Kızım oluyor teyzeleri..

hayırlı kandiller arkadaşlar...
bende ağrı yok rahimdede açılma felan yok ama..hala bebeğimin gelişimi geriden gidiyor...bebeğim 1 630 gram olmuş...dr büyük ihtimal erken doğum olur dedi.bebeğin gelişimi karındada durabilir dedi...ondan 3 günde bir çağırdı beni..biraz zaman veriyormuşuz şuanda bebeğe dr öle sölüyor...
birde bebeğimin ciğerleri gelişsin diye geçen haftada kalçadan iğne yemiştim...inş sorun olmaz...erken doğum olsada bebeğim sağlıklı olur inşş...hepimizinki sağlıklı doğsun inş...
bu arada sıvımda sınırdaymışş....dualarınızı bekliyorum arkadaşlar....

nisam bol bol yumurtaların olsun inşallah..kaliteli kaliteli..hemencecikte sana tutunsunlar inşallah...

mersinli cnm bende uyuyamıyorum hem sıcaktan hem tuvalete gitmekten...nefes almaktada güçlük çekiyorum..çok sıcaklara kaldık kızlar....valla şu bir ayda hemencecik geçiverse....

hilalcim bebeğin küçük olsada ciğerleri iyi gelişsin yeterki..önemli olan o canım..bak dr un iğnede yaptırıyomuş kalçadan..artık herşeyin çaresi var..korkma..iyi dinlen..sağlıklı beslenemeye çalış yeter....

justıngkcım cook sagol canım
dun aksam catlatma ıgnemı oldum
yarında ınsallah yumoslar toplanıcak canlar
ayy sızler neguzel yavrularınızın etkısıyle uyuyamıyorsunuz
bızde acaba olucakmı olıcakmı fıkrıyle uyuyamıyoruz
bakalım allahımdan hayırlıısı

hılalcım uzumle canım allahım buyuktur hemde teknolojı gelıstı artık
sıkma canını sen rahat rahat gebelıgını gecır vee doktorun dedıgı herseyı yap canım
allahıma emanetsınız hepınız

teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin insan korkuyor işte..endişelenmemek eldemi???zaten genelde yatıyorum sıvı tüketiyorum....yediklerime dikkat ediyorum ama bebeğe vitamin gitmiyor...alamıyor kilo..daha doğrusu yeterince alamıyor...
birde dün yazmayı unutmuşum..bebeğin gelişiminin 2 hafta geri olmasının sebebi ise benden bebeğe giden kan damarlarında daralma varmış...ondan dolayı bebeğe yeterince kan gitmiyormuşş...

nisam canım hadi hayırlısı canım..tedavinin sonuna kadar gelmişsin ne güzell...15-20 gün içinde minik mucizen seninle olur inş....
kaç tane yumurtan oluştu canım ulun bey ne diyor??

nisam83 benim 2. denemem ilki 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.7 ay sonra tekrar denedik ve 2 tane bebiş koyduk.ama kızım tutundu bana.darısı sana ve isteyen herkese inşallah.

hilalcim inan hep aklımdasın bebeğin inşallah sağlıklı gelişir.kızlar inanın aileden biri gibi oldunuz eşim bile arkadaşlarının durumu nasıl problem yoktur inşallah diye bile soruyor.olumsuz bişey olunca üzülüp eşime anlatıyorum.kızlar inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri.

ayy ınsalah yaa ınsallah evet ınsan bırbırnı cok ıyı anlıyor oyuzden canım ben bılem merak edıyoum

hılalcım canım sıkma sne yınede canını
pekı neden damarlar daralmıs bunun sebebı neymıs

canım benım suan 3-4 tane yumos gozukuyor
dıgerınde 10 taneydı dedım doktora ama bunda daha az dedım
ılaclar farklı ondan dedı
bakalım hayırlısı yaa
sız dua edın bıze bızde bu kervana hayırlısıyla katılalım ınsalah

mersinli inan ki bendede aynı durum var..bende sizleri merak ediyorum...dediğin gibi inşş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız....

nisam canım dr.a gittiğim gün tansiyonum biraz yüksekti ondan olabilir dedi..kaç gündür tansiyonuma bakıyorum günde bir kaç kez dr.a göstericem..ama tansiyonum iyi yüksek değil...başkada bişey sölemiyor dr...olabilir diyor fakat başkada sebep sölemiyor...

