Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Bundan 6 ay önce daha ben nişanlıyken annem çeyize para yetmediği noktada benim kredi kartımdan 400tlik bi harcama yaptı anne o da olmyıversin dememe rağmen ben öderim diyerek aldı kartı aynı dönem kardeşime şuanki nişanlısını istemeye giderken çiçeğini çikolatasınıda o karttan aldılar ancak ben evlendim arasra mailden kontrol ediyorum ödeme yapılmıyo annem ödicez diye diye bugüne geldik ve
heçen hafta şuan eşimle oturduğum evime ihtarname geldi babamı arayıp öde dedim
öderim dedi ama bu cuma son gün
ödemedi kardeşim aradı taksitlendirelim
abla dedi bende dün taksitlendirip dekontu
cüzdanıma attım eşime de bahsetmedim ki
hem ailemi borç ödemeyen insanlar olarak
bilmesin üzülmesin diye çünkü düşününce
onun babası bize borç taksa zoruma gider Sabah sözde cüzdanıma para koymak için
cüzdanımı açınca dekontları görmüş 10da
uyandım bana söylemiyo watsaptan yazdığı
mesaj şu aşkım kaybettiğim beremi buldum
o an annem aradı ağlıyo kadını arayıp
benden nası gizlersiniz kimse benim evime
icralık borç getiremez diye saymış annem de o benim borcum oğlum demiş
marketteymiş o sıra ağlamış halen ağlıyodu
bağırmış teli kapadım
Aradım efendim aşkım diye açtı teli madem kızgınsın niye bana sormuyon ne hakla dedim yaparsın sen kimsin
ağlatırsın ailemin borcu ve üzülme diye
demedim dedim
sen benim karımsın benden hiçbişey
gizlememelisin böyle söz verdik dedi
yüreğin varsa babamı arasaydın dedim
Annem artık size bile gelemem yavrum dedi mahfoldum kızlar şimdi anneme gidiyorum
Bi akıl verin anneme bunu yapmaya hakkı varmıydı çok ağladım affedemem napcam

her an konu açıyorsun diye kızıyorlar ama,
eşin tam bir odun.

düzelir mi bilmiyorum, ben burdan sinir oldum eşine.
çok antipatik bir insan tipi bana göre her hareketi.

iyi çekiyorsun yine.daha da çekeceğin var gibi.

annene üzüldüm.yazık kadına ya

bence eşiniz haklı sizde ağzınızla diyorsunuz onun ailesi borç yapsa istemem diye kimse istemez hele damat hiç gelemez böyle şeylere diye düşünüyorum tabi eşiniz normal şekilde borç getiremez kimse bana dediyse oda hakkı diye düşünüyorum şahsen bana yapılsa bende daha sert tepki bile verirdim.

Keşke eşinize söyleseydiniz, o şekilde öğrenmeseydi ama olan olmuş.. bunu öğrendikten sonra neden size sormuyor da annenizi arayıp ağzına geleni söylüyor? Bence eşiniz bu davranışında hatalı. Önce sizinle konuşmaliydi.. ağlamayın lütfen, annenizin gönlünü alın, eşinizle de sakın bir şekilde konuşun daha sonra. kırgınsınız şu an biliyorum ama biraz sakinleşince olaylar yatışınca düzelir her şey. Siz güçlü durun bu anda ki eşiniz sizin üzerinize gelip iyice direncinizi kırmasın..

bence eşiniz haklı sizde ağzınızla diyorsunuz onun ailesi borç yapsa istemem diye kimse istemez hele damat hiç gelemez böyle şeylere diye düşünüyorum tabi eşiniz normal şekilde borç getiremez kimse bana dediyse oda hakkı diye düşünüyorum şahsen bana yapılsa bende daha sert tepki bile verirdim.

