Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

ayni seyi kocan sana yapsaydi tepkin ne olurdu canim? esinin tepkisi haksiz ama ona bunu yaptiranda sensin..bu para mevzularini neden gizliyorsunuz? insan esinin kendisinden ailesi icin para konularini gizledigini ogrenince mahvoluyor. o guven nasil gelsin geri yerine?

sacmaliyorsun bence..bekarlikla evlilik ayni olur mu ? bu kadar bosanan niye bosaniyor sence? ya deveyi gudeceksin ya da gideceksin..bu kafada olan birinin evliligi uzun surmez bana gore..ha buarada demiyorumki esinin tepkisi hakli..asla oyle birsey demiyorum tabiiki kizin annesi 400 liradan degerli..ama esinden para mevzularini gizlemesi hata zaten..ha birde kizin annesini aramasida hata olmus tabiiki..ama kim bilir adam karisina ve kv sine arkasindan isler cevirdikleri icin ne kadar kizmistir.

Bazı yorumları okudum eşin haklı diyenler olmuş tamam eşin haklı ama annene telefon açıp bağırıp kızmasına hiç hakkı yok konuyu seninle Paylamaliydi kizilacaksada sana kızsaydı.

bekarlikla evlilik tabi ki bir olmaz yine buyuk konuşmuyorum ama annemi esim azarlamamali hele de mevzu para ise..nisanlanacagim kişi benim aileme destek olacagimi.biliyor ki onun annesi de ameliyat olacak ozelde yaptirmasi icin baski yapiyorum. evlenicez masraf cok olacak diyor, imkan varken neden olmasin, ben de destek olucam ozelde olacak..ki kocam bile degil daha..anne olunca konu para pul koca ben de duruyor ya..haklisiniz basim.yanarsa bundan yanar..napayım

Bazı yorumları okudum eşin haklı diyenler olmuş tamam eşin haklı ama annene telefon açıp bağırıp kızmasına hiç hakkı yok konuyu seninle Paylamaliydi kizilacaksada sana kızsaydı.
guzelim bunun kocasi bu kadina yapsaydi yorumlar nasil olurdu sence?? herkes iyi yaptin onlarin yuzunden evine ihtar gelmis bilmem ne diye kiza gaz verirlerdi..ya soruyorum fark nedir? bu sacmaligi kadinin yapmasi mi? kusura bakmayin ama sizin gibi cifte standart uygulayamiyorum. ha esinin annesini arayip agzina saymasini gerektirmezdi amma velakin birazda kizin annesi sallamis durumu..odiycez demekle odenmiyor lafa degil icraata bakmak lazim

bitanem evlendikten bir kac sene sonra goruselim seninle olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…