Kızım oluyor teyzeleri..

kızlar benden yıne koyu pembe kan geldı bugun 8,gunum
doktorumu aradım ıgnemı 2 ye cıkardı fıtılımı ıptal ettı
dedı korkma ne olumsuz neolumlu sonucunu bekle dedı
daha erken cıkmaz sonra dedı
bılmıyorum korkuyorum ama kanın az olması ve koyu pembe olması bıraz azaltıyor korkumu hayırlsı hamısler duanızı eksık etmeyın benden

nisam başka bir topikte bir arkadaşım vardı..aynen senin gibi olduydu onunda..ve şimdi benimle aynı zamanlarda olucak doğumu..sakın olumsuz düşünme..ama dikkat et lütfen..uzanmanda fayda var canım..yorma kendini sakın...

nisam canım kanaman inş tutunma kanamasıdır...bende kanama olmamaıştı ama olan çok kişi var..ulun bey sonucunu bekle dediğine göre beklemelisin..bencede idrar testi kesinlikle yapma..bende ilk denememde yapmıştım ve çok ağlamıştım..dünyam başıma yıkılmıştı.

mersinli kızım daha iyi allaha şükür..doğduğundan beri serum takılıydı kızıma dün alındı serum.antibiyotik veriliyordu artık oda verilmiyormuş..
kilo konusunda 78 kiloyla doğum yaptım şimdi 71 buçuk kiloyum..ama hastaneden ilk çıktığımda 3 kilo felan vermişytim..
epiduralde eşimin gireceğini bilseydim bende düşünebilirdim epidurali...

canlarımmmmmmmmmmmmmmmm dun aksam 17 de kanamma cok yogunlastı ve korkudan dırekt acılde kan verdım
hamdolsun 8,gunu degerım 50 cıktı
ne olur dua edın hamıs teyzeler ve kucagına yavrusunu alan teyzeler cocogumun degerı artsın ve sımsıkı tutunsun banaaaaaaaaa

ay canım benim gördünmü bak tutunma kanamasıdır.bu kadar hamişin içinde olmaman mümkünmü.inşallah değerin katlana katlana ilerler canım.çok çok sevindim o günlerimi hatırladım.gör bak yavrun sımsıkı tutunacak sana inşallah.

ayyyyyy evet rabbım dedı ol ınsallah devamı olucak yaaaaaaaaaa
mersınlım dua et canım
degerlerı katlansın ve hayırlısıyla yavrumu kucagıma alayım
allahıma emanet yavrularım napalım dımı

mersınlım dua et canım

Nisan umarim hayirlisiyla katlanir degerlerin.. Dinlen bol bol... Gozunaydin tebriklerrrrrr...

canım tebrik ederim.çoook sevindim..
İnş hayırlısıyla değerin çok güzel katlanıcak.rabbim tamamına erdirsin inş.dualarım seninle..
Mersinli ben özel çapa hastanesinde doğum yaptım.minada orda küvezde.senin gitiğin hastanede doğum yokmu?

Son düzenleme:
hilalcim ben özel muayenehaneye gidiyorum.drum medicananın dru tüm ekibi orda.ama eğer istediğin başka hastane varsa ordada yaparız dedi yani.gerçi medicana güzel bir hastane ekibide orda olunca başka yeri düşünmedik bile.

mersınlım dua et canım

canim cok sevindim insallah sonuna kadar tutunur bebislerin sana...
Degerin günden güne katlanir insallah...

kızlar artık adam akıllı uyuyamıyorum.dün ezanla yattım.evin her köşesini denedim uyumak için.benim artık ağrılarım oluyor,rahat dönemiyorum,hangi tarafa dönsem bizim kız tekmeler atıyor.çok hareketli anlatamam bazen canımı yakıyor.şafak 25 ama nasıl geçecek bilmiyorum.hele bu sıcaklar beni perişan etti.24 saat klima ve vantilatör çalışıyor ama banamısın demiyor.ben çok yoruldum artık kızlar.

az kaldı canım sabret.bende son zamanlarda uyuyamıyordum sıcaktan.ama ağrı felan yoktu erken olduğu için.
Sabırsızlığını tahmin ediyorum ama zamanında gelsin sende terle.her geçen gün kızımı bırakmak dahada zor oluyor.

ay hilalcim artık yatak odamda yatamıyorum koltuklara atıyorum kendimi.gözümü bi açıyorum eşimde diğer kanapeye geçmiş.canım oda benle geziyor tüm odaları.zaten rüyalarımda sadece bebeğimi görüyorum başkada bişey görmüyorum.ALLAH kolaylık versin hepimize.

amin canım.
Doğum yapmadan önce bende eşime bir daha doğum yaparsam kışa ayarlıycam son zamanlarımı diyordum:)oda bana hamile kalda yine yaza gelsin demişti:)zor ama kızlarımız için değer be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…