- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
kızlar başından beri deneme taraftarı oldum hep ama geçen gün nişanlıma babası başka yerde oturun size 5000 lira daha vereyim düğününüzü daha güzel yapayım demiş. yani yanlarında oturursak içleri sıkıntılı olacakmış ve düğün güzel olmayacakmış..
inanır mısınız düğüne dair imitlerimi bile yitirdim sağolsunlar. hiç heyacan duymuyorum. daha eşya bile seçmedik. çnkü heves yok ve karar veremedik nerede otursak diye!
sevgili gzmnc,
annem de tutarlı değil ne yazık ki davranışlarında.. ben ona ucundan bile anne kuaförler daha güzel yapıyor aslında dediğimde bile ağlamaya başlıo hemen işte iki şey yapıosn da sölüon filan die. ama annem çamaşır makinasını dahi çalıştıramaz çamaşırlarını katlayıp yerlerine bile kaldıramaz. nası yapcak yalnız bilmiom ama kiraya çıkarsam annemle aramızda en az 2 saat gidiş geliş olacak ve ben sıkk sık onun her işine elbette koşamayacağım..
bu sefer çok talep edersem sonrasında nişanlıma filan yüklenirse die çekiniom o yüzden istiyorum diyemiyoum!
ablam var ayrıca bnm evli. ona dedim abla siz kendi evinizde oturuosunuz ben annemin evinde otursam die çnkü o ev babamdan miraz üçümüze. o da olur mu ablam hiç önemli değil tabi otur dedi. anneme söledim o da ama ablana ayıp olur şimdi birnize yapıom diğerinize yapmıom gbi oluır ded,. ben de ablam sorun değil dedi deim. o zaman da ama olsun bi yerinden dokunur dedi. ablama sordum o da yok ablacım o geçen gün "işte ben maaşımı kenara koyuyorum hastalığım olur filan kirayla geçiniyorum ben maaşımı ellemiyorum" demiş.
yani bilmiorum ki işte!
sevgilerimle..
sevgili papatya_2004,
sanırım denemeliyim. ama annem para için bizden bile vazgeçebilir.. bakalım umarım hakkımızda hayırlısı olur..
kızlar başından beri deneme taraftarı oldum hep ama geçen gün nişanlıma babası başka yerde oturun size 5000 lira daha vereyim düğününüzü daha güzel yapayım demiş. yani yanlarında oturursak içleri sıkıntılı olacakmış ve düğün güzel olmayacakmış..
inanır mısınız düğüne dair imitlerimi bile yitirdim sağolsunlar. hiç heyacan duymuyorum. daha eşya bile seçmedik. çnkü heves yok ve karar veremedik nerede otursak diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?