Birbirlerini aynı okulu okuyarakta tanımış ve de tanıyacaktır zaten bir evde ateş işe barut durmaz canım evlenmeden torun beklesin o zaman kız tarafıBence kesinlikle destek çıkın. Bu süreç içerisinde kardeşiniz nişanlısını iyice tanır hem de dedikleri gibi iki ayrı ev masrafı olmamış olur. 22 yaşında gencecik kızı 2 senede çat diye evliliğe yönlendirmek bana çok saçma geliyor okulla dersle mi uğraşsın kaynana görümce misafir ağırlamakla mı, bırakın birbirlerini iyice tanısınlar en kötü anlaşamazlarsa bile en azından boşanmak gibi bi dert yok.
Katılıyorum sana benim içinde böyle dini açıdan da uygun değil . pişman olacak işler yapmayalım derimBu sade kendi fikrim kimseylede tartışmaya girmek istemem....nışanlıyken birarada yaşamak normal gelmiyor bana...tamam yine isterlerse biryerlerde beraber olabilirler denmiş oğlan tarafı için fark etmez kız tarafı sıkıntı yapar ne demek kızınkı namusda oğlanınki değilmi zina herkese zina...o zaman hiç evlenmesinler böyle yaşayıp gitsinler...bir sıkıntı oluncada herkes kendi yoluna ohhh mis...yok anam yok neyse ben geriyim böylede kalırım bır sıkıntısını görmedim
Aynen en azından kardeşinizi güvence altına almış olursunuzBen sırf erkek tarafının bu denli tahta davranmasından dolayı bile istemezdim. Asıl kız tarafının fikri önemli bu konuda. Olayın dini boyutunda değilim, o kişinin kendisine kalmış ama sosyo-kültürel denen bi olay var, eger kardeşiniz nişanlısından yarın birgün hamile kalırsa, anlaşamayıp ayrılırsa da bu kadar rahat ‘aman canım ayrılırsa ayrılsın, nikah yapmadı ya’ diye bakılacak mı duruma? Kadınlar duygusal varlıklardır, bunu yaşayacak, toplumdan ne yazık ki bu konuda baskı görecek gencecik bi kız bunları psikolojik olarak kaldırabilir mi? Ne güzel evlenmeden görmüş olur, belkide vazgeçer falan deniliyor ama bi imza mı fazla? Evli gibi yaşayacaklar sonuçta, ikiside sorumluluk alacak, atılacak olan imzanın ne gibi bi fazlalığı olabilir ki. Ben yerinizde olsam nikahı yaptırırdım en azından. Madem erkek taraf icin sorun değil, o zaman kardeşinizden büyük sorumluluklar beklemeyecek
Ne alaka. Çocuk yapmak için illa aynı evde yaşamak mı gerekiyor. Ayrı evde yaşayınca bunlar sevişemez mi sanılıyor anlamadım.Birbirlerini aynı okulu okuyarakta tanımış ve de tanıyacaktır zaten bir evde ateş işe barut durmaz canım evlenmeden torun beklesin o zaman kız tarafı
Evli değilim uzun zamandır sevgilimle yaşıyorum ve annemlere daha bi torun vermiş değilimBirbirlerini aynı okulu okuyarakta tanımış ve de tanıyacaktır zaten bir evde ateş işe barut durmaz canım evlenmeden torun beklesin o zaman kız tarafı
Dogum kontrol yontemi diye birseyden haberiniz yok herhaldeBirbirlerini aynı okulu okuyarakta tanımış ve de tanıyacaktır zaten bir evde ateş işe barut durmaz canım evlenmeden torun beklesin o zaman kız tarafı
Hem spiral hem prezervatifle korunup hamile kalan üye de öyle diyorduEvli değilim uzun zamandır sevgilimle yaşıyorum ve annemlere daha bi torun vermiş değilimÇünkü korunma yöntemlerinden iki yetişkin olarak haberdarız ve böyle bi durumla karşılaşmamak üzere önlem alıyoruz :) konu sahibinin kardeşi de üni okurken bebek yapmak gibi bi düşüncesi yoksa ona göre önlem alır bi zahmet korunur diye düşünüyorum yoksa böyle bi işe zaten hiç kalkışmasın olan bebeklere oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?