Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

erkek görünümlü yani
bu kadar rahat olup da cinsiyet kalıplarınızın bu kadar keskin olması da absürt. gelenekçi gibisiniz ama değilsiniz de. kadınlar yaratılış itibarıyla birbiriyle flörtleşir ve normaldir ama erkekler kendi arasında bir jargon geliştiremez mi? kankasıyla böyle konuşan birinden beklenebilecek bir düşünce sığlığı

Dikkat edin de eşiniz burayı da keşfetmesin. Sonra bütün kk kadınlarına düşman olur

Aşko kuşko mesajlar için uygun yaşta değilsiniz belki ve kadının sabahın yedisinde,hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğim muahhh diye mesaj atması da bir acayip kabul ama eşiniz neden mesajlarınızı okuyor?Bu çok rahatsız edici bir durum,aranızda güven problemi mi var?

Neden böyle peki ?bir fikriniz var mı?eşler arası arkadaşlık bağı nasıl kayboluyor ?kankanla yaptığın sohbetin tadı eşinde niye olmuyor ?yani ben de mi bir sorun var acaba ?
İlişkiniz hakkında bir detay yok o yüzden bilemem. Ama kusura bakmayın nasıl denir daha kibar bilmiyorum ama bu sohbet değil cilveleşme daha çok.

Sapın yoksa sıkıntı değil diye düşünüyor sanırım.

İçimizdeki çocukları öldürmemişiz demek ki .iyi birşey değil mi?
Konu açmışsınız fikir istemişsiniz insanlar yorum yapıyor hepsine bir cevabınız var kabul etmıyorsunuz. Evet normal değil . bende kız arkadaslarımla aşkımlı konusuyorum ama kalkıpta hıcc bırı bana senı dusunuyorum aklımdan cıkmıyosun yada sensız tadı yok gibi kelimeler kullanmadı. kız arkadasınız histerik olablir. yada siz bilmiyorum. tanımadıgım ıcın bişey dıyemıyorum ama asla normal değil. eşiniz şurda haklı bana gelince sert oluyosun kız arkadaslarına bal böreksin demek istemş açıkcası. o yapsa burda eşim kankalarına cok değer veriyo diye yazardınız.

Sabahın 7 sinde eşim kankasına “tüm gece seni düşündüm” diye bir mesaj atmış olsa, ben de yadırgardım aklıma pek hoş şeyler gelmezdi sanırım… Ne bileyim değişik bence

Çünkü henüz benle cay icmedin bebeyim bxbxb

ya arkadaş, hani bi durum olur, ya aklım sende kaldı iyi misin yazarsın , okey
ya da ne bileyim, ne zamandır aklımdasın anca fırsat buldum yazmaya dersin, o da okey
ama hiç aklımdan çıkmıyorsun bebeğimm nedir ?

veya senle içtiğim çayın tadını alamıyorum nedir
valla bence içten içe arkadaşınla böyle konuşmak senin de hoşuna gidiyor
henüz farkına varamadığın eşcinsel eğilimlerin olabilir. bunun örnekleri var zaten kendini bilmem kaç yaşından sonra keşfeden vs
sen de onlardan birisin muhtemelen

Erkek erkeğe aşkım ,bebeğim der mi? onlar birader,oğlum falan diyor birbirilerine
O minvalde örneklendirin kendi içinizde
Mesela eşiniz sizi kestirip atıyor sabah sizin için kalkmıyor ama kalkıp bir erkek arkadaşına offf birader ya çok özledim seni aklımdan çıkmıyorsun yazıyor, en iyi ihtimalle bile düşünseniz işin ucu sakat bir yere çıkıyor . Siz bu dili samimi buluyor olabilirsiniz sevginizi böyle gösteriyor olabilirsiniz ama demek ki kocaya böyle göstermiyorsunuz adam diyor ki ne mana ve haklı senin madem verecek sevgin var bana ve benden esirgediğin ilgi alakayı dışarıya niye veriyosun yani bu kıskançlık değil haklı bir tepki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…