Bir kaç kez bahane uydurursaniz o da anlar gozulsuz olduğunuzdan.
Bir kaç kez bahane uydurursaniz o da anlar gozulsuz olduğunuzdan.
Benim bir arkadaşım da kıyafet vermeyi sevmez. Ben de istemem kimseden, adetim değildir. Bilmeden etmeden biz biraz samimi olunca demişti ben sevmem, isteme ileride filan diye. Güldüm açıkçası. Keşke siz de ilk dediğinde hassas olduğunuzu belirtseydiniz. Şimdi verip verip de vermemek hoş değil.
Benim bir arkadaşım da kıyafet vermeyi sevmez. Ben de istemem kimseden, adetim değildir. Bilmeden etmeden biz biraz samimi olunca demişti ben sevmem, isteme ileride filan diye. Güldüm açıkçası. Keşke siz de ilk dediğinde hassas olduğunuzu belirtseydiniz. Şimdi verip verip de vermemek hoş değil.
Açıkça söyle. Niye kıvranıyordum
Ah keşke yapabilsem içim gidiyor iğreniyorum sinir oluyorum ama kıramıyorum gene bişe diyemiyorum ya bi kere değil ara ara istiyo böyle cidden bıktım kalp kırmak da istemiyorum çok iyiliği var vermek istemiyorum desem vermesem de kırılcak diye korkuyorum çok kötü bi durum
Şimdi işe girmiş belki maaşını aldıkça kendisi kıyafet alır. Biraz daha sabredin ve bu süreçte mesafeli olun. Sizin için başka çıkar yol bulamadım.
Iyıde böyle yaparsan hiç olmadık zamanda patlarsın haksız duruma düşersin. Benden isteme kokuya hassasım kıyafetlerimi paylaşamam de.
Annesine söyleyin siz de.Kırılır diye ona birşey diyemiyorum,size söylemek istedim belki siz ,uygun bir şekilde söyleyebilirsiniz deyin.
Net ol... Kıvır kıvır anlamıyor işte kibarlıktan.Ben de korkuyorum ondan ya bariz belli ediyorum vermek istediğmi anlamıyo ya pembe kazağını vardı onu versen dedi bilmiyorum nerde dedim bi hırkan vardı yeşil onu alsam dedi bi yere kaldırdım hava ısındı diye ama bakayım dedim baktım falan tamam yordum seni ya kusura bakma ayarlarım kendiminkilerden giyerim dedi tam gidecek döndü diyor geçen seferki ödünç aldığım kiremit tuniğini alsam onu kaçıncı giyişin sevgilinle ilk buluşman bence elbise daha uygun olur o hoş olmaz falan dedim resmen vermek istemiyorum sürekli bahaneler buluyorum ama anlamıyor onu alayım bişey olmaz güzel olur o ya dedi daha ne deyim olmadı geri getirince deyim al sende kalsın ben kokudan hassasım giyemem bi daha gidecek güzelim kazağım ama bi taneyi feda edip en azından kurtulurum belki bırakır bu huyunu utanır da
Arkadaşlarım sevgili hanımlar
Hayır demek , diyebilmek ayıp değildir .
Nedir bu derdi insanların ?
HAYIR ve sonrasında gelen sebebinin açıklanması . Bitti gitti . Küsen küssün kimse sizin iç sıkıntınızdan kıymetli değil yahu .
Sürekli isteyeceğini düşünemedim ki özel hi yere gitcekti uygun kıyafetim yok dedi her ne kadar sevmesem de kırk yılın başı bi şey istemiş o kadar iyiliği olan insan dedim verdim bilsem böyle devamı gelcek baştan vermezdim sevmiyorum öyle şeyleri diyip nitekim sonradan söyledim evlerindeyken ben biraz tiksiniyorum bu tip durumlarda diye şimdi annesine diyp gelmiş ben cemreden ödünç kıyafet isteyim diye annesi de demiş kız demişti ya ben pek sevmiyorum tiksiniyorum diye demiş o benden tiksinmez bana verir benden başkasına vermez de falan dedim diyor seni onu mu var iğreniyorum işte bişe de diyemedim
Ay inşallah tek dileğim o şimdi durumu yoktu eskiden maaş alcak artk alır herhalde kendine bol bol kıyafet alır olmadı bi daha isterse dicem al bu senin olsun canım ben kendime yenisini alırım senin mi benim mi belli değil zaten diye kırmak istemiyorum da işe girdi sabredeyim dedğiniz gibi devam ederse mecbur kırıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?