Kızım oluyor teyzeleri..

mersinli canım bende senın gıbıyım elımde 2 yastık evı sabaha kadar 4 donuyorum ınan, artık canıma tak dedıde dun gecede bı yorgan attım tam balkonun onune orda yattım belım tutulmus ama ıyı geldı estı en azından. Allah yardımcımız olsun

ipekcim çok şikayet etmek istemiyorum yavruma ne emeklerle kavuştum.ama bu başka bişey bu son ay gerçekten çok zor geçiyor.ciddi uyku problemim oluyor günün değişik zamanlarında kısa kestirmeler oluyor oda uyanınca beni hasta gibi ediyor başım ağrıyor.gece tam uykumu alsam gündüz yatmama gerek kalmayacak.ALLAH kolaylık versin bizlere.

mersınlı allah yardımcın olsun
canım
ben 8,10,12,gunu verdın kan
degerler artıyor ama ıkıye katlamadı hala
doktorumda artması onemlı katlaması degıl dedı
bugunde verıcem zaten bugun ıstedı ben arada 12,gunde yaptırdım meraktan

kızlar biraz önce drdan geldim.bebişim 3200 olmuş boyu 48 cm.gayet iyi dedi durumu.bu arada doğum tarihimi aldım.6 eylül.hatta spinal anesteziyle yapacam.ve hatta hastaneme odama bile baktım bugün.beynen daha rahatladım.planlı programlı olması insanı rahatlatıyor.tabi kızım bir yaramazlık yapmazsa.kızlar inanamıyorum 20 günüm kaldı nisama kavuşmama.hastanede asansörden inerken yeni doğmuş bir bebek geçti önümden RABBİM o kadar güzeldiki.kalbim şimideden heyecandan çarpıyor.

mersinli heyecanını anlıyorum....az kaldı canım kızını kucağına almana kurtulucaksın ne güzell.. uykudan şikayet ediyordun doğduktan sonrada kızın uyutmaz uyuyamazsın artık:)banada şimdiden öle diyorlar şimdi yat kızın çıktıktan sonra yatmayı unututrsun...tabi kızım hayırlısıyla,sağlıklı,sıhhatli çıksında hastaneden ben uykusuzluğa razıyım..şimdilik en azından öle geliyor bana...

ay sağol hilalcim.şu 9 ayın her anını ne güzel beraberce geçirdik.en ufak tedirginliğimizi bile birlikte paylaştık.sizinle yazışmak o kadar rahatlatıyorki beni.kızın ne zaman çıkacak hastaneden?

mersinli canım benim içinde aynı şey geçerli..burda olmak ve sizlerle yazışmak çok iyi geliyor bana...
kızımın ne zman çıkacağı belli değil...hala beslenmesi mideye hortom sokarak oluyor..hemşirede 1 hafta daha böle besleniyor diyor...yani 1 haftadan daha fazla orda duracak gibi son durum...tabi inş emmeyi öğrenirde daha erken çıkar allahın izniyleee....

hılalcım canım melegını nezman gelıcek
benım 14,gunu degerım dustu ama doktor tekrar bugn yapmamı ıstedı
12,gun 171 dı
14,gun 147,5 cıktı
sımdı kan verdım ama allahıma sıgınıyorum
melegımı ya kaybedıcem
yada allah tan bır mucıze ıle yola devam
hılalcım senın bıyokımyasal olduugnda degerlerın kactı hatırlıyonmu canım yazarmsın
doktorum bıyokımyasal olabılır ınsallah degıldır dedı bılmıyorum suan sadece allahtan umıdımız herkes elınden gelenı yaptı hayırlısı artık

nisam moralini bozma canım belli olmaz belki sımsıkı tutunur sana.ama tutunmazsa sakın üzülme çünkü sağlıksız bebekler düşüyor.sağlıksız olması dahada üzücü birşey.dua et ve hayırlısını iste canım.

mersınlı canım evet bebegımı kaybettım
degerım 73,73 cıktı
doktorumla konustum
ılaclarını bırak ve adet olmayı bekle dedı
sonra gorusmeye gıdıcem
ve hısteroskopı yapılabılırmıs ve arastırma
bılmıyorum neden tutunup benı bıraktı melegım

hadı bakalım sız dogurun da bızde arkanızdan ınsallah

hılal kız sen bıyokımyasal gebelıkten sonra kac ay sonra denedın ve tuttu
doktor hamıle kalabılıyorsun bak daha umutlu olman lazım dedı
sende gordumde sende 1,den sonra ıkınıcıde hamıle kalmıstın
umuduum boyle ben gıbı olupta ıyı sonuc alanlar
hamdolsun rabbım bu hıssı kısada olsa yasattı

nisam canım çok üzüldüm.ama hayırlısı bölemiş.bebeğine kavuşmanın daha vakti zamanı gelmemiş.demekki embryon sağlıklı değildiki değerin düştü.benim değerlerim çok düşüktÜ canım benim.
İlk değer 34.38
İkinci değer 44
üçüncü değer 51 di.51 den sonra 6 ya düştü.ardından da 0'landı.3 ay sonra felan 2.denemeyi yapmıştım.bencede rahimine bakılması iyi olur.benim rahim filmim elimde var dİye ulun bey kanda pıhtılaşmama bakmıştı.bakalım sorun varmı diye.allaha şükür bende sorun .çıkmamştı.inş sendede çıkmaz ve 3.denemende evladını kucağına alırsın.

mersinli kızımı hiç emzirmedim.emmeyi daha bilemezmiş çok küçükmüş.ondan mideye hortum veriyorlar öle besliyorlar.
2 ve 3 arası görüş saati.3 dakka felan görüyoruz sonra çıkartıyorlar.ama her gün görmeye gidiyoruz.

canım cok sagol
ya benım degerım 78+121+171+145+73 oldu canım
nebılım yaa ulun bey yuksekte olsa boyle olabılıyor dedı
canım benım rahım fılmım yok
oyuzden bencede hısteroskopı olması daha ıyı olucak
ınsallah bendede sorun cıkmaz
ve bende cok kısa zmanda yapmak ıstıyorum
doktor boyle hastaların dıger tedavılerınde olumlu sonuc alması daha yuksek dedı
ınsallah bakalım mevlam nasıp eder ve sızn gıbı bende melegımı kucagıma alırım ınsallah
dua et olurmu hılalcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…