- 28 Ocak 2022
- 25
- 124
- 8
- 31
- Konu Sahibi bikitapkahve
-
Abiniz koşarak uzaklaşsın. Evlenirse sonu boşanmak, kaçış yok. Bi de çocuk olursa tamam, ailecek hayatınız söner.En basitinden abimin kız arkadaşı abimi benden dahi kıskanıyor. Abimde ayrı bir problem, buna neden izin veriyor anlamış değilim.
Abimle dışarı kahve içmeye gittiğimizde kız hep bir sıkıntı çıkarıyor. Nedense o gün tüm felaketler başına geliyor acilen abimi çağırıyor.
Gerçekten sorgular hale geldim. Düşüncelerini merak ediyorum. Burada da böyle konular okuyorum kıskanç olanların ruh halini merak ediyorum neler düşündüklerini gerçekten öğrenmek istiyorum.
Kıskançlıkta dozunda olmalı. Size katılıyorum bende hiç sevmem hatta soğuma sebebi direk. Ama çoğu kızın hoşuna gidiyor bu “beni çok seviyor” diyor.Kıskançlık sebebiyle çok ilişkim bitti. Kıskançlığın beraberinde gelen o kısıtlama beni çileden çıkarıyor. O sorgulamalar o kadar boşuna ki yapacak olsam zaten ruhu duymayacak adamın, o soruyor kısıtlıyor diye mi yapmayacağım. Uyuyorum derim, iş uzadı derim, arkadaşımlayım derim ama olmam. Elimde telefon var, istesem açarım sahte hesaplar yerim haltları. Nereden bilecek? Kısacası karakterim buna müsaitse yada bariz karaktersizsem her türlü yaparım zaten.
En basitinden abimin kız arkadaşı abimi benden dahi kıskanıyor. Abimde ayrı bir problem, buna neden izin veriyor anlamış değilim.
Abimle dışarı kahve içmeye gittiğimizde kız hep bir sıkıntı çıkarıyor. Nedense o gün tüm felaketler başına geliyor acilen abimi çağırıyor.
Mesela neden karşı cinsten bir normal arkadaşımız olunca bu sıkıntı oluyor? Neden ben iş yerinden erkek arkadaşımla çay kahve içemiyorum. Son ilişkim bu yüzden bitti mesela. Bizimde aklımız fikrimiz var, iyi kötü insanı ayırt edebiliriz değil mi? Ona göre arkadaş oluruz veya olmayız. Bende mi sorun, bu da fazla bir rahatlık mı? Kime fikrimi söylesem mezhebin ne kadar geniş diyorlar.
Gerçekten sorgular hale geldim. Düşüncelerini merak ediyorum. Burada da böyle konular okuyorum kıskanç olanların ruh halini merak ediyorum neler düşündüklerini gerçekten öğrenmek istiyorum. Bu kadar kıskanç olan insanlara bir şans verilmeli mi yoksa komple hayatımızdan çıkarmalı mıyız?
Kıskançlık sebebiyle çok ilişkim bitti. Kıskançlığın beraberinde gelen o kısıtlama beni çileden çıkarıyor. O sorgulamalar o kadar boşuna ki yapacak olsam zaten ruhu duymayacak adamın, o soruyor kısıtlıyor diye mi yapmayacağım. .
En basitinden abimin kız arkadaşı abimi benden
dahi kıskanıyor. Abimde ayrı bir problem, buna neden izin veriyor anlamış değilim.
Klasik koç burcu kadını, kendimden biliyorum.Kıskançlık ergenlik işi gibi geliyor bana kıskanç değilim eşim bence kıskanç ama asla belli etmez ederse egosu sarsılır çünkü burnu düşerama ben zaten asla katlanamiyorum kısıtlamalara o yüzden ben yemem kıskançmış seviyormuş muş bi bikini sorunumuz var her sene tartışmasını yaşiyoruz ama bana ne yapma derse yaparım kendi bilir
Özgürlük kırmızı çizgimizdirKlasik koç burcu kadını, kendimden biliyorum.
Kıskançlığın gözlemlediğim kadarıyla birkaç sebebi var. Birincisi, kişi kendinden bilir işi misali, kendisi bir haltlar karıştıran insanlar herkesi kendisi gibi sanıyor.
İkincisi iseKudrAlobar 'ın da dediği gibi karşısındakine güvenmiyordur. Ya da özgüveni düşüktür, aşağılık kompleksi vardır.
Evlendiğimiz yıl elbise denerken, eşim üzerimdeki mini elbiseye bakarken "Bunun altına tayt giyeceksin değil mi?" dedi. O elbiseyi aldım, bir gün sonra altına ince çorap giyip elbiseyle adamın gözünün içine bakarak dışarı çıktım.Özgürlük kırmızı çizgimizdirki benim herifin hiç öyle sıkma huylari yok bazen gene de bunaliyorum evli olmasaydım ne olurdum kim bilir Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?