Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Bu kadar kücuk bi meblagyi ben ailemden istemeye utanirim.
Esiniz bu miktar yuzunden annenizi kırmış aşagilamis. Cok uzuldum annenize.
Sizinde daha cok esinizi desteklediginizi dusunuyorum.

Toplamda 600-700 TL'lik bir borç. Üstelik bunun 400 tl'si sizin çeyinizi tamamlamak için harcanmış. Allah aşkına bunu bu kadar dallandırıpı budaklandırmaya ne gerek vardı anlamadım ki. 6 ayda bu miktarı ödeyemediniz mi? Anne-babanız sizi bu zamana getirsin siz bir de utanmadan babanızı arayıp borcunuzu ödeyin deyin. Eşinizin tavrı yanlış ama olayları bu hale getiren de biraz siz olmuşsunuz. Ya eşinize duyurmadan ödeseydiniz ya da çeyizimdeki eksikleri aldım kredi kartımın biraz borcu var deseydiniz.

Hepiniz haksızsınız bence .
Belli ki maddi durumunuz pek yok . Ailenizin de ödemeye niyeti yok .
Haciz gelecek hala öderiz diyorlarmış .
Benim annem olsa borç alır , ne yapar eder beni o zor durumdan kurtarırdı .
Eşinizde haksız çünkü annenizi arayıp bağırması çok saygısızca önce sizinle konuşabilirdi .
Sende haksızsın ne olursa olsun bunu eşine anlatmalıydın .

Herseyi kenara birakin.esiniz annenizr saygisizlik yapamaz guzellikle soyleseydi size soyleseydi ne bileyim.olan olmus artik.halledilirdi cok ayip cok zaten basliktan belli hersey... esiniz annenizden ozr dilesin aglasin.zirlasin kadinin gonlunu yapsin

Pislik !! Karısı için uzun uzun hesabını kitabını yapmadan cebinden 500 TL çıkaramayan adam evlenmesin ya!
Nasıl bunun için anneni arar utanmadan, sanki kadın kendine kürk almış, alsa bile utanır insan 500 TL için kocaman kadını azarlamaya.

Esin haklı.

Onun annesi borç taksa sana söylemese sen bi şekilde öğrensen napardın? Söz de vermişsiniz gizli saklı olmıcak diye. Ee sen hepsini çiğnemişsin bunların. Tek haksız olduğu yer eşinin, anneni üzmesi. Çünkü küçük bi para. Sende ödeyebilirdin 50 100yani. Kapardın.

Çok zor canım kabul edemiyorum annemin gözleri kıpkırmkzı ne hakkı var

bence de hepiniz hatalısınız.
annen o borcu yapmakla,
sen zamanında ödemeyip bi de eşinden saklamakla,
eşin de tepkisini sana değil annene göstermekle son derece yanlış yapmışsınız.
bir kere o borcu hacizlik yapana kadar nerdeydiniz.
haciz durumuna gelmiş olan olmuş bari eşine söyle de öyle kapatın bi şekilde.
eşin ise ne haddine anneni arayıp bağırıp hakaret ediyor.çok büyük terbiyesizlik.
sana sorsaymış.bu kadar içten pazarlıklı olunuır mu yahu fırsat bekler gibi.
yapacağınız tek bişey var,hepiniz birbirinizden özür dileyeceksiniz.
hallolur büyütmeyin:))

Anlamiyorum 400 tl'yi caktirmadan odeyemedin mi canim. Bu kadar kalp kirilmis anneciginin gozu yasli. Onlar bunca zaman bakip buyuttuklerinin, aldiklarinin borcunu istedilermi senden? Hadi nisanliyken senden borc aldilar, ne diye gidip edine anlatiyorsun. Benim kendi borcumdu deyip gecistirebilirdin. Esin annene oyle konusmakla ayip etmis ama sende bu olaylara yol yapmissin resmen!

Çok büyük bir saygısızlık eşin kim oluyor da anneni arayıp bu şekilde konuşabiliyor ve ayrıca nerden biliyor borcun annene ait olduğunu da hemen anneni arıyor.Dekontta borç detayımı yazıyormuş
Önce seninle konuşması lazımdı.Ayrıca bu kadar düşük bir meblağ için bu tantanaya ne gerek vardı

Bu kadar kücuk bi meblagyi ben ailemden istemeye utanirim.
Esiniz bu miktar yuzunden annenizi kırmış aşagilamis. Cok uzuldum annenize.
Sizinde daha cok esinizi desteklediginizi dusunuyorum.
Hayır canım ben affedemem bu adamı annem tek benim için bu haytta

Çok ayıp yaptığı senle tartışsaydı neden sakladı deseydi hak verirdim ama anneni arayıp o şekilde konuşması çok ayıp iyi bi ders ver saygısızlığının sonu gelmez yoksa

Kedicikk061 eski konularına göz attım da, eşin sana çalışman için baskı yapıyormuş.
acaba bu konuyu da o yüzden abartmış olabilir mi?
hani para üzerinden tartışma çıkarırsam belki kedicik çalışır demiş olabilir.

yoksa olayı bu kadar abartmasının bir sebebi olması gerekir.
mebla çok büyük değil, büyük olsa bile önce seninle konuşmalıydı.

İşte eğer çalışıyor olsaydınız çok rahat öderdiniz borcunuzu.
Önceki konularınızı hatırlıyorum eşiniz sürekli çalış diye baskı yapan bi adam.
Elbette böyle küçük paralarında lafını eder yani.
Hem rahatız bi sorunumuz yok ihtiyacımız yok diye çalışmak istemiyorsunuz hem de böyle küçük meblağlar için eve kağıt geliyor.
Bir de ben benim çeyizim için harcanan parayı aileme öde derken utanırdım ya.

Olabilir canım bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…