Kızım oluyor teyzeleri..

Bende epidural istiyorum ama bilmiyorum,leftere vardı kızlar bu yola hep beraber başlamıştık oda salı günü doğum yaptı,epidural olmuş.Allah hepimize kolaylıklar versin.
Hilalin minik minasıda hayırlısıyla en kısa zamanda toparlanıp çıkar:))))

minacımm 3 hafta felan kalıcak heralde küvezde....iyi olsunda kalsın tabii...hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli kızımzı evimize getirmeyi nasip etsin rabbim.....
mersinli kızım çok minik dediğin gibi ama tabi bence çok tatlııı:))))onu gördükçe bırakıp gitmek dahada zor oluyorr...ama dayanıcazzzz o yeterkii iyi olsunn...
ben genel anestezi oldum..epidural annemde istemedi tüp bebek dr.umda...zaten ameliyata girerkende korku sardı benii olamazdım heralde epidural...ama kendi dr.um anestezi almazzsın iyi olur demişti epidural için..
ben hastanede 1 gün yattım eve çıktığımdada gün içinde hiç yatmadım iyiydim allaha şükür..fakat yatarken kalkarken ağrım oldu tabi...bugün ağrılarım azaldı şimdi çok daha iyiyim...ama çok korkacak bişey yokmuş kızlar:)))

valla beni şimdiden doğum heyecanı sardı.dün kontrolum vardı.kızım 2700 gr olmuş boyuda 46 cm.5 haftan var dedi.eğer sezeryan olacaksan arefe alırız dedi.ama benim eşim ailem herkes normal doğum istiyor.kendimi sezeryan isterken suçlu gibi hissediyorum.sağlığın için iyi diyorlar ama korkuyorum napim.randevu alıp rahat rahat gitmek varken ne zaman geleceğini bilmeden saatlerce sancı çekmek o masaya yatmak muayene etmelerini izlemek hepsini düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.

Mersinli canım benim..benimde en son günüm normalde 17 eylül...ama biliyosunki plasentam aşağıda...ve kanamam olmuştu..eğer bu kanamam şiddetli olarak tekrarlanırsa bebekte bende risk altında oluyomuşuz...dr um 37. Hafta bittiğinde almayı istiyor...çünkü bursanın ilçesinde oturuyoruz..ani bir kanamam olursa yetişememe korkusu var...ama dr um baktıkki çok iyisin rahmindede açılma yok eylül başına sarkıtabiliriz dedi...bu cumartesi randevum var..az buçuk doğum tarihi vericekk...birde benim normal doğum yapma şansımda yok...çünkü plasenta rahim ağzını tıkıyormuş...ama inan ben hiç korkmuyorum canım yaa..benim ilk kızımda genel anesteziyle sezeryandı...benim hiçbir sorunum olmadı...zaten eski sezeryanlar gibi olmuyo artık...8 saat sonra kalkıyosun...tabii normal doğumda daha çabuk toparlanırsın...ben epidüral sezeryana açıkçası cesaret edemiyorum...biraz panik olma durumum olabilir..evham yaparım..o yüzden yine genel anesteziyle olucam inşallah....

Hilal bak hepimizden önce oldun anne...hiç merak etme canım hemen toparlanır cimcimen...sağlıklı olsunda canım yaa...önemli olan o...zamanda geçiverir...ama insan doyamaz bakmaya...bırakmak istemez tabiii...inşallah umduğunuzdan daha çabuk toparlanır...demekki adı mina...ismiyle yaşasın inşallah....

ayyyyyy hılalcım demek dogumu yaptın canım
allahım yavrunu sana bagıslasın
analı babalı buyutsun
arkandan vaktı zamnı geldımı
mersınlıyı ve justıngıde saglıcakla yavrusuna kavustursun
benım transferım olalı 4 gun oldu
hamdolsun
canlarım hem korku hem sevınc var
bakalım ben elımden gelenı yaptım allahımdan beklıyorum
haftaya cumartesı sonucum ayy nasıl dayanıcam kızlar dua edın neolur bana sız hamıssınız duanız kabul olur canlar

inş canım benimmm......
darsı sizlerin başına arkadaşlar....

aminnn sağol canım..
ameliyata girerken dua ettim sana..inş bu denemende evladına kavuşursun....kaç tane embryo transfer edildi 1 mi 2 mi??sonucu bende merak ediyorum canım..inş pozitif sonucunu bizlere yazarsın...rahat ol çok sitres yapma..ben çok rahattım 12 gün boyunca sadeece sonuç aldığım gün yarım saat geçmek bilmemişti:))

mersinli normal doğum yapmakda risk bence ama hakkında hayırlısı olsun...
justingin dediği gibi artık sezaryandada çok yatmıyorsun...8 saat sonra kaldırıyorlar..dediğim gibi ben eve çıktıkdan sonra hiç yatmadım bile...
epidural olsaydım sadece bebeğimin doğduğu anı görmek için olurdum..ama korkudan onu da yaptıramadım...

hilalcim sen dogummu yaptın detayları okuyamadım ama cok sevındım ıns kızında bıran once yanında olur canım, hamılelıgımızın baslarında yazısmıstık tupbebek surecınde fılan ay cok sevındım dogum yaptıgına yavrunada kavusursun tez vakıtte ıns

inşşş caım..
evet doğum yaptım ipekcimm..hatırladım seni konuşmuştuk evet....benden önceymişsin ama benim cimcimem biraz acele edincee senden öne geçmişim...

inşşş caım..
evet doğum yaptım ipekcimm..hatırladım seni konuşmuştuk evet....benden önceymişsin ama benim cimcimem biraz acele edincee senden öne geçmişim...

:) nasıp canım hersey
olsun saglıklı olsunda kuvozde olsun ıns tez zmanda yanında olsun minacık :) darısı bızlere ıns

şu 1 ay geçsede çabucak kızımı kucağıma alsam artık.sezeryandan korkmuyorum zaten normal doğumdan korkuyorum sadece.ha bire odasına girip duruyorum.bayramda kızım benimle olacak inşallah.

ipek sen nasılsın...sen sanırım gün farkıyla benden öncesin...hayırlı doğumlara inşallah....

evet mersinli hem birraz daha karnımda dursun istiyorum sağlığı iyi olsun diye...hemde biran önce kucağıma almak istiyorum...ama bu sıcaklarda hamilemi yoksa lousa mı olmak daha iyi sizce..bana bu sıcakları bebeğim karnımda atlatmak daha cazip gibi geliyo..yarın bende kontrole gidicem...bakalım az buçuk doğum zamanını konuşuruz demişti dr um...hayırlısı...

ipek sen nasılsın...sen sanırım gün farkıyla benden öncesin...hayırlı doğumlara inşallah....

ıyıyım canım cok sukur sıcaklardan baska sıkayetım yok ama kavruluyoruz resmen Allah yardımcımız olsun evet 1 hafta var aramızda sadece bır sayılırız

bence lohusa olmak daha iyi bu sıcak havalardaaa...hamile olmak daha zordu...
ama bebekleriniz karnınızda dursun gelişsin daha iyi sonucunda..hayırlı doğumlar hepinizee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…