- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
AFfrdmiyorum bendeNe hakla annenizi arıyor ki. Sizinle konuşsun,size sorsun,annenize neden hesap soruyor? Sizinle konuşsaydı zaten anlatirdınız durumu. Benim eşim anneme böyle bir muhabbet yapsa ömür boyu affedemem herhalde. Bende onun ailesine yapmam ama.
Çok zor canım kabul edemiyorum annemin gözleri kıpkırmkzı ne hakkı varEşinizin böyle bir terbiyesizliği böyle kolay yapabilmesi ağzımı açık bıraktı. Yapması gereken elbette sizinle konuşmaktı, ailenizle konuşmak onun haddine düşmezdi. Ancak anne, babanızda da suç var. Ödeyecek durumları yoksa, bunu size ihtarname gelmeden söylemeleri gerekirdi. Elbette bu eşinizi azıcık bile haklı yapmıyor. Yaptığı saygısızlık büyük. Özür dilemekle işe başlayıp, zamanla hal ve hareketleriyle kendini affettirmeli bence.
Annen niye eve kağıt gelene kadar bekletiyo? Seni zor duruma sokuyo?Çok zor canım kabul edemiyorum annemin gözleri kıpkırmkzı ne hakkı var
Hayır canım ben affedemem bu adamı annem tek benim için bu hayttaBu kadar kücuk bi meblagyi ben ailemden istemeye utanirim.
Esiniz bu miktar yuzunden annenizi kırmış aşagilamis. Cok uzuldum annenize.
Sizinde daha cok esinizi desteklediginizi dusunuyorum.
BAbam ona verecekki annemde ödeyecek bemim düğünden 1gün sonra taşındılar eski konularımda brlirttim başımıza gelenleri çok zor zamanlar atlattıkAnnen niye eve kağıt gelene kadar bekletiyo? Seni zor duruma sokuyo?
Çok ayıp yaptığı senle tartışsaydı neden sakladı deseydi hak verirdim ama anneni arayıp o şekilde konuşması çok ayıp iyi bi ders ver saygısızlığının sonu gelmez yoksaBundan 6 ay önce daha ben nişanlıyken annem çeyize para yetmediği noktada benim kredi kartımdan 400tlik bi harcama yaptı anne o da olmyıversin dememe rağmen ben öderim diyerek aldı kartı aynı dönem kardeşime şuanki nişanlısını istemeye giderken çiçeğini çikolatasınıda o karttan aldılar ancak ben evlendim arasra mailden kontrol ediyorum ödeme yapılmıyo annem ödicez diye diye bugüne geldik ve
heçen hafta şuan eşimle oturduğum evime ihtarname geldi babamı arayıp öde dedim
öderim dedi ama bu cuma son gün
ödemedi kardeşim aradı taksitlendirelim
abla dedi bende dün taksitlendirip dekontu
cüzdanıma attım eşime de bahsetmedim ki
hem ailemi borç ödemeyen insanlar olarak
bilmesin üzülmesin diye çünkü düşününce
onun babası bize borç taksa zoruma gider Sabah sözde cüzdanıma para koymak için
cüzdanımı açınca dekontları görmüş 10da
uyandım bana söylemiyo watsaptan yazdığı
mesaj şu aşkım kaybettiğim beremi buldum
o an annem aradı ağlıyo kadını arayıp
benden nası gizlersiniz kimse benim evime
icralık borç getiremez diye saymış annem de o benim borcum oğlum demiş
marketteymiş o sıra ağlamış halen ağlıyodu
bağırmış teli kapadım
Aradım efendim aşkım diye açtı teli madem kızgınsın niye bana sormuyon ne hakla dedim yaparsın sen kimsin
ağlatırsın ailemin borcu ve üzülme diye
demedim dedim
sen benim karımsın benden hiçbişey
gizlememelisin böyle söz verdik dedi
yüreğin varsa babamı arasaydın dedim
Annem artık size bile gelemem yavrum dedi mahfoldum kızlar şimdi anneme gidiyorum
Bi akıl verin anneme bunu yapmaya hakkı varmıydı çok ağladım affedemem napcam
Olabilir canım bende öyle düşünüyorumKedicikk061 eski konularına göz attım da, eşin sana çalışman için baskı yapıyormuş.
acaba bu konuyu da o yüzden abartmış olabilir mi?
hani para üzerinden tartışma çıkarırsam belki kedicik çalışır demiş olabilir.
yoksa olayı bu kadar abartmasının bir sebebi olması gerekir.
mebla çok büyük değil, büyük olsa bile önce seninle konuşmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?