- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Sonrasını okumadım zira sizi ciddiye almadım. Kimse hak etmez. Üzüldüm kıza.Sonra abimden büyük bi dayak yedi ve hak da etti . A
Bende bunları normal gören göstermeye çalışanları anlamıyorum.evet belki dayakta yanlış ama bu çocuk hergün dayak da yemiyor yanı .birinden hoşlanır konuşur bunlar masumca seyler . O yasta eve erkek çağırmak öptürmek nedir yani . Bunu yapan daha neler yapmaz . Ve çok saf bi çocuk ne olduğunu bilmediği şeyler yapıyor . Ve takıldığı insanlar hep kötü çevre yanı . Dayak atıldı diye eleştiren eleştirsin umrumda degil . Bizim bi ahlak kavramımız var bi toplumumuz var sınırlarımız var . Sanki kendileri hiç tokat yemedi anne baba kardeşten . Çocuklarına hiç vurmuyorlardır da zaten . Herkes Avrupa i olmuş biz geri kalmışız . Bu bir ergen degil bu 14 yaşında bır çocuk tu. Benim bildiğim ergenlik 16 17 yaşında yaşanır .Bizde hoşlandık zamanında konuştuk ettik herşey in bir sınırı var .14 yaşındaki çocuğun saçma salak erkeklere ilişki yaşamasına onun da bir özel hayatı var diye yorum yapanlara
pessss doğrusu hemen gidip nikah yapmadı ya demiş bir arkadas bu yaslar çok tehlikeli zaten istese de nikah yapamaz ama ömür boyu unutamayacagi hatta hayatını mahvedecek hatalar yapabilir örnek vereyim iliskiye girebilir hamile kalabilir saldırıya uğrayıp yaralanabilir olebilir her şey olabilir konu sahibi
abinin tutumu çok yanlış abin de senin gibi davranabilse bu konular kökten çözülür
O 14 yaşında bi çocuk kim çocuğunu dövmüyor . Kim anne babasından tokat yemedi ki. Saysan beş elin beş parmağını geçmez. karnesinde zayıf var diye atılmadı o tokatlar. Bu çocuk o yasına kadar tokat da yemedi zaten . İnsan dur sever konuşur ama ilk hatasını da bu kadar büyük yapmaz . Kimine göre hata bile degil . Çok normal o yasta öpüşmek eve gece yarısı erkek almak. Tecavüz etse öldürse ne olacak .telrvizyon da neler izliyoruz hergün.müge anlıda vardı bi kız onla bunla yatmış ailesi hiç karışmamış içki uyusturucu ne ararsan var. Kız hamile kalmış 14 yaşında annesi bebeği için kıyafetler alıyormuş bizde öle yapmamız gerekti galiba.kızı öldürüp rahmini almışlar . Herkes diyordu sen nasıl anasın gece yarısı nasıl dışarı yollarsın . O yasta o kadar erkekle nasıl görüşür vuraydın döveydin de çocuğun yanında olaydı diye . İişn içinde 20 30 erkek var . Kim vurduya gittiYa şu siz hic dayak yemediniz mi 14 yaşında ki kızın dayağı hak ettiğini düşünen yazarlar da var hala
Yazmiyacaktim zor tuttum kendini madem dayak bir eğitim yöntemi ee bu kız bunca dayak yemiş niye düzelmemis(!) acaba
Benim de lise de bir arkadaşım vardi lise de yemediği dayak kalmadi kızın bir defa annesi iki tane zayıfı var diye okulun ortasindan kafasına vura vura götürdü
Liseden aldilar en sonunda kiz ta baska şehre 33 yaşında adama kaçtı
Bir anlayamadini ergene ne kadar baski yaparsan nefes aldirmazsan hem hormonlardan hem asilikten hem yasağın çekici gelmesinden daha cok yapıyor
Bende bunları normal gören göstermeye çalışanları anlamıyorum.evet belki dayakta yanlış ama bu çocuk hergün dayak da yemiyor yanı .birinden hoşlanır konuşur bunlar masumca seyler . O yasta eve erkek çağırmak öptürmek nedir yani . Bunu yapan daha neler yapmaz . Ve çok saf bi çocuk ne olduğunu bilmediği şeyler yapıyor . Ve takıldığı insanlar hep kötü çevre yanı . Dayak atıldı diye eleştiren eleştirsin umrumda degil . Bizim bi ahlak kavramımız var bi toplumumuz var sınırlarımız var . Sanki kendileri hiç tokat yemedi anne baba kardeşten . Çocuklarına hiç vurmuyorlardır da zaten . Herkes Avrupa i olmuş biz geri kalmışız . Bu bir ergen degil bu 14 yaşında bır çocuk tu. Benim bildiğim ergenlik 16 17 yaşında yaşanır .Bizde hoşlandık zamanında konuştuk ettik herşey in bir sınırı var .
