Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Ne hakla annenizi arıyor ki. Sizinle konuşsun,size sorsun,annenize neden hesap soruyor? Sizinle konuşsaydı zaten anlatirdınız durumu. Benim eşim anneme böyle bir muhabbet yapsa ömür boyu affedemem herhalde. Bende onun ailesine yapmam ama.

400 lira sizin çeyiziniz için harcanmiş siz kullanıyorsunuz her ne alındıysa arayıp ailenizden istemeniz cok çirkin .ayrıca eşiniz hemen nerden anladı bunun aileniz tarafından harcanan bir para olduğunu sizde ondan habersiz harcama yapmış olabilirdiniz neden hemen annenizi aradı? kardeşinizin çicek çikolatasının sizin kartınızdan alınması ( eger ben ödemek istiyorum demediyseniz ) cok saçma. kardeşiniz daha bir çicek çikolata alamıyorsa neyine guvenip evlenecek .

ıhtarname gelene kadar kart sızınmıs hıc mı maıl yada msj gelmedı yada arama borcunuzun yatmadıgına daır, çalışıyor musunuz bılmem ama 400 tl az bır para borc olsun en fazla 1000 tl odeseydınız, bellı kı aılenızın duurmu yok yada odemek ıstemıyorlar kı ertelıyorlar, esınıze bu kozu vermemıs olurdunuz..
ama esınız bu konuyu oncelıkle sızınle konusmalıydı , annenızı araması kotu olmus ona laf dusmez yanı....
kart sızın borc sızın egerkı dedıgım gıbı calısıp kendı paranızı da kazanıyorsanız susup oturması gerekırdı, ama bu borcun odemesını esınız yapacaksa laf soyleme hakkı doguyor..yınede uslubu yanlıs..

Sizin çeyizinize alınmış alt tarafı üç beş kuruşluk şeyler bunlar için sanırım aranmamalı ödemeliydiniz daha sonra illa parasını almak istiyorsanız elden verin diyebilirdiniz bu şekilde ailenizi çok kötü bir duruma sokmuşsunuz. Eşinize laf bile söyleyemiyorum kusura bakmayın da hiç saygı yok Annenizden özür dilemelisiniz ama kendi adınıza eşiniz ayrıca özür dilemeli bana göre nasıl unutulur bunlar bilemem sanırım yüzüne bakamazdım bir daha

Son düzenleme:
sizin çeyizinize alınmış birşeyse ödeyecek olan kişi siz ve eşinizsiniz, her nekadar annenize gerek yok demiş olsanız bile siz kullanıyorsunuz sonuçta.Hem 400 sizin borcunuz varsayalımki 300 te çiçek çikolata tuttu toplamda 1000 tlyi bile bulup buluşturamıyormusunuz.Kardeşiniz, siz anneniz üç aile toplaşıp ödenebilir pekala

O paranin 400 tlsi sizin icin harcanmis daha sonrasinida annen harcamis odeyememis. Esin hakli odeyecegim deyip odemedikleri icin ama asla ama asla bu sekilde davranamaz ailene karsi bukadar net.

Ben evlenince ailelere sirt donulmesine karsiyim imkanlar dahilinde destek verilmeli diye dusunuyorum. Esini ve senin ailenden kendi ceyizinle ilgili para beklemekle hatali buluyorum

Bence önce siz hatalisiniz. 400-500 tl nin lafı mi olur.anneniz ben öderim demiş olsa dahi siz bi şekilde odeyebilirdiniz.
İcralik olmasi hoş olmamış siz önden ödersiniz anneniz verecekse verirdi .
Eşinizin bunu konu yapıp annenizi aramasi çok çok ayıp. Duyan da milyonluk borç sanır.
Demek ki ailenizin maddi bir sıkıntısı olsa kapılarını acmayacak siniz. İnsanlar o parayi bi seferde ayakkabiya veriyorlar

İkinizin de haksız tarafları var.
Bunu eşinizden saklamakta haksızsınız.
Eşiniz aslında haklı ama üslubu yanlış.
Şahsen böyle bir durumda olsam eşiniz gibi ben de kızardım.

Eşinizin böyle bir terbiyesizliği böyle kolay yapabilmesi ağzımı açık bıraktı. Yapması gereken elbette sizinle konuşmaktı, ailenizle konuşmak onun haddine düşmezdi. Ancak anne, babanızda da suç var. Ödeyecek durumları yoksa, bunu size ihtarname gelmeden söylemeleri gerekirdi. Elbette bu eşinizi azıcık bile haklı yapmıyor. Yaptığı saygısızlık büyük. Özür dilemekle işe başlayıp, zamanla hal ve hareketleriyle kendini affettirmeli bence.

Bende kafam bulandi valla

OTE="_NarCicegi_, post: 45337124, member: 287690"]ya ben neden aynı yorumdan ikişer üçer tane görüyorum[/QUOTE]

niye baştan eşine bahsetmediysen canım şu anda eminim bunların hiçbiri yaşanmazdın daha yeni evlendin yaşadığın şeylere bak annenede yazık sanada. kapıya icra gelmesi çok kötü bi durum Allah yarımcın olsun bu işin içinden çıkmak zor olucaktır,ve kırılan kalplerin onarılması ne olursa olsun kocadan birşey saklamamalısın açık konuşmak her zaman en doğrusu.

Tamam eşinizde haksız annenize saygısızlık etmiş ama annenizde haksız.Siz aldığı şeye grek yok demişsiniz emrivaki yaparak alması,borcu size bırakması da yanlış.Ayağını yorganına göre uzat diye bir söz vardır.Bu sözü genelde anneler uygular ama bu sefer tersi olmuş.Eşinizle görüşmeli,beraber annenize gidip özür dilemeli,el birliği ile borcu ödemelisiniz.

anneniz de siz de eşiniz de, haksızsınız.

eşiniz ama bu durumu kullanmış. kavgasını sizinle yapmalıydı, anenizi araması çok yanlış olmuş.

Ya şimdi belki eşin haklı ama neyine güvenerek ailene bu şekilde davranabilir.
Eminim ailende seni mahcup etmemek için yapmışlardır bu alışverişleri , sen zaten onların ödemelerini neden bekliyorsun ?

ben ençok cüzdanını karıştırmasına takıldım hangi hakla karıştırıyo ?

demekki önceden bırcun annenin borcu okduğunu biliyoduki anneni aradı hepiniz hatalısınız.

eşin adap bilmez terbiyesizin tekiymiş..
kesinlikle cüzdanını kurcalamış. çantanı falan da kurcalıyordur. çok utanç verici bir eş.
üstelik anneni arayıp bilerek ağlattığını düşünüyorum. size gelip gitmesin diye. çok da güzel oyun oynuyormuş.. sana aşkım canım cicim arkadandan ortalığı birbirine katıyormuş. kesinlikle eşim yapsa bunu bir de çocuğum var boşarım. o da beni boşar böyle bişey yapsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…