Kızım oluyor teyzeleri..

Kızlar bir aksilik olmazsa..26 ağustosta defnem gelicek.....ama dr um epidüralide tavsiye ediyo...ben cesaret edemem dedim..ama ilk sen görüceksin bebeğini dedi...daha konforlu dedi..son andada karar verebilirsin dedi...ne yaparım bilmem...

merhaba, kalmamis maasallah yolun sonuna yaklasmisin allah in izniyle benim de kizim olacak 02 ekimde ve bende epidural dusunuyorum gercekten cok konforlu oldugunu yaptiranlar soyluyorlar allah yardimcimiz olsun sag salim kucagimiza almayi nasib etsin inss

justing canım bişey kalmamış senin doğumunada kaç haftalık oluyorsun o zaman??epiduralde bebeği görmek çok iyi oluyor işte ama korkuda oluyorr....hakkında hayırlısı olsun...

tam 37 haftam bitmiş olucak canım....yanlızsanırım sıcaklar o tarihtede göstericek kendini...hiç kışın gelmesini bu kadar istememiştim...

justingcim inanmıyorum kızına kavuşmana az kalmış ya.galiba en son ben bebeğime kavuşacam.peki kilosu boyu ne alemde?epidural gerçekten çok hoş olur ama tedirgin olurum diye korkarım.bu arada epidural sezeryanda eşlerde girebiliyomu?

mersinli canım dün kilosu 2500 gr dı.. o tarihte 3 civarı olur rahat dedi dr um...birde ciğer geliştirici bi ilaç verdi..bugün vuruldum...her ihtimale karşı dedi..bizim tarihten önce gelirse diye dedi..sizede vurmuşlarmıydı...eşlere izin verirlerse eşim çok istiyor..belki o zaman epidürali düşünebilirim...ama ben bugün bir halt yedim ve netten epidüral sezeryanı seyrettim...biraz ürktüm doğrusu...

allah razı olsun canım
yok rahatım streslı degılım
dun kanamam oldu gun boyunca bılmıyorum hayırlısı artık
cumartesı test gunum
ınsallah pazartesı yazarım buraya ıyı sonuclarımı ınsallah canım
arkanızdan bende ve herkes gelır saglıkla sıhhatlıce canımkaydirigubbakcemile

justıng ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa
cok guzel melegını almaya 17gun var canım masallah yaaaaaaaaa
allahım hangısı hakkında hayırlısısıysa onu nasıp etsın dogum da canım

mersınlı hadı bakalım sende arkalarından gıdıon hee masallah hepınıze yaaaaaa cok az kaldı

justing aşk olsun hamile kadın doğum izlermi netten.dr lar dinlemeyin bile diyorlar sen bide oturup izlemişsin.yapma kötü etkiler seni.ben asla ne izlerim nede dinlerim buna rağmen tırsıyorum.bana iğne falan vurulmadı.ama erken doğum riskim olmadığı içindir sanırım.

nisam sakın tedirgin olma bu dönemleri hep böyle geçirdik.kanamalarımızda oldu.benim olmuştu.sadece dinlen lavobo dışında kalkma canım.özellikle kanaman geçene kadar.gör bak bu kadar hamişin içinde sende hamiş olcaksın.kalbini ferah tut.bide sakın sabırsız davranıp erken test yapma.ben öyle yaptım negatif çıkmıştı yıkılmıştım.son 2 gün kala kabus gibi geçmişti.test yapma gününü bekle canım.

hilalcim sen ne almedesin.mina nasıl?inşallah herşey yolundadır.onu bırakıp eve gelmek çok zor geliyor dimi?mucize resmen ya..daha bir kaç gün önce içindeydi..bu arada doğumda kaç kilon gitti canım.muhakkak tartılmışsındır.bize de ışık tutar bari aşağı yukarı.

