- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
sevgili pinarsavas,
ben de ablamdan onu rica edeceğim bayramda. ama o da yapamazsın ezgi ennemle. o geçen gün bile "ben kiradan gelen paramla yaşıyorum. maaşıma dokunmuyorum hasta olurum filan" diyor dedi. oysa 1.sınıf sağlık güvencesi var yani bir kuruş ödemesine gerek yok hasta olsa ki eşşek değiliz biz varız. sonuçta parası olsa onu kaldırıp götürecek evletları olmadıktan sonra bir kıymeti yok. ama bilmiyorum ki!
sevgili pinarsavas,
ben de ablamdan onu rica edeceğim bayramda. ama o da yapamazsın ezgi ennemle. o geçen gün bile "ben kiradan gelen paramla yaşıyorum. maaşıma dokunmuyorum hasta olurum filan" diyor dedi. oysa 1.sınıf sağlık güvencesi var yani bir kuruş ödemesine gerek yok hasta olsa ki eşşek değiliz biz varız. sonuçta parası olsa onu kaldırıp götürecek evletları olmadıktan sonra bir kıymeti yok. ama bilmiyorum ki!
merhabalar,
daha önce kayınvalidemlerle altlı üstlü oturma konusunda taşıdığım kaygıları sizlerle paylaşmıştım.
sanırım bir karara vardım. her ne kadar zor da gelse sanırım nişanlımı kiraya çıkma konusunda ikna edeceğim.. siz önce durumumu bir daha anlatayım ki forumlardan aramak zorunda kalmayın..
nişanlımın ailesinin de benim annemin de oturabileceğimiz boşta birer evleri var. ama nişanlımın ailesi zaman zaman surat asıyor bu konuda parasal durumlar sanırsam.oradaki kiradan olmak istemiyorlar..demişler ki siz gidin biraz kendi çabalarınızla yaşayın sonra ev filan almak isterseniz bakarız yardım ederiz belki.. hoş ben yardımları olmayacağını şimdiden öngörüyorum ama..oysa ki orada yaşasak onlar dolaylı olarak ev almamıza yardım etmiş olacaklar esasında ama.. ben de annemin evinde oturmayı düşündüm ama annemin de oradan gelecek kirayı tercih ettiğini gördüm. üstelik annemin ihtiyacı dahi yok ama naparsınız işte!
biz nişanlımla çok cüz'i rakamlara çalışıyoruz. ve birimizizn maaşı kirayı anca karşılayacak belki ama sanıyorum problem yaşamama adına kiraya çıkmak istediğimi söyleyecek ve iki evi de elimin tersiyle itmiş olacağım.
aslında sonrasında maddi sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum, ki yaşayacağımız kesin! ucu ucuna yetecek ya da yetmeyecek.. keşke der miyim acaba? ama ya ailelerle sıkıntı yaşarsak?
arada kaldım kızlar.. ne yapmalıyım? bir süre kayınvalidemlerle aynı binada idare edip kısa sürede evimizi mi almalıyız? yokda şimdiden çekip gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?