Kıskançlığımdan fesatlığımdan gebereceğim...

Her insan hem kaderini yasar hemde ektigini bicer. karanligin sonu aydinlik- tavsiyem fazla yok cünkü ben senin tam tersiyim ama ibadet genelde gönül rengini acar.

Evet galüba bu canım amin inşallah güzel dileklerini aynen iade ediyorum

önce otur Allahin sana neler hediye ettigini düsün...

böyle düsünerek kötü enerji topluyarak sadece kendine zarar verirsin. böyle durumlarda savasta ne zulüm ceken cocuklar var onlara odaklan biraz.

iyi enerjiyi üretebilmek için meditasyon filan yaptım ama bana mısın demedi bu enerji nasıl üreyecek

Ne yasadın da bu hale geldin peki?

ailevi konular kısacası sevgisizlik galiba

anne baba olunca maalesef mümkün olmuyor canım

ailemle geçinemiyorum çok benciller ama bunu herkes ile paylaşamıyorsunuz. herkeste onları haklı görünce içini bilmedikleri için anlasılmıyorum kimse tarafından en çokta bu koyuyor bana

Güldüm ya galiba psikopatım ben deyince :) baya baya bunalmışsın sen boşver Allah onlara veriyorsa da kim bilir ne dertleri de vardır , sağlık olsun yeter ki dünya malını kıskanma boş işler bence.

dertleri çokta iste arsızlar arsızlaitıkca da allah güzellikler veriyor onlara bunu hazmedemiyorum

yok kız çok arsızlar önemsemiyorlar yani insan içine çıkamayacak şeyleri var ama mübarek her anlamda bolluk bereket akıyor. bana da Allah vermiyor buna bozuluyorum

inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah size fazlasını versin

aynen böyle düşünüyorum

sosyal medyadan uzaklaşacağım

Allahım beterinden saklasın cümlemizi. teşekkürler canım

boşluktayım galiba ,nsallah bu yorumlardan sonra çıkacağım canım

Allahım dileklerimizi kabul buyursun inşallah

evet bunu deneyeceğim sağolun

insanlar yanlışsa cezalansın istiyorum hak etmediklerini düşünüyorum...

Fesatlık yapacak kadar sağlığınız yerinde anlaşılan. Sağlıklı iseniz Şüküre buradan başlayın. Bu arada bence bu durum arada bir herkeste oluyor, kalıcı olursa sıkıntı

şükür konusuna dikkat edeceğim canım

şükür konusuna dikkat edeceğim canım

Allah şifa versin size de bana da kalplerimize de

Selamlasmak ve hediyelesmek kin ve kıskançlığı yok eder derler. Kıskandığın kişilere hediye al :)

o boyutta değilim bacım kıskanıyom ne hediyesi

teşekkürler canım iyi geldi okuduklarım farkına varmamı sağlıyor cok sağol

cok sağolun dikkate alacağım

uzaklşasacağım canım

Aç kuranı Kerim’in Türkçesini dinle . Dinledikten sonra İnan aklına ne kıskançlık gelir ne fesatlık . Rahmanımızdan merhamet istemeyi düşünmekten başka bir şey gelmez İnan.

inşallah canım

En nefret ettiğim insan tipidir kusura bakmayın böyle insanların iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum bence tedavi olmalisiniz

kötü düşüncenizi aynen iade ediyor bende nefretlerimi iletiyrum efendim saygılar

Bu arada yaşın kaç ?

30

hak etmiyorsa burnu sürtsün istyorum. mmesela emek vermeden iş sahibi olmasın arkadaş. onla bunla geziyosa namuslu biriyle evlenmesin okumamışsa düşük pozisyonda çalışsın böyle seyler

Herkes yaptigini bulsaydi formul cok basit olurdu zaten:))

Boyle kiskancliklar herkesin hayatinda bir donem oluyormus biri demisti bana. Bende bazen kendimi kiskanc hissediyorum tamamen kendimi ezikledigim icin tabi. Degisik bir psikoloji.