O 14 yaşında bi çocuk kim çocuğunu dövmüyor . Kim anne babasından tokat yemedi ki. Saysan beş elin beş parmağını geçmez. karnesinde zayıf var diye atılmadı o tokatlar. Bu çocuk o yasına kadar tokat da yemedi zaten . İnsan dur sever konuşur ama ilk hatasını da bu kadar büyük yapmaz . Kimine göre hata bile degil . Çok normal o yasta öpüşmek eve gece yarısı erkek almak. Tecavüz etse öldürse ne olacak .telrvizyon da neler izliyoruz hergün.müge anlıda vardı bi kız onla bunla yatmış ailesi hiç karışmamış içki uyusturucu ne ararsan var. Kız hamile kalmış 14 yaşında annesi bebeği için kıyafetler alıyormuş bizde öle yapmamız gerekti galiba.kızı öldürüp rahmini almışlar . Herkes diyordu sen nasıl anasın gece yarısı nasıl dışarı yollarsın . O yasta o kadar erkekle nasıl görüşür vuraydın döveydin de çocuğun yanında olaydı diye . İişn içinde 20 30 erkek var . Kim vurduya gitti
Birkaç gündür konulara yaptığınız yorumlar o kadar hoşuma gidiyor ki, merak edip profilinize baktım, danışmanım demişsiniz. özelden mesaj atacaktım kapalı. Tam olarak mesleğiniz ne acaba? Meslektaş mıyız diye merak ettim açıkcası.kız kardeşin için değil erkeklerle konuşuyor diye kardeşini döven abin için konu açmalıydın,
bi de ne derdi var demişsin ya, her flörtü için abisinden dayak yeme gibi bir derdi olabilir mi sence?
umarım kardeşin bir an önce psikolojik olarak toparlanır, derslerine asılır, iyi bir üniversite kazanır ve kurtulur bu hayattan...
benim de var benden 8 yaş küçük bir kardeşim, ne hatalar yaptı anlatamam ama ne abisi ne ben saçının teline kıyamayız, abin nasıl kıyıyor, nasıl kardeşlik bu? kardeş dediğin doğru yolu gösterir sevgiyle yaklaşır, vurarak kırarak kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmaz.
Carpitmayin normal görülen eve adam alması değil erkek arkadaşının olmasıO 14 yaşında bi çocuk kim çocuğunu dövmüyor . Kim anne babasından tokat yemedi ki. Saysan beş elin beş parmağını geçmez. karnesinde zayıf var diye atılmadı o tokatlar. Bu çocuk o yasına kadar tokat da yemedi zaten . İnsan dur sever konuşur ama ilk hatasını da bu kadar büyük yapmaz . Kimine göre hata bile degil . Çok normal o yasta öpüşmek eve gece yarısı erkek almak. Tecavüz etse öldürse ne olacak .telrvizyon da neler izliyoruz hergün.müge anlıda vardı bi kız onla bunla yatmış ailesi hiç karışmamış içki uyusturucu ne ararsan var. Kız hamile kalmış 14 yaşında annesi bebeği için kıyafetler alıyormuş bizde öle yapmamız gerekti galiba.kızı öldürüp rahmini almışlar . Herkes diyordu sen nasıl anasın gece yarısı nasıl dışarı yollarsın . O yasta o kadar erkekle nasıl görüşür vuraydın döveydin de çocuğun yanında olaydı diye . İişn içinde 20 30 erkek var . Kim vurduya gitti
Konu dayak çünkü 14 yaşında bir çocuğun dayağı hakettiği söyleniyor. Üstüne de siz Çocuklarınızı dovmuyor musunuz deniliyor. yanlış bilmiyorsam çocuk dövmek suçtur. burada bir suçu ovmemizi beklemeyin.Konuyu dayak gibi farklı yerlere çekmişler. Öğrencilik hayatını engelleyecek farklı işler yapan liseli bir kardeşimizden bahsediyoruz. Liseyi bitirememesi ihtimaller dahilinde. Bir ablanın kardeşinin ilkokul mezunu olarak kalmasından ve yanlış bir evlilik yapmasından korkması gayet doğal bir şey. Ayrıca kardeşi ergenlik döneminin getirdiği aksilikle dolu. Okuldan alınmaktan bile korkmadan bildiğini okumaya devam ediyor. Herkesin ailesi çevresi farklıdır, önce bunu kabul edelim. Ailesi erkek arkadaşı olsun istemiyorsa, okumak isteyen bir insan okulunu tehlikeye atmaz. Biz annemiz üzülecek babamız kızacak diye erkeklerin yanından geçerken yüzümüzü kaldıramayan insanlardır. Devir değişti şimdi, liseyi bitirmeden evlenen bir sürü kız var memlekette. Bu duruma nasıl çare bulabiliriz bunun için bir önerisi olan var mı?
Konu sahibi kaç satır şey yazmış. Evet bir cümlesi var hoş olmayan onu savunmanızı beklemiyorum ama bir Allah'ın kulu çıkıp ne zaman çözüm üretecek?Konu dayak çünkü 14 yaşında bir çocuğun dayağı hakettiği söyleniyor. Üstüne de siz Çocuklarınızı dovmuyor musunuz deniliyor. yanlış bilmiyorsam çocuk dövmek suçtur. burada bir suçu ovmemizi beklemeyin.
Çözüm var soyleyen bir üye vardı. cevap bile verilmedi.Konu sahibi kaç satır şey yazmış. Evet bir cümlesi var hoş olmayan onu savunmanızı beklemiyorum ama bir Allah'ın kulu çıkıp ne zaman çözüm üretecek?
Allah razı olsun ondanÇözüm var soyleyen bir üye vardı. cevap bile verilmedi.
Birkaç gündür konulara yaptığınız yorumlar o kadar hoşuma gidiyor ki, merak edip profilinize baktım, danışmanım demişsiniz. özelden mesaj atacaktım kapalı. Tam olarak mesleğiniz ne acaba? Meslektaş mıyız diye merak ettim açıkcası.
Konu sahibi kaç satır şey yazmış. Evet bir cümlesi var hoş olmayan onu savunmanızı beklemiyorum ama bir Allah'ın kulu çıkıp ne zaman çözüm üretecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?