Sizin müdür müdür müdür acaba ?Bizim müdür diyo, biri arıyor mesela meraba bebeğim diyor.
Konu sahibinin eşinin derdi farklı, istediğin zaman işine gelene çiçek açıyorsun, bana anca trip surat diyo.Kime dedigine gore degisir ayol
Bunu görmemiş olayım.Sizin müdür müdür müdür acaba ?
Adam hakliKonu sahibinin eşinin derdi farklı, istediğin zaman işine gelene çiçek açıyorsun, bana anca trip surat diyo.
Canım ben yeni evli değilim ki ?14 yıllık evliyim ..14 yıllık evli biri Nasıl ifade edebiliyorsa ben de öyle ediyorum .
Bunu görmemiş olayım.
Trip ve surat da asmıyorum aslında .gayet normal yani.kendisini değersiz hissettirecek hiçbir söz ve davranışta bulunmuyorum ona karşı ..kadın kadına ilişkiyi kıskanması garip geldiKonu sahibinin eşinin derdi farklı, istediğin zaman işine gelene çiçek açıyorsun, bana anca trip surat diyo.
Çok fazla zaman geçiriyoruz zaten ..3 seneden beri haftasonları hariç sabah 8 akşam 5 hergün çay kahve sohbetBende az buz değilim ki 9 senede bende var. Bildiğim için bence bu kriter asla olmamalı. Arkadaşlarınızla yeni misiniz de çiçekli,böcüklü konuşabiliyorsunuz. Tam tersi çok fazla zaman geçirdiğiniz arkadaşla ancak böyle konuşabilirsiniz. Eşle zaman geçtikçe niye bitiyor. ??
O ilgiyi, muhabbeti kıskanmış. Burda kadınlar açıyor bu konuyu, arkadaş arasında ağzını kulaklarından alamıyor, evde eser yok o halinden diye. Ne kadar kötü hissettirdiğini anlayamıyorsunuz henüz.Trip ve surat da asmıyorum aslında .gayet normal yani.kendisini değersiz hissettirecek hiçbir söz ve davranışta bulunmuyorum ona karşı ..kadın kadına ilişkiyi kıskanması garip geldi
Çok fazla zaman geçiriyoruz zaten ..3 seneden beri haftasonları hariç sabah 8 akşam 5 hergün çay kahve sohbetyani bak sen söyleyince fark ettim .eşimle 14 yılda geçirdiğimiz zaman daha azdır.8 saat uykuya çık..mesaiye kalıyor bazen.2 saat ordan düş..iş seyahatleri falan baya baya zamanımız yokmuş
Ahahhahahahahha ay Allah sizi napmasınEşim 3 sene önce tanıştığım ama sonra kanka seviyesine geldiğim kızın whatsapp üzerinden gönderdiği “” emojisini gördü…bu nedir dedi? Benim kanka göndermiş dedim..ver bakalım ne yazıyormuş bu kanka sana dedi..beraber mesajları okuduk ..Birgün önce hiç konuşmadığım için ertesi sabah 07:03 de attığım “hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimmm ” mesajını gördü .ben bu saatte işe gidiyorum sen fosur fosur uyuyorsun ..uykudan kankan için uyanıp şu ergen mesajları atmaya üşenmiyorsun da bana mı üşeniyorsun dedi..ne alaka ?kıskandın mı dedim?yok falan dedi ama kıskandığı besbelli..o bir kız ve benim kankam dedim..siz lezbiyen misiniz?dedi..mesajlara bakmaya devam etti “seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem ” mesajını gördü ..yuhh dedi..ne oldu diyorum ,sen biz çay içerken ondan diyorsun demek ki “muhabbetine de doyum olmuyor “diye dedi ve kadına da olsa ,30 küsür yaşında 2 çocuk annesine ,bu yarı erotizm içeren sevgi mesajlarını atmak hiç yakışmıyor dedi ve kendine attığım whatsapp mesajlarını geriye geriye giderek okumaya başladı “ekmek al”-“arabanın sileceklerini kaldırmışlar “ -“onay kodunu söyler misin? Gibi günlük işlerle ilgili mesajlar ..fena küstü bana..kendimi suçlu gibi hissettim.ne yapacağımı bilemedim gerçekten .bu adama ne diyim ben şimdi ?:-(
Sorunda kadın kadına olması zatennKadın kadına ..ne var ki bunda ?cidden anlamıyorum .
Neden böyle peki ?bir fikriniz var mı?eşler arası arkadaşlık bağı nasıl kayboluyor ?kankanla yaptığın sohbetin tadı eşinde niye olmuyor ?yani ben de mi bir sorun var acaba ?O ilgiyi, muhabbeti kıskanmış. Burda kadınlar açıyor bu konuyu, arkadaş arasında ağzını kulaklarından alamıyor, evde eser yok o halinden diye. Ne kadar kötü hissettirdiğini anlayamıyorsunuz
Bizim bir müşteri patrona bebeğim diye hitap ediyor patron ona hayatım diyor ikiside erkekSizin müdür müdür müdür acaba ?
Daha kötüsü olmaz diyorum daha kötüsü geldiEl ele gezmedik kigerçi bir ara “el ele gezelim” diye teklif gelmişti kankamdan
Kader utansınSeninle şöyle olabilirdikJane Doe
erkek görünümlü yaniBizim bir müşteri patrona bebeğim diye hitap ediyor patron ona hayatım diyor ikiside erkek
Sahil kasabalarında el ele gezen 50/60 yaş aralığında teyze görmedin mi hiç ?Daha kötüsü olmaz diyorum daha kötüsü geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?