- 23 Ocak 2016
- 35.121
- 51.077
- 598
Şu mesajı kocam dışında kimseye atmam nokta“seninle içtiğim çayın tadını hiçkimsede alamıyorum birtanem”
bu kadar rahat olup da cinsiyet kalıplarınızın bu kadar keskin olması da absürt. gelenekçi gibisiniz ama değilsiniz de. kadınlar yaratılış itibarıyla birbiriyle flörtleşir ve normaldir ama erkekler kendi arasında bir jargon geliştiremez mi? kankasıyla böyle konuşan birinden beklenebilecek bir düşünce sığlığıerkek görünümlü yani
İlişkiniz hakkında bir detay yok o yüzden bilemem. Ama kusura bakmayın nasıl denir daha kibar bilmiyorum ama bu sohbet değil cilveleşme daha çok.Neden böyle peki ?bir fikriniz var mı?eşler arası arkadaşlık bağı nasıl kayboluyor ?kankanla yaptığın sohbetin tadı eşinde niye olmuyor ?yani ben de mi bir sorun var acaba ?
Sapın yoksa sıkıntı değil diye düşünüyor sanırım.bu kadar rahat olup da cinsiyet kalıplarınızın bu kadar keskin olması da absürt. gelenekçi gibisiniz ama değilsiniz de. kadınlar yaratılış itibarıyla birbiriyle flörtleşir ve normaldir ama erkekler kendi arasında bir jargon geliştiremez mi? kankasıyla böyle konuşan birinden beklenebilecek bir düşünce sığlığı
Çok ayıp. Biz size kadın görünümlü diyor muyuz?erkek görünümlü yani
garip ne diyeyim. kadın biraz ilgi delisi, kocasının da güven problemi var belli ki. eski konular da benzer zatenSapın yoksa sıkıntı değil diye düşünüyor sanırım.
Konu açmışsınız fikir istemişsiniz insanlar yorum yapıyor hepsine bir cevabınız var kabul etmıyorsunuz. Evet normal değil . bende kız arkadaslarımla aşkımlı konusuyorum ama kalkıpta hıcc bırı bana senı dusunuyorum aklımdan cıkmıyosun yada sensız tadı yok gibi kelimeler kullanmadı. kız arkadasınız histerik olablir. yada siz bilmiyorum. tanımadıgım ıcın bişey dıyemıyorum ama asla normal değil. eşiniz şurda haklı bana gelince sert oluyosun kız arkadaslarına bal böreksin demek istemş açıkcası. o yapsa burda eşim kankalarına cok değer veriyo diye yazardınız.İçimizdeki çocukları öldürmemişiz demek ki .iyi birşey değil mi?
Çünkü henüz benle cay icmedin bebeyim bxbxbVallahi ben de bal dudak bir insanımdır ama arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni falan derim yani “seninle içtiğim çayın tadı kimse de olmuyor birtağneeemm” demem yanihoş onu sevgilime bile demem ben
Degil malesef şu durum normal gelmedi herkesin aklina eşiniz gibi lezbiyenmi acaba sorusu gelirİçimizdeki çocukları öldürmemişiz demek ki .iyi birşey değil mi?
Yazın bi çaya çıkalım senle aşkımÇünkü henüz benle cay icmedin bebeyim bxbxb️
O minvalde örneklendirin kendi içinizdeErkek erkeğe aşkım ,bebeğim der mi?onlar birader,oğlum falan diyor birbirilerine
Sabah 7 de msj atarsan sensiz hayatim bir hic diye cikabiliriz gxgxgxYazın bi çaya çıkalım senle aşkım
Bu sabah bekle mesajımı.Sabah 7 de msj atarsan sensiz hayatim bir hic diye cikabiliriz gxgxgx
Kiz oranin 7 si buranin 5 i vxvxv vazgectim hxhxhxBu sabah bekle mesajımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?