ekle menüne
sevgiler
Cok gecmis olsundikişlerimi de aldırdım geldim arada....
yapmam gereken hareketler var onları yapacağım bilek kısmı ile ilgili bir de bilekliğe devam
kesnlikle dediklerini dikkate alıp dikkt edicem soyacım düzelticem kendimi yarın sana tam senin istediğin gibi bir menü getiricem söz veriyorum çocuklardan kendi yemklerimi öenmsemiyorum sanki az yemek çok güzel gibi geliyor bazen de ama dedğin gibi bu böyle gitmez değişiyormpynir lor var bide normal peyniri sabahtan suya koyup yiyorum canm olmazmıı??
soya kiz kardesim Turkiyede yasiyor aksam bir saat telefonda konustuk bunun 15 dakikasi seninle ilgiliydi
sabahleyin sizin yazdiklarinizi okumasini tavsiye ettim isyerinden sayfalari okumus ve cok beyenmis kiz kardesim diyet yapmaz ama arkadaslarin ve sizin yazilarinizi cok beyenmis
tamam canm ben zaten lor peynirini çok severim onu yyorum o zman :) bilgilendirdiğin için teşekkür ederm canm :)Anlaştık olarak kabul ediyorum bunu Selincim ))
Daha güzel ve doyurucu menüler bekliyorum artık...
peynir konusuna hemen açıklık getireyim,
suda beklettiğin peynirin tuz oranı azalır, peki yağ oranı?
daha kaç tane sanayağı stoklamayı düşünüyorsun bedenine acaba ))
light peynirlerin üzerinde yazan kalori değerleri vardır mesela,
hiç baktın mı yağ oranları ne kadar?
bir göz at derim ))
ne güzel bir akşam geçirmişşsn canm iradenide takd ettim doğrusu mıhlama güzel evet ama çok yağlı ben o kadar yağlı şeyleri sevmiyorum yesemde ucundan yerim ama şu an yemem tabiki :) aa çocuklarma kahvaltıda bile yaparm :)Oh be
akşam yedim ızgara balığımı ne rahatladım anlatamam
deliriyordum yahu
yalnız gittiğimiz restaurant karadeniz yemekleri de yapıyordu
bizimkiler mıhlama yediler oy oy oy içim gitti
ikidir yiyemiyorum şu mıhlamayı ya
işin garip tarafı tadını da bilmiyorum, hiç yemedim ama eminim güzel bir şeydir
Ben yemeklerin kokusundan anlarım tatlarını, öyle bir yeteneğim var
Tuzu eksik mi diye bakmam mesela, koklar ona göre tuz atarım..
Bir ara biz yemek yerken yaklaşık 15-20 kişi horon tepmeye başladı ama muhteşem bir şovdu
hayatımda bu kadar güzel horon görmedim...
ordan çıktıktan sonra kız kardeşime geçtik, herkes aldı voktasını ohh miss
bende gidip kendime yeşilçay demledim
Fena uykum var, bir kahve içeyim açılayım
kahvaltımı yaptım her zamanki klasik...
kahve içmem lazım kahveeee
ayy çok güzel bi egzersiiz tam benlik ben şimdilk sadece yürüyüş yapıyorum kilo verdikçe verdikçe egzersizlerimde arttrmayı düşünüyorum dün akşam 45 dk yürüdm mesela 4.70 km senne düşünüyorsun bu konuda bu arda kilomda 80Evde rahatça yapabileceğiniz bir hareket,
üstelik karın kaslarınızı, sırttaki yağlanmalarınızı, selülit problemlerinizi ve kol sarklamalarınızı engellemeye yönelik...
Mekik çekemeyenler içinde ideal..
Görünce "tam bizim kızlara göre, rahat yapılabilir bir hareket" dedim ))
bir ara bu hareketi yapıyordum, çok faydasını gördüm
Tavsiye ederim
Yavaş yavaş başlayın, bir süre sonra artırın
tamm canm zaten kullandığım yok öyle bişiyler :)bu akşm haşnms makarna ymk istyorm içine 1 kaşk e yapımı domates sosu koyacağm sorun olurmuu hazır değil ama ev yapımı köy domatesnden bu arada su ana kadarki menümdeNot:
Yemeklerimize soya sosu, krema, hazır soslar vb koymuyoruz bilginize ))
Şimdiden uyarayım da sonra "vay ben bilmiyordum, yok ben duymadım" demeyin, diyenin vay haline !
Soya sosu, aşırı tuz içerir,
Krema aşırı yağ içerir,
Light ürün mantığını benimsemiyorum..
Hazır ürünlerin içinde msg bulunuyor ki, bunlar vücudunuza zararlı şeyler...
Not: hepinizi ara ara takip ediyorum, diğer sayfalardaki yazışmalarınızı okuyorum.. Çok güzel paylaşımlarınız var fakat lütfen her söyleneni doğru kabul etmeyin... Araştırın, içeriğine bakın, eğer tereddüte düşerseniz sorun...
Sevgiler
tamm canm zaten kullandığım yok öyle bişiyler :)bu akşm haşnms makarna ymk istyorm içine 1 kaşk e yapımı domates sosu koyacağm sorun olurmuu hazır değil ama ev yapımı köy domatesnden bu arada su ana kadarki menümde
sabah 1 dilim t.b ekmeği 3 kaşk lor peynirli 1 yumurtadan omlet maydanoz çay
ara 1 elma
öğlen 5 kaşık kıymalı fasulye yoğurt ...şimdilk bu kadar şimdide yeşilçay içeçeğim ılık limonlu susyumud içtim
bugün yeni güzel bir gun seln değiştiecek hrşeyle kendni :)dün aynen öye koştm am 5 dk bir hızladm sonra yavaşladm çok güzel terletti gerçekten :)heleşükür güzel bir menü çıkardın karşıma ))
doyacağın menüler görmek istiyorum böyle işte...
diğer menüler açlık çeke çeke sağlıksız bir şekilde zayıflamanı sağlar, bu hiç doğru değil, sakın bir daha yapma...
İlerki yaşlarda emin ol kas kaybı yaşayacak ve 50 yaşına geldiğinde yaşıtların hala koşuşturuyorken sen 2 adımı zor atacaksın..
Kaslarının kıymetini şimdiden bil, olanları boşa harcama ))
Ev yapımı domates sosu kullanabilirsin, içine extra yağ ekleme
Yürüyüş ile ilgili fikrimi sormuşsun, gayet güzel..
45 dakika yada 1 saat yürüme uygundur..
yürüyüş tempolu olsun, ara sıra tempoyu düşür arasıra hızlan...
Böylelikle yağ yakımını hızlandırırsın
Sevgiler
bugün Burda kimsecikler yok pazar diye galiba herkez ortalardan kaybolduiyi pazarlar canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?