nisam bendede uzun protokolde daha az yumurta oluşmuştu..kısa protokolle daha çok yumurtam oluşmuştu..ama bendede pkos olduğu için yumurta daha fazla oluşmuştu...
ama önemli olan fazla yumurtadan çok olan yumurtaların sağlıklı embryo olup sanada tutunması...
inş sende bizler gibi 2.denemende hamile kalıp evladını kucağına alırsın canım..aklımdasın mutlaka dua ediyorum sana ismin ile...

hilalim bana da etmeyi unutma olurmu çok ihtiyacım var buna bizde allahın izni ile ekimde umutta tedaviye başlıyacağız..

allah razı olsun canım
bende ufaksın bacım dıyeyım sana:ecrin_bebek:
canım evet kısa protokolde 10 taneydı sımdı 4 tane ama ulun bey bunlar ınsallah daha kalıtelı olucak oyle umuyorum dedı bakalım rabbım ol derse kımse karsı gelemez
beklıyoruz hala aramadılarbilmiyorumkismilecok meraktayım
ınsallah kocamın spermlerı kalıtelı olurda ıyı doller ıyı bolunur ve tutunurda yavrum 9 ay sonra sızın kucagıma alıp bende mutlu olurum ınsallah
allahım sanada sorun gostermesın hepınıze ve yavrunuza kucagınıza almayı nasıp etsın
hılalcım nedense senı bende cok merak edıyorum
boyle sorun oldumu cokk uzuluyoırum bende ama umuyorum bırsey olmıcak
sen bolbol dınlen canım
canınısıkma
doktora gıttıgınde stres yapmsındır
hergun 1 sarımsak yutsan cocuguna bırsey yapmaz dımı
eger daımı ıse tansıyonun canım
allahım neolur bızım dualarımızı kabul et neolur:Saruboceq:

önemli olan yumurtanın çokluğu değil kalitesi cnm..başka bir topikteki bir arkadaşımın tek yumurtası vardı ve de iki hücreliydi...ve tuttu...oğlu olucak...sakın yumurtanın azlığına çokluğuna takılma..hyaırlısıyla inşallah seninde tutucak nisam....

olumlu düşünmeminin ve duanın etkisi çok büyük.nisam her zaman olumlu düşün ve dua et.RABBİM ol derse olur inşallah.bu arada kızımın adındasın.yumurtalara takılma olması nasipse onlar ayrıntı kalıyor sadece.

canlarım allah razı olsun ıkınızdende

oglen gorustum embrıyologla
4 yumostan 2 tanesı dollenmıs
ve suan ıcın ıyı dedıler
ve bakıcaklar duruma gore ya 2,gunu yanı yarın yada 3,gunu transfer edıcekler
ınsallah bende olumlu bıraz agladım ama yınede olumlu ve allahıma sıgınıyorum
ınsalah bende sız gıbı bebıslerımı beklerım karnımda
mersınlım senın kızının adıda nısa hee ayyy cok guzel yaaaaaaaa
rumuz adasım benım
benım kızım olursa ınsallah bırgun hayalımde ısmı var bekarken bılem hep onu derdım
allahım gostersın ınsallah tum ısteyene ve banada

amin nisamcım.....blastokist olmıyacak heralde...bana da 3.gün transfer edilmişti..hadi sonuna geldin canım hayırlısı allahtan....

bu arada bugün yine dr.daydım c.tesi doğum olabilir...bebek karnımda ölebilir diye alalım diyor..3 günde bebek 30 gram almış..eğer c.tesiye kadar da 30 gram alırsa almayız dedi dr..ama bundan sonra her gelmeye doğuma girecekmişsin gibi gel dedi...
hep erken doğumdan ve bebeğin kuvezde yatmasından korkuyordum ve öle olacak gibi durum...yoğun bakım dr.u bu hafta doğum yaparsan 20 gün kalır diyor kuvezde.34.haftaya gelse daha iyi olur dedi....bakalım hayırlısı ne olcak...
bu arada ulun beyde haftaya kadar doğumu yap diyorr....

bu arada tansiyondan kaynaklanmıyormuş bu durum...tedaviyle hamile kalanlarda olabiliyormuş böle durumlar dedi dr..

hılalcım allahım yavrunu sana bagıslasın
sen yınede ulun beyı dınle
madem oyle rıskı var canım
olsun 20 gun kuvez cok degılkı
kısın el muallım ucuzlerını dogurmustu ama 2 ay kaldımı bılmıyorum baya kalmıslardı
20gun canım su gıbı gecer yeterkı yavrun ıyı olsun canım

evet canım benımde 3,gun olucak sanırım bakalım ulun bey nedıcek embrıyologa
ınsallah tutunurlar hayırlısıyla banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…