O halde anne durumun farkında. Siz annesi ile konuşun ve o uyarsın. Kızla yüz göz olmanızı tavsiye etmem. Zira yaşı da küçük. Söylemleriniz size yakışmaz.
Bence uygun bir dille söylerseniz yanlış anlamaz.Onu çok seviyorum,değer veriyorum,kırmak,üzmek istemiyorum.Ama,bu konuda hassasiyetim var işte deyin.Mantıklı aslında. Annesi yanlış anlamaz anlayışla karşılar mı sizce
Hiç kimseyle böyle bir ilişki kurmadım. Ben kendim bile abiyemi bir kez giyince kuru temizleme yaptırırım. İmkanı olmayan isteyen olmuştu. Temelli verdim . Ama tabi onlar sürekli isteyecek insanlar değildi . Kız kardeşim yok ama olsa onla bile beraber giyinmezdim sanırım. Sonuçta herşeyde yıkanmıyor . Palto filan gibi
Bence uygun bir dille söylerseniz yanlış anlamaz.Onu çok seviyorum,değer veriyorum,kırmak,üzmek istemiyorum.Ama,bu konuda hassasiyetim var işte deyin.
bi yol olarak kiz ise girmis hazir, sana da artik benimki gibi bi dolap yapalim. alışverişlerini beraber yapalim istersen deseniz.
hem yasina daha uygun seyler seceriz deseniz
Bu da mantıklı bir deneyeyim
Ah böyle olabilsem keşkenefret ediyorum şu kimseyi kırmayım diye çırpınma huyumdan
Bu ne kadar sert bir yorum . Öğretmenliğine laf etmekle kalmamış bide ezik yapmışsınız .Bu öğretmenler haybeye öğretmen oluyor gibi geliyor bana
Daha kendini ifade edemiyor
Bunun adı karsi tarafı kirmamak falan değil
Basbayağı pasiflik ...
Hayır diyememek
Hatta eziklik kusura bakmayın .
Kıyafetlerimin kullanılmasından hoşlanmıyorum
Bitti !!!
Bu kadar yani .
Gelip arkadan konuşmak sizi iyi yapmıyor
Bu ne kadar sert bir yorum . Öğretmenliğine laf etmekle kalmamış bide ezik yapmışsınız .
olmadı bi daha isterse dicem al bu senin olsun canım ben kendime yenisini alırım senin mi benim mi belli değil zaten diye
Evet özneldir de üslub denen birşey vardır . Bilmem haberiniz varmı. Siz bu üslupla burda bile insanları kırmaktan çekinmediğinize göre normal hayatınızı düşünemiyorum . Ayrıca biz buna patavatsızlık diyoruzEvet çünkü öğretmenlik sadece müfredat i islemek değil aynı zamanda hayata da hazırlamak .
Bir öğretmen daha kendi sosyal ilişkilerini duzenleyemiyorsa demek ki haybeden okunuyor o okullar .
Ayrıca yorumlar özneldir ..
Evet özneldir de üslub denen birşey vardır . Bilmem haberiniz varmı. Siz bu üslupla burda bile insanları kırmaktan çekinmediğinize göre normal hayatınızı düşünemiyorum . Ayrıca biz buna patavatsızlık diyoruz
Bir sohbet sırasında yeri gelince sıkıştırıverin şöyle:
“Canım yaa ne güzel sen şimdi güzel güzel kıyafetler alırsın, ben de senden alır beğene bayıla giyerim. Zaten zevklerimiz de benzer oh ne güzel”
Sonra da lafı değiştiriverin. Kendisininki gidecek korkusunda almaz artık. Alırsa da siz de yeni bişeylerini 1-2 isteyin ve biraz lekeli geri verin. Kırmak istemiyorsanız aynını yapacaksınız bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?