Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Canım ben yeni evli değilim ki ?14 yıllık evliyim ..14 yıllık evli biri Nasıl ifade edebiliyorsa ben de öyle ediyorum .

Bende az buz değilim ki 9 senede bende var. Bildiğim için bence bu kriter asla olmamalı. Arkadaşlarınızla yeni misiniz de çiçekli,böcüklü konuşabiliyorsunuz. Tam tersi çok fazla zaman geçirdiğiniz arkadaşla ancak böyle konuşabilirsiniz. Eşle zaman geçtikçe niye bitiyor. ??

ay cok sacma esine neki kankayla mesajlarina benim esim hayatta okumaz ne münasebet ona göremi yol alacan hani yanlis birseyse anlarimda bunda ne var insanin biraz özeli olmali oda saygi duymali arkadaslariyla konusmalari okunmaz akraba es ne geregi var sikinti bir durummu var deseydin yorum yapmasida hos degil bana böyle lezbiyen yaklasiyorsun dese tavrim cok sert olurdu sen onla evli olabilirsin ama tek basina özel bireysin böyle süpheci yaklasimlar hos degil sende ona oda sana yeterince acik böyle yapmamali gercekten rahatsiz edici birsey seni anliyorum onada böyle yaklas derim kiskanmis olabilir bukez alttan ama tavrini koy seni böyle alip burdan suraya koyamaz birseylerde ima edemez sen ne yapacagini nasil davranacagini bilecek yastasin tavsiyelere fikirlere acik olabilirsn ama bu seni incitecek durumda olmamali bazen diyorum annesinin büyütmedigi evlatlarini esleri olarak biz büyütüyoruz

Çok fazla zaman geçiriyoruz zaten ..3 seneden beri haftasonları hariç sabah 8 akşam 5 hergün çay kahve sohbet yani bak sen söyleyince fark ettim .eşimle 14 yılda geçirdiğimiz zaman daha azdır.8 saat uykuya çık..mesaiye kalıyor bazen.2 saat ordan düş..iş seyahatleri falan baya baya zamanımız yokmuş

Trip ve surat da asmıyorum aslında .gayet normal yani.kendisini değersiz hissettirecek hiçbir söz ve davranışta bulunmuyorum ona karşı ..kadın kadına ilişkiyi kıskanması garip geldi
O ilgiyi, muhabbeti kıskanmış. Burda kadınlar açıyor bu konuyu, arkadaş arasında ağzını kulaklarından alamıyor, evde eser yok o halinden diye. Ne kadar kötü hissettirdiğini anlayamıyorsunuz henüz.

Yine diyorum koca haklı sevgi görmek istiyor Kendince kendini ifade etmiş
Yazıktır sevin

Kus(mak)kıskançlık birleşimi kokuya uygun bi başlıktır.
Kocanın kıskanması da fazla kadınların böyle aşklı kuşlu yazışmaları da fazla ama ben otorite değilim tabi. Bana fazla.

Ahahhahahahahha ay Allah sizi napmasın adamı ilgisiz bıraktın tripleniyor herhalde

O ilgiyi, muhabbeti kıskanmış. Burda kadınlar açıyor bu konuyu, arkadaş arasında ağzını kulaklarından alamıyor, evde eser yok o halinden diye. Ne kadar kötü hissettirdiğini anlayamıyorsunuz
Neden böyle peki ?bir fikriniz var mı?eşler arası arkadaşlık bağı nasıl kayboluyor ?kankanla yaptığın sohbetin tadı eşinde niye olmuyor ?yani ben de mi bir sorun var acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…