mersınlı canım
ben calısıyorum
3,5gun yattım ıse geldım 1 gun calıstım yıne 2 gun daha yattım dun oldu kanamam canım
oda zaten yattım ama korkmadım canım
evet test yaptıgım gunun sabahı yapıcam ıdrar testı oyle dusunuyorum canım
erken yapmayı bende dusunmuyorm

nisam sakın erken test yapma..burdan tanıdığım 12. normalde pozitif olmasına karşın idrarda negatif çıkmıştı..kanamalarda olabiliyo..merak etme..hayırlısıyla kalıcaksın inşallah send4e hamile...

ayy justıng canım cook sagol ınsallah dıyorum canım
ben kanı buyuk bır ıhtımal ıs cıkısı yaptırcam oyuzden yaparsan kan verıcem sabah yapmayı dusunuyorum ama kesın degıl canım
ınsanız merak edıyoz dıme

ay kızlar ben bir gün genel anesteziye diğer gün epidürale niyetleniyorum..tam epidürale karar vermiştim bugün bir arkadaşım sakın epidüral olma dedi..öfff..eşimde girmeyi istiyo..bu deneyimi beraber yaşamayı çok istiyorum...daha 16 günüm var...bakalım son kararım ne olucakbilmiyorumkismile

ayy justıng yaa canım benım
dogum yaklastımı ınsansa bır korku oluyordur canım yaa sen onceden dogum yapmıssın
dıgerıını normalmı dogurmustun
epudurel nedemk yaa ben pek anlamıyorum belden asagımı uyusturmamı
bızım komsu belden asagı uyusturma yaptırmıstı cok begenmıs 3,dogumuydu canım
ama doktoru rısk olabılır demıs tabıkı hepsınde oldugu gıbı canım
stres yapmamaya calıs bence doktorunla konusmalısın

nisam aslında doğumdan korkmuyordum çünkü ilk kızımı genel anesteziyle sezeryan olmuştum...başkalarının demesine karşın çok rahattım...o yüzden bir uyucam uyanıcam bakmışımki bebeğim doğmuş diyordum...epidüral belden aşağı uyuşturarak oluyo..bebeğinin doğduğu anı birebir şahit oluyorsun..eşimle birlikte bu anı yaşamayı çok isytiyorum...açıkçası ilk kızımda bebeğimi herkesten sonra görmek beni üzmüştü...birde düşünüyorum ilk kızımda 23 yaşındaydım..genel anestezi ağır gelmemişti...şimdi 34 üm...yaş farkı baya var..dr um zaten bana önerdi...daha konforlu daha rahat olursun sonradan dedi..neyse ben biraqz daha düşüneyim bakalım....

evet canım genel anastezı oldugunda ayılana kadar baya zamn gecıyor
sonunda epudurelde beynın uyusmuyor
belden asagın uyustugu ıcın ayık oluyon
bence bunu dene canım sıkılma
hem neden sana arkadasın sakın yapma dedı sebebını sordunmu
herkes aynı olmazkı canım
belkım onun doktoru farklı bır sey yaptı o korktu
yada ben gıbı gormeye cesaretı yoktur yapılan ıslemlerı
sen korkma canım benım hem uzulme bebegın kucagına saglıklı gelsınde varsın 1 saat gec gor canım benım

justingcim epidural olunca eşinde gelecek yanına seni oyalar senle konuşur.tedirginliğinide dra anlatırsın seni tedirgin etmeden ameliyat yaparlar.zaten çok uzun sürmüyor sanırsam.hem ne güzel bebişini ilk sen ve eşin görecek.ayılma gibide bir derdin olmayacak.drunla tam konuş.pazartesi kontrolum var bende konuşacam ve beni ikna ederse dr bende epidural sezeryan yaparım.

Ne güzel canım dogumuna sayılı günler kalmış..Rabbim saglıcakla bebeğini kucagına alabilmeyi nasip etsin..Bir avazda kurtarsın canım.opuyorumnanaktandarısı bizlerin başına tatlım..bende tedavideyim sonucumu eylül 5 de ögreneceğim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…