- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Nereye gider bilmem, kendini kurtarir en azindan. Bu toplumdan benim de umudum yok, ayrica yorumumda oyle bir sey yoktu.Terk edip nereye gidecek? Toplumu degistirebilecek mi? Hic gercekci degilsiniz
Her konuda yapici yorum yapiyorsunuz, gercekten tebrik ederim. Ben de sinirlerimin bu kadar saglam olmasini dilerdim. Bir de Natalya Vodyanova ne guzel bir kadin :)Ergenlik faktörünü hep atlamışsınız. Bakın sizin de çocuğunuz olacakmış lütfen ergenlik dönemi üzerine okuyun bilinçlenin. Eğer biraz bilinçli olsaydınız bu denli anlayışsız ve sabırsız davranmazdınız. Ergenlik dönemi bir insanın hayatının dönüm noktalarındandır. Hem fiziksel hem psikolojik değişimlerle baş etmeye çalışır kişi. Tüm bunların yanında bir de toplumun değerlerine uyum sağlamaya çalışır. Ciddi bir kafa karışıklığı ve anlam kargaşası vardır. Böyle döverek falan yola geleceğini sanmanız ne büyük bir hata. Kardeşinizde onarılması güç hasarlar bırakıyorsunuz.
Her konuda yapici yorum yapiyorsunuz, gercekten tebrik ederim. Ben de sinirlerimin bu kadar saglam olmasini dilerdim. Bir de Natalya Vodyanova ne guzel bir kadin :)
iyi de terk edince gidebilecegi kendini anlayan bir yer bir toplum var mi, onu kastetmistim.Nereye gider bilmem, kendini kurtarir en azindan. Bu toplumdan benim de umudum yok, ayrica yorumumda oyle bir sey yoktu.
Uzgunum yanlis anlasilma icin. Ben gelecekle ilgili bir temennide bulundum, kizginlikla ve dusunulmeden yapilmis bir yorumdu. Bahsi gecen kizimizin bu dayakci familyadan kurtulmasini diledim sadece.iyi de terk edince gidebilecegi kendini anlayan bir yer bir toplum var mi, onu kastetmistim.
Insanin gidecegi bir yer olsun ki simdki yerini terk etsin degil mi ama
Bence siz boyle yaptıgınız için oda tersini yapıyor.hayatında erkek olsa ne olacak ki tamam yaşı kucuk ama bu yaslarda her gencte olur oyle seyler.abiniz onu dovmezse hatasında bu kadar ısrarcı olmazdı.siz ne yaparsanız yapın içinden bişey gecerse mutlaka yapar.dovmek nedir ya kusura bakmayın cok igrenc bi durum.gelecekte yapacagı hatalara hazır olunAbim ona çok iyi davranıyor hep sorar sıkıntın varmı abim eksiğin varmı der. Öper sever gezdirir güzel konuşur .bu yasa geldi hala çikolata getirir geceleri onu seviyor diye. Abimin tek istegi hayatında erkek olmaması . Abim bu kadar iyi davranırken onun yaptıklarına dayanamıyor ve haliyle çok sinirleniyo eline ayağına hakim olamayo .
Uzulecek veya ozur dileyecek bir sey degil ki, ne yazik ki, gercek boyle...Uzgunum yanlis anlasilma icin. Ben gelecekle ilgili bir temennide bulundum, kizginlikla ve dusunulmeden yapilmis bir yorumdu. Bahsi gecen kizimizin bu dayakci familyadan kurtulmasini diledim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?