Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Hiç mi kenarda kıyıda paran yoktu. Belli ki taksitli. Azar azar öder kocana çaktırmazsın. Nasıl ki kocan suçlu sende suçlusun. Yazık annene.
Anneme üzülüyorum zaten yoktu işte olmayınca olmuyo düğün ev diziyosun hiçbişey kalmıyoki o telaşla o borç aklıma gelmiyo uyardım öedeyecekseniz yapın bu borcu ben ödeyemem çalışmıyorum da şimdi ben mi kabahatli oluyorum

Bende çalışmıyorum. Eşim harçlık verir. Kenarda çeyreklerimde var misal. Senin yoksa harçlıklarından biriktirseydin. Hem 400 tl sana gitmiş bekarken. Kusura bakma ama eşin üç kuruşun davasını göreceğine, anne kalbini kırmanın günah olduğunu öğrenseymiş keşke. Ben eşime sormadan yarım kilo altınımı abime verdim. Sonra söyledim. Kötü bi laf etmedi. Adam var adam var....

Üstelik benim eşim rahmetli annemi hiç kırmadı. Eğer böyle birşey yapsa suratına bakmazdım. Ama zaten yapmazdı da...

Ben annene üxüldüm. Yarın öbür gün kocanla karşı karşıya gelmek zorunda kalacak. Annenin yerinde olsam damat diyip yüzüne bakmam.

Ben 3 aylık evliyim evimin eksiği oluyo ona harcıyorum zaten yetmez ödeyim desem eşim sorcak
Ayrıca daha 3 ay önce anneme 15 altın verdim artı 2000 küsür para düğünde getiren misafirden çok ihtiyacı vardı o bile yetmedi bilmeden yargılayıcı
yorumlar yapmasanız
Ayrıca sizin yaptığınız beni ilgilendirmez kendinizle gurur duyun

Ben anlayabiliyorum sizi , siz arada kalmışsınız. Neyse bir daha böyle birşey yaşanmaz zaten, ailen daha temkinli yaklaşır.
Eşinde özür dilemiş , olay kapanmış gitmiş.

Ya ailende senden isteyecek el kapısına gidecek değiller ya! Durumları gerçekten kötüyse isteme sende. Çalışıyor musun? Öyleyse şayet öde gitsin. Ben olsam kendim öderdim. Eşin kızmakta haklı olabilir ama bir erkek olarak anneni araması çok ayıp. Kadını zayıf gördü değil mi?

Madem annenleri haksız buluyorsun o zaman "o kıyamadığın annene" saysın dursun kocan. Bize ne...

ailenin senin çalışmadığını bile bile seni zor durumda bırakacak kadar 3 kuruş parayı ödememesi çok büyük hata sonuta eve haciz gelmiş daha ne olabilir ki yani.. ama eşin de aşırı tepki vermiş. keşke gizlemeseydin

15 altini ve 2000 tl parayi annenize niye veriyorsunuz.esinizin musadesi olmadan.onlar sizin yuvaniz icindi.hadi verdiniz diyelim.
Annenizin bunu odememesi cok sacma olmus bunca verdiklerinize ragmen.
Ben ilk okudugumda simdide anneyi haksiz buldum.
Ideyemeyecegin seyi neden alirsin? Aldin diyelim kizini kocasina mahcup etmemek icin insan dirayet gosterir ne yapar eder oder

Kocanızın rızası var mı bunlara? Onun da hakkı var bence bunlarda.

Kocanızın boyle bıseye kalkısması cok ılgınc burada kac kısı benım kocam degıl 400 tl 'ye 4000 tl veya 40 000 ıcın aılemı arayıp laf sayabılır dıyebılır
Benım esım dıyemez yanı
bunu söylemek cidden çok kötü bir insan olmayı gerektiriyor.
Kaldıki olay sadece 400 tl,

valla burada koca değil bu işi saklı gizli yapan evin hanımı biraz suçlu
Ben anlayabiliyorum sizi , siz arada kalmışsınız. Neyse bir daha böyle birşey yaşanmaz zaten, ailen daha temkinli yaklaşır.
Eşinde özür dilemiş , olay kapanmış gitmiş.
Birdaha yaşanmıcana dair söz verdik birbirimize özür dilemesi beni bi nebze rahatlattı

Kocanın bagırması tabiki haksız ama annenlerde haklı değil madem borç onların senin evliliğin zedelenmesin diye ne yapıp yapıp ödemeleri gerek kotu bir durum ama eşin ozur dılemiş çok abartma bence

Koca sinirlenmekte çok haklı. Bilmediği yerden pat diye evine icra geliyor, tabii ki sinirlenecek. Hatası, size değil annenize çıkışması. Kocanız size sinirlenip kızsa haklıdır. Bunun hesabını sormak istemesi normal. Hiç bir şeyden haberi yok.

Öte yandan konuda adı geçen herkes birbirinden hatalı. Hiç biriniz doğru bir şey yapmamış bence. Konu yanlışlar silsilesi. Okurken bir çok yerde "e niye..." diye sorular da sordurtuyor. Anlam veremediğim bir çok şey var, diğer bazı yorumcular da yazmış zaten, şimdi tekrar etmeyeceğim. Hesabınızı bilmiyorsanız bu kadar borcu da alışverişi de yapmayın bari, ne diyim.

Koca hakli. Kredi kartin odenmemis. Ustune ustluk altinlar ve parada anneye gitmis. Bana yapilsa enayi hissederim kendimi. Kac ay olmus odicez diyip odemiyorlar afedersin ama dolandirici gibi olmus bu durum.

sadece ilk sayfayi okudum, esiniz hakli diyenler olmuş..inanamadim..annen o senin, 400 liraya degisilir mi?!! esinin kardesi evlense neler neler yapar gorursun..kardesinin ciceginj cikolatasini da sen almissin ne olmus?? annem benim kredi kartimi kullaniyor, benim adima, ne cekerse direk mesaj geliyor, ay basi gidip yatiriyorum. buyuk konusmayim diyorum ama evlenince de boyle olacak..ve esim annemi arayip bagiracak!! son konusmasi olur, benimle de annemle de. bu nasil bir sey ben mi fazla salagim anlamadim ki..

Borç çok bir miktar mıydı ki kendiniz ödeyemediniz?
Durum bu hale nasıl geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…