Kız Kardeşim Gelmeli mi?

Kardeşim de alınganlık yaptı. Üstelemedim.

Bir de şöyle bir detay var, oradan kardeşimin eşi geliyor. Omunla geliyor, benimle de eve dönecek. Daha önce tek başına yolculuk yaptı ama babam yanında birileri varken daha kolay ikna oluyor onu bir yerlere göndermeye. Sanırım biraz da bu yüzden hazır fırsat varken, diye düşünüp ısrarla gelmek istiyor.

Ben de gelsin istiyorum, çok istiyorum ama bir ay biraz uzun geliyor. Yapacak bir şey yok artık. Belki bana da iyi gelir.

Annenize kararınıza göre durumu güzelce izah edersiniz

Annen ilginç. Benim annem olsa tabi kızım haklısın der kardeşimede uygun dille anlatırdı. İş annede bitiyor.

Annem, eşim kendi ailesini her şeye dahil ederken, benim kendi ailemi saf dışı bırakmama kızıyor sanırım. Onun ailesi her şeye karışıyor, onun ailesi gelip gidiyor, eşin onları her şeye dahil ediyor, biz ne zaman karışacak dahil olacak olsak, gelip-gitmek istesek sen izin vermiyorsun diyor. Eşin senin gibi olmuyorsa, sen eşin gibi ol diyor ama bu da yapı meselesi.

Sana bişey soyleyimmi kardeşim aMan o kirilmasin aman bu küsmesi dersen olan hep sana olur da kimsenin umrunda bile olmazsin sen şuan eşinle vakit geçirip bişeyler düzeltelimin pesindeysen kirilan kirilsin!senin huzurun geri gelecekse kimsenin nazını niyazini çekme önce her zaman kendini düşün kimse kimsenin umrunda deyil biraz dusunceli olsalar zaten hak verirlerdi sen de onlar gibi vurdum duymaz olmayı once ben demeyi öğrenmelisin buda benden sana tavsiye olsun

Ne şiş yansın ne kebap, kardeşiniz sizin memlekete gitmenize bir hafta kala gelsin. Bir ay çok uzun hiç sevmiyorum uzun misafirlikleri. Asla öncesinde kabul etmeyin, yuvanızı düşünün.
Sorunları bile bile küsen anneye kardeşe üzdüm mü acaba diye dertlenmem açıkçası.

sizin aranız hep böyle
kv her an iç içesiniz ama kardeş gelince sorun gücünüz ailenize yetiyor herhalde
en az 3 kere blöf yapıp hala boşanamadınız
aileniz de nasıl olsa hep böyle durumlar diye önemli zannetmiyorlar
ben olsam ben de onların tepkisini verirdim
onları bu kadar evinizde istemeyip boşanınca onların yanına dönmeye nasıl yüzünüz olacak

Tabi ister istemez alinirlar ama bence gelmesin. Zaten gerginsiniz. Bir de ailesi yuzunden sorunlariniz olmus. Simdi senin de kardesinin her yaptigi esinin gozune batacak bir de o sorun olacak. Zaten 1 ay oldukca uzun bir sure misafirlik icin.

Kardeşini arayıp söyle , çokta gelmek istiyorsa 1 haftalığına gelsin. Sen kocanla aran yokken , kardeşinin gelmesi iyice ipleri kopartır. Eşinle kardeşinin arası nasıl ? tam tersi de olabilir . Kardeşin iyi bile gelebilir size ...

Ben onceki konularini biliyorum.eşin tam bir aile bagimlisi ve konular yuzunden buyuk olaylar yaşadin.senin ailen de onun ailesi de huzursuzluklarinizi biliyor.o ailesinden asla ödün vermiyor herseye ragmen sen her an onun ailesine katlaniyorsun birak eşin de anlasin birileri ile dip dibe olmak nasil oluyormuş hem ne kardeşini ne anneni kirma derim.kardesin cocuk degil anlar bazi seyleri huzursuz olursa zaten erken gider sen reddetmiş olma kardesim

Vallahi iki tarafa da hak verdim desen
Sen zaten bunca sıkıntının içinde evde misafir ağırlamamak istemekte haklısın
Esinle arani düzeltmek istiyorsun

Ama annen kardeşin de haklı şu an senelerce eşinin ailesi misafiri gelip gitti dipdibe yaşadılar sorun olmadi benim kızımın bir aylığına ablasina gitmesi sorun oldu deyip bozulurlar

Annen hakli aslinda sen onun gibi ol anlasin.esimin ailemle gorusmedigi donem tam bir set cektim eve adim atamadilar inan karsindaki daha iyi anliyor boyle olunca

+1000 eşi hiç ailesini geri plana koymuyor aman huzurumuz bozulmasın demiyor.
Aynı evin içine girmediği için konu sahibinden bosanacakti nerdeyse
Konu sahibi niye ailesini hep geri bıraksın ki
Hem belki kocası anlar senin ailenden olmayan biriyle bir ay aynı evin içinde yasamak nasıl oluyormuş

Zatenn konu sahibinin huzursuzlugu yeni bisey deil kolay kolay çözülebilecek gibi de degil yani barisayim da kardesimi de çagirayim durumu olamaz gibi çünkü sıkıntısı genel esinin çözme çabasi yok .o yuzden gonul kirmaya degmez hem diyorum ya anlasin beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…