:) güldürdünüz beni özellikle instagram çok kötü bişey heveslendiriyor insanı
Fake bir instagram hesabım var eşimden başka kimse ekli değil birkaç vine çeken kişiyi takip ediyorum eğlendiriyorlar.
Ama facede çok kişi var öyle paylaşan depresyon sebebim
Eşime sorsan çok geziyormuşum,günü birlik gittiğim yerleri de tatilden saydığı için. Eşimin mesleğinden dolayı pek izni yok. Yazın alabildiği 2 hafta izni de memleketine gitmek için kullanıyor. Başkasının evinde bunalıyorum da çok ama adam da haklı olarak ailesini görmek istiyor. Keşke buna bir çözümümüz olsaydı. Face i bu dönem kapatsam depresyondan kurtulur muyum dersiniz?

kimin nerde ve neden hakki oldugunu bilemezsiniz- bence düsünceleriniz asiri "ben" odakli.
kendimden yola cikiyorum: gelirim cok iyi, meslegim cok güzel ve saygin... dis görünüsüm ortanin üstünde. nisanlim bir melek ve asiri mutluyum. bunlari bilenler fesatlaniyor ama cogu gecmisimi bilmiyor, aylarca ac kaldim, evsiz kaldim- resmen sokakta yani, babam ben 17 yasimdayken öldü- annem ben 22 oldugumda öldü. annemin cenazesini kaldirabilmek icin aylarca bok temizledim- ki benim oanki durumumu düsün. annemin ölecegini biliyorum- para yok- ve ben sabah 6dan aksam 23kadar hastanede anneme goy goy yapiyorum ve ordan cikip tuvalet temizliyorum.

hee--- sonra iki bunalima giren kadin gelsin bana desin: Hak etmiyor diye :/

Dedigim gibi asla bilemezsiniz insanlar nerden nereye geldi

ya çok zengin olup hiç huzuru olmayan insanları bilirim ben. Keşke bu kadar paramız olmasa da huzurumuz yerinde olsa diyenleri de... Allah herkese herşeyi aynı anda vermiyor bence... Para verir imanı alır, iman verir para vermez mesela? Namazında-niyazında olup parası çok olunca ahiret işi değil dünya işi ile ilgilenirim ben diyenleride gördü bu gözler... Dua edin... Allah az verip aratmasın, çok verip şaşırtmasın derim ben... Huzur ve sağlık olsun gerisi hal olur... Rabbim iç huzurunuzu geri versin....

deneyelım

şu ego ,kibir neyse içimizdeki en güçlü kötülük bunu yenmek lazım, bırakalım insanlar mutlu olsunlar evlenen evlensin çocuk isteyenin olsun , tatile giden gitsin ,tebrik edelim, biz de istiyorsak darısı başıma diye dillendirmekten çekinmeyelim bence yüzlerine karşı ..neden ki herkes kendi gibi olsun işte ya..

amin

Namaz kilabilirsin bence

iç huzurum yok ki veremiyorum kendimi ama bi süre duygusuz den,ycem

bayramları kullansanız ..siizn yine iyimiş şükredin bnm eşim yeni işe geçti bu sene ilk defa 1 hafta çıkabildi önceki işinde o da yoktu..2 hafta çok değilmi aileler için yaa 10 gün tatil 4 gün aile yetebilir..ya da 2 hafta tatil bayramda aileler:)

Bende ona çabalamak için açtım konuyu zaten

Allah bozmasin canim daha cok versin

siz haketmişsiniz canım kimse diyemez haketmiyor diye okurken mutlu oldum daha da mutlu olursunuz inşallah

haketmeyen insanlar derken kafamdan geçen örnekler başkaydı

Eşimin bayramlarda da izni yok. Polis olur da kendileri.
Ben de öğretmen olunca izin bol,çocuk küçük sıkılıyorum. Kızım ortaokul lisede falan olsa ikimiz takılırdık ama o da mümkün değil şimdi. Allah ömür sağlık versin büyüyünce yaparız biz de

siz haketmişsiniz canım kimse diyemez haketmiyor diye okurken mutlu oldum daha da mutlu olursunuz inşallah

haketmeyen insanlar derken kafamdan geçen örnekler başkaydı

tabiki öyledir ama insan gercekden bilemiyor. hep sinav dünyasi- allahin verdigide sinav aldigida. biz kul olarak bizim icin neyin iyi oldugunu bilemiyoruz. neyin hayirli oldugunu bilemiyoruz. maddi konularda genelde tikali kaliyoruz. hepimiz degil ama cogumuz. bir böcegin riskini veren seni unuturmu hic? o insanlarinda kendine göre 10000lerce sorunu oluyor. onlarda bize imreniyorlar. allah hayirlisini versin. kalbini karartma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…