Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu ?

Ilk mesaji okudum sadece

Benim esim ve hemcinsi biri arasinda su mesajlar olsa ya bu bir kadin ve esim beni aldatiyor derim ya da esimin gay oldugunu dusunurum.

Ozellikle su isaretlediklerim resmen iliski mesajlari, siz kimi kandiriyorsunuz ben merak ettim.

Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.

Yani insanın bir özeli olsun arkadasıyla zaten, bana çok saçma geliyor eşlerin arkadas mesajlarını okumaları.
Okumam da okutmam da. En kötü böyle hararetli bir şekilde mesajlaşıyorsa vs kim ne diye sorarım ya da o sorar, kısa bir açıklama yapar geçerim. Arkadaşım işinde bir sorun yaşamış, onu konuşuyoruz vs. Eşim de asla bakmaz.

Diğer insanlara saygısızlık kesinlikle. Ben de arkadaşıma attığım mesajların okunmasını asla istemem.

Aynen.
Zaten arkadaş mesajlarını okuyacak derecede güvenmiyorsam yada karşımdaki bana güvenmiyorsa birlikte olmaya da gerek yok. Niye tutayım ki bu denli güvenmediğim birini hayatımda? Arkadaşa da saygısızlık ne münasebet yani beni muhattap almış bana yazmış,güvenmiş eşim ne alaka okusun mesajlarını.

Biz buluştuktan sonra bana böyle mesaj atmazsan engellerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…