Kızım oluyor teyzeleri..

hilalcim 33. haftandasın sanırım..bu saatten sonra korkma canım..tamam kuvözde kalabilir bebeğin ama çaresi var cnm yaa...ya daha önceden olsaydı böle bir durum...20 gün yatsın varsın...napalım...geçer merak etme...
ya benim anlayamadığım ebru şallı 7.5 aylıkmış..yani aşağı yukarı bizimkilerle aynı..1 kilo 300 gr mmış. ve gayet normal diyo..seninki nasıl oluyo da gelişmiyo deniyo..anlam veremedim hiç....

Hilalcim;

Hakkinizda hayirlisi olsun. Ins hersey cok guzel gider. 20 gun cok uzun bir sure degil bebegin saglikli olsun da.

Mersinli, tesekkur ederiz teyzesi;-)) Bakalim biz de beyaz-pembeleri almaya baslariz artik;-)) BIr de isim bulabilsem kizima cok super olcakti;-))

ederim belgincimm...ne kadar kaydırmışsınız öleee çok geççç:))))

canım saglıcakla al bebeğini kucağına allahım hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin.evet biraz geç oluyo canım ama napalım korku bir yandan belkide hayırlısı budur...dualarımdasın...

justing canım 32.haftadayım pazar günü adete göre 33.haftaya giricez allah izin ederse...
bebeğimin gelişimi 10 gün geri..kilosu çok küçük değil ama benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmediği için dr korkuyor..gelişimi durabilir diyor..birde sıvımda sınırda.dün 4 günlük suyun kalmış dedi dr...

10 günde 300 gram almıştı..iyiydi fakat ondan 3 gün sonra dr.a gittiğimde 30 gram almıştı..daha fazla alması gerekirken daha az alıyor...yarında 30 gram almışsa doğum olmıyacak..ama almamışsa doğum olucak....

birde dr bebeğin oynamasının üstünde çok duruyor...15 gündür nst ye giriyorum her hastaneye gittiğimizde...fakat allaha şükür bebeğim oynuyor...
dediğiniz gibi kuvezde kalsında sonucunda sağlıklı,sıhhatli evladımı kucağıma alırım inşş...

bu arada çok teşekkür ederim kızlar...belgincim ve nisamcım bu denemelrinizde evladınıza kavuşursunuz inşş.sezaryan doğum olucak ama yinede size dua edicem inşşş o kargaşada unutmazsam:)))

çok sağolll
en zor kısmı atlatmışsın hamile kalmışsın 20.haftayada gelmişsin ismide bulursunnnn canım:))

hilalcim suyunda azaldıysa dr unu dinle..gerekiyorsa doğum olur..napıcaksın be arkadaşım..bugünlere geldik ya şükür...riske atmadan alınsın bebek..hayırlısı olsun senin için arkadaşım....

hilalcim ne durumdasın canım?yeni gördüm olanı biteni.çok üzüldüm ama inan sorun değil bebeğin 20 gün kuvezde kalacak o kadar.üzme kendini canım ya.

canlarım gunaydın
hılalcım canım sevındım hadı bakalım melegın senı uzmıcek
benımde bugun transferım var kızlar bana dua edın
allahıma hamdolsuın bugune ulastık

nisam hayırlı olsun transferin canım..lütfen pozitif ol...bu da çok etkiliyo haberin olsun...inşallah sıkı sıkı tutunsun sana bebişin....seni hiç bırakmasın....

Hilalcim Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım.En kısa zamanda da minnacın toparlanır kucağına alırsın hayırlısıyla:)))

kızlar ben doğum yaptım..
kızım 1 buçuk kilo doğdu ve şuanda minacım küvezde...

Hilal canım Allahım size bağışlasın minik kuzunuzu inanıyorum ki dr.larında söylediği gibi 20 gün içinde sağlıkla bebişinizle evinize döneceksiniz dualarım sizinle ........

aminn inşş..
çok teşekkür ederim kızlar..allah razı olsunn....hamileler sizlerde hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşşş..hamile olmayanlar, belgincim canım darısı sizlerin başına inşş....

delikafaduldenayy hilalll doğurdun demek..delikafadulden.ayyy kıyamam sana...anne oldun hee...korkma canım yaa..20 günde toparlanır bebeğin...nelere katlandık...bunamı katlanamıcaz...analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...prematüre bebekler daha sonra diğerlerinden daha çabuk gelişiyolar..benim kaç tane arkadaşım öle doğurdu...şimdi hepsi tosuncuk...çok öpüyoru seni ve kızını.......

hilal inan gözyaşlarımı tutamıyorum.yol arkadaşım demek sonunda yavrunu doğurdun anne oldun.inanamıyorum..birgün hepimiz bunu yazacaz buraya..ALLAH bebeğine sağlık sıhhat versin.hiç tasalanma gör bak hepimizin bebeişinden tosun olacak mina.bebeğin nasıl anlatsana.çok minik dimi?RABBİM onu korusun melekler hep başucunda olsun.mina aceleci çıktı.bakalım bizim zilliler napacak.

justingcim senin doğum tarihin ne?benim son tarihim 16 eylül ama eğer sezeryan olursa arefe günü yani ayın 8 inde alacaklar.inan çok kararsızım.epidural normalmi yapim yoksa sezeryanmı?ama çok korkuyorum.hilal sezeryan oldun nasılsın çok zormu?kararsızım kızlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…