- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Anneme üzülüyorum zaten yoktu işte olmayınca olmuyo düğün ev diziyosun hiçbişey kalmıyoki o telaşla o borç aklıma gelmiyo uyardım öedeyecekseniz yapın bu borcu ben ödeyemem çalışmıyorum da şimdi ben mi kabahatli oluyorumHiç mi kenarda kıyıda paran yoktu. Belli ki taksitli. Azar azar öder kocana çaktırmazsın. Nasıl ki kocan suçlu sende suçlusun. Yazık annene.
Bende çalışmıyorum. Eşim harçlık verir. Kenarda çeyreklerimde var misal. Senin yoksa harçlıklarından biriktirseydin. Hem 400 tl sana gitmiş bekarken. Kusura bakma ama eşin üç kuruşun davasını göreceğine, anne kalbini kırmanın günah olduğunu öğrenseymiş keşke. Ben eşime sormadan yarım kilo altınımı abime verdim. Sonra söyledim. Kötü bi laf etmedi. Adam var adam var....Anneme üzülüyorum zaten yoktu işte olmayınca olmuyo düğün ev diziyosun hiçbişey kalmıyoki o telaşla o borç aklıma gelmiyo uyardım öedeyecekseniz yapın bu borcu ben ödeyemem çalışmıyorum da şimdi ben mi kabahatli oluyorum
Ben 3 aylık evliyim evimin eksiği oluyo ona harcıyorum zaten yetmez ödeyim desem eşim sorcakBende çalışmıyorum. Eşim harçlık verir. Kenarda çeyreklerimde var misal. Senin yoksa harçlıklarından biriktirseydin. Hem 400 tl sana gitmiş bekarken. Kusura bakma ama eşin üç kuruşun davasını göreceğine, anne kalbini kırmanın günah olduğunu öğrenseymiş keşke. Ben eşime sormadan yarım kilo altınımı abime verdim. Sonra söyledim. Kötü bi laf etmedi. Adam var adam var....
Hakaret etse eve dönmezdim hakaret değil sadece bağırarak asabi bi şekilde konuşmuş özrünü diledi çok şükür biraz olsun rahatladım ama ailem beni zor durumda bırakıyo eşim onları borcuna sadık kalamayaninsanlar olarak bakıyo buna çok üzülüyorum saklama sebebim buydu onları yanlış bilmesin
Madem annenleri haksız buluyorsun o zaman "o kıyamadığın annene" saysın dursun kocan. Bize ne...Ben 3 aylık evliyim evimin eksiği oluyo ona harcıyorum zaten yetmez ödeyim desem eşim sorcak
Ayrıca daha 3 ay önce anneme 15 altın verdim artı 2000 küsür para düğünde getiren misafirden çok ihtiyacı vardı o bile yetmedi bilmeden yargılayıcı
yorumlar yapmasanız
Ayrıca sizin yaptığınız beni ilgilendirmez kendinizle gurur duyun
15 altini ve 2000 tl parayi annenize niye veriyorsunuz.esinizin musadesi olmadan.onlar sizin yuvaniz icindi.hadi verdiniz diyelim.Ben 3 aylık evliyim evimin eksiği oluyo ona harcıyorum zaten yetmez ödeyim desem eşim sorcak
Ayrıca daha 3 ay önce anneme 15 altın verdim artı 2000 küsür para düğünde getiren misafirden çok ihtiyacı vardı o bile yetmedi bilmeden yargılayıcı
yorumlar yapmasanız
valla burada koca değil bu işi saklı gizli yapan evin hanımı biraz suçluBorç kağıdı eve gelmemiş. Taksitlendirilmis kredi kartı borcuna ait dekontu karısının cüzdanını karıştırırken görüyor koca efendi
Kocanızın rızası var mı bunlara? Onun da hakkı var bence bunlarda.Ben 3 aylık evliyim evimin eksiği oluyo ona harcıyorum zaten yetmez ödeyim desem eşim sorcak
yorumlar yapmasanız
Var canım olmasa ben gizli yapamam zaten onu onun ailesi de aldı ufak tefek ama bunun lafı dahi edilmedi ben zor durumda kaldı 700 tl içnKocanızın rızası var mı bunlara? Onun da hakkı var bence bunlarda.
valla burada koca değil bu işi saklı gizli yapan evin hanımı biraz suçlu
Birdaha yaşanmıcana dair söz verdik birbirimize özür dilemesi beni bi nebze rahatlattıBen anlayabiliyorum sizi , siz arada kalmışsınız. Neyse bir daha böyle birşey yaşanmaz zaten, ailen daha temkinli yaklaşır.
Eşinde özür dilemiş , olay kapanmış gitmiş.
MERAK ettim siz ondan özür dilediniz mi?Birdaha yaşanmıcana dair söz verdik birbirimize özür dilemesi beni bi nebze rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?