Uğraşmak istemiyorum demişsiniz ama illaki o kurban kesilecekse kendi bulunduğunuz yerde kesin, son gün giderken götürür koyarsınız dolaplarına.
Biz kesmeyecegiz. Kayınvalidem gittiği yerde de kesiyor ama evde de et olsun diyor.
Uğraşmak istemiyorum demişsiniz ama illaki o kurban kesilecekse kendi bulunduğunuz yerde kesin, son gün giderken götürür koyarsınız dolaplarına.
Biz kesmeyecegiz. Kayınvalidem gittiği yerde de kesiyor ama evde de et olsun diyor.
Orada kestiklerini tamamen dağıtıyorlar ama yani toplamda kendi adlarına 3 kurban kesiliyor birini eve kalsın diyor.Ne saçma iş kendi bogazlarına hayvanı kestiriyorlar bir de adına kurban diyor ben olsam hayatta gitmem.
Ama malesef orada amcalariyla ortak kesilecekmis. Yani o da olmuyor.
Amca varmış yaa...onlar kesip ayarlarlar
Haha bu iyiydi:) ama kurban etinden 7 pay vermek lazim ihtiyaci olana. Ev halkinada ayirabilirsin. Kurban eti yenmez diye birsey yok yaniKurban kesip eti dolaba koymak mı? Dağıtmayacaklar yani?
Madem kesecekleri var bağış yapsınlar bari sizi niye alet ediyorlar?
Yerinizde olsam gider kasaptan alir dolaba tıkarim etleri. Hayatta uğraşmam.
Yahu kurban bayramının amacı et yiyemeyen fakir insanlara dagıtmak değil mi? kaynanan yılın her günü keser yer etini illa kurbanımı bekliyor? Milletten de mi utanmayacak yahu biz utanırız kesip buzdolabına istiflemeye yazık vallahi. Bayramını zehir etmeye değmez sanki önemli bir işmiş gibi kaynana et yesin diye başını bekliycem etin oldu!Orada kestiklerini tamamen dağıtıyorlar ama yani toplamda kendi adlarına 3 kurban kesiliyor birini eve kalsın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?