Keşke eşinize söyleseydiniz, o şekilde öğrenmeseydi ama olan olmuş.. bunu öğrendikten sonra neden size sormuyor da annenizi arayıp ağzına geleni söylüyor? Bence eşiniz bu davranışında hatalı. Önce sizinle konuşmaliydi.. ağlamayın lütfen, annenizin gönlünü alın, eşinizle de sakın bir şekilde konuşun daha sonra. kırgınsınız şu an biliyorum ama biraz sakinleşince olaylar yatışınca düzelir her şey. Siz güçlü durun bu anda ki eşiniz sizin üzerinize gelip iyice direncinizi kırmasın..

anlamadım açıkçası,

sizin kredi kartınızla borç yapılmış, eşiniz nereden anladı annenizin borcu olduğunu da hemen onu aradı.
eşinizin yaptığı kabul edilemez zaten, kızmakta haklı bile desek, önce sizinle konuşmalıydı, o borcun sizin olmadığından nasıl bu kadar emin oluyor ki.

hem kimse benim evime borç getiremez ne demek?

Ben olsam icra gelmesini bekleyene dek öderdim borcunu sonra annem gilin bana parasını elden vermesini isterdim.
Madem eşinin bilmesini istemiyodun.
Ve kredi kartı bilgilerin madem var ailende o kartı da iptal ederdim yeni kart açtırırdım bankadan böylelikle bidaha kullanamazdı kimse senden habersiz.
Bu arada eşin ne olursa olsun para mevzusu için aileni arayıp onları üzmemesi lazımdı.

Bu adamı çok mu aradın allah aşkına . Eline hiç yoktan ıyı koz geçmiş kendı aılesıne yapılırsa sende tepkını verırsın . Şu aşamada eşin özür dilemelı tabı affolursa .

Bu adamı çok mu aradın allah aşkına . Eline hiç yoktan ıyı koz geçmiş kendı aılesıne yapılırsa sende tepkını verırsın . Şu aşamada eşin özür dilemelı tabı affolursa .

Iyi de de senin çeyizin senin borcun değil mi

Kardeşinin çiçek çikolatası hadi onların borcu olsun da

Takip edip daha önce ödenseydiniz ihtar cd gelmeden bu ne rahatlık

Eşinizin tavrı çirkin olabilir ana neden annenizi arıyor demek ki bildiği bir şey var zira benim eşim kredi kartı borcumun annemden kaynaklı olacağını asla düşünmez

Bir de sizin işiniz gücünüz yok mu 400 tl borç çikolata çiçek etsin 600 etsin yani 6 ayda ödenir

Takip edip daha önce ödenseydiniz ihtar cd gelmeden bu ne rahatlık

Eşinizin tavrı çirkin olabilir ana neden annenizi arıyor demek ki bildiği bir şey var zira benim eşim kredi kartı borcumun annemden kaynaklı olacağını asla düşünmez

Bir de sizin işiniz gücünüz yok mu 400 tl borç çikolata çiçek etsin 600 etsin yani 6 ayda ödenir

Ben olsam icra gelmesini bekleyene dek öderdim borcunu sonra annem gilin bana parasını elden vermesini isterdim.
Madem eşinin bilmesini istemiyodun.
Ve kredi kartı bilgilerin madem var ailende o kartı da iptal ederdim yeni kart açtırırdım bankadan böylelikle bidaha kullanamazdı kimse senden habersiz.
Bu arada eşin ne olursa olsun para mevzusu için aileni arayıp onları üzmemesi lazımdı.

Kusura bakmayın ama siz de eşiniz kadar hatalısınız.

O borç size yapıldı ve kardeşinize. Nasıl olur da ailenizi ödeyin borcunuzu diye ararsınız anlayamadım. Anne olunca anlarsınız. Evladınıza geçen emeğin karşılığı asla olamaz. O emeğin hatırına bile o borcu ödeyin dememeliydiniz. Siz ödemeliydiniz. Çalışmıyorsanın da borcunuz bitmeden evlenmeyecektiniz.

Eşinizin yaptığına zaten diyecek lafım yok. Kusura bakmayın ama ö.lük etmiş. Ne olursa olsun sizinle derdini çözmesi gerekirdi. Benim damadım beni sırf bu yüzden arasa yüzüne bakmazdım. Eşim annemi arasa ağzını burnunu dağıtırdım tabiri caizse.

Takip edip daha önce ödeseydiniz ihtar vs gelmeden bu ne rahatlık

Eşinizin tavrı çirkin olabilir ama neden annenizi arıyor demek ki bildiği bir şey var

zira benim eşim kredi kartı borcumun annemden kaynaklı olacağını asla düşünmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…