Kızım oluyor teyzeleri..

nisam çok üzüldüm canım benim.benimde böyle sonuçlandı.ama değerim çok düşük başlamıştım.ilki 50 falandı ama daha sonra çok güzel katlandı 5 haftalıktı düştü.o anda çok üzülmüştüm ama bütün drlar sağlıksız bebekler düşer demişti de biraz rahatladım.ikinci tedavime 6 ay sonra başladım çok şükür tutundu kızım.ama benim anlamadığım bişey var sen tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi falan çekmedinmi?biz her türlü tetkiki yaptık ve sorun olmadığı halde 2 yıl denememize rağmen gebelik olmadığı için tüp bebek yapmıştık.sanki önceden yapsaydın daha iyi olurdu.

canım bana doktor gerek duymadı
rapor aldık doktorlar usg ye baktılar onlarda gerek duymadı cunku esımın spermı sadece 50 taneydı ve dırekt hepsınden gectık
ama hamdolsun bıze sonunda tedavıde mıyonlarca sperm lazım degıl
dımı
ıste sımdı bende ıslemlerden gecıcem
aaaaaaaaaaaa senındemı kımyasal olmustu
benım degerlerım yuksek ama benımde oyle
ayy canım yaa ıkınızde bana umut ısıgı oldunuz
bende yapıcam ve umıtle baslıcam ınsalah
ınsallah olucak dıyorum sızler gıbılerı gordukce ve doktorumda aynısını dedı
sızlerde daha cok umut var dedı
bılmıyorm canım ınsalah 3de yuzum guler ınsallah
duanınzda unutmayın benı olurmu

dualarım seninle canım.
Mersinli özel yerlerde pek rahİm filmi felan istemiyorlar fakat güllücan sen raporlu yaptında nasıl çektirmedin anlamadım doğrusu.

nisam drunda dediği gibi şanslısın anne olabiliyorsun.bende kendimi öyle teselli etmiştim.eğer tutmasaydı inan daha çok üzülürdüm.bide bizim ailelerimiz bilmiyordu gereksiz baskı hissetmektense söylememiştik.o nedenle herşeyde ben ve eşim tektik.gerçi bana eşim tek yeter.

mersinli hala kimse bilmiyormu tüp bebek yaptığınızı?
Valla bizde herkes biliyor en uzak akraba bile

hilalcim hala kimse bilmiyor.biliyosun başlarda söylememiştik bizi gereksiz kasmasınlar diye.daha sonrada hiç söylemedik.insanın ailesi anneler babalar kardeşler iyi niyetli ama kulaktan kulağa herkese yayılıyor ve gerek yok dedik.annelerimize bile demedik.gerçi biraz zor oldu ilaç zamanı transfer zamanı dinlenme zamanı ama eşimle üstesinden geldik.ve bu ikimizin sırrı oldu.bir daha yaparsam yine söylemicem.böyle o kadar rahat olduki.

Biz de soylemedik. Kesinlikle ben de katiliyorum Mersinli nin yazdiklarina. Bir de bizim yurt disinda olmamizin etkisi buyuk;-)) Bir daha hamile kalirsam hamile kaldigimi bile soylemiyecegim.. Dogum hakkinda bir bilgim olur ins bu seferden sorna bir daha hamile kalirsam kendi kendime dogurcam;-)) Havaalaninda gorup bebegi soka girerler herhalde;-))

tüp bebeğe başlamadan önce sadece çatlatma iğnesi yapmıştım ve söylemiştim.kulaktan kulağa aşılama olayına kadar gitti.aşılama olmadığını anlatana kadar göbeğim çatladı.aşılamada yapıldı neden tutmadı problem ne demeye başladılar.çünkü problemin olmadığı halde hamile kalınmamasına da inanamıyorlar.o nedenle tüp bebekte tutmasa tam bizi strese sokarlar dedik.inan hamileyken bile çok müdahale ettiler tamamen iyi niyet ama insanı kastıklarının farkında değiller.

demek anneler bile bilmiyor..bu zmana bişey sölemeden gelmeniz ne güzel..iyi dayanabilmişsin bişey sölemeden....bundan sonrada sölemeye zaten gerek yok...

mersınlı masallah canım
bende kımsye demedım
bır bu kadınlar kulubu
bırde baska bır kulupteyım ordakı kader arkadaslarım bılıyor
yanı hıcbır akrabam bılmıyor
mersınlı sen kacıncıda hamıs kaldın
evet baya zor oluyor karı koca tedavı olmak ama ıste olsun hayırlısı enazından kafamız rahat oluyor

nevın kızlara dersın gebertırım senı:)))))))
burda eskı hamıslerden bıyokımyasallardan bılgı alıyorum tamammı gebescım:))))

nisooo nasıl yakaladım seni ahahahh sölicem valla :))))
olsanki nolacak deli :)

mersınlı canım demekkı sende hılal gıbı ılkınde kımyasal yasadın
ıkınıcıde kızına kavustun
ben canım tabıkı denıcem ınanıyorumkı ınsallah bende 3,de kavusucam dıye
sen olsan denemezmıydın
nevın kız tabıkı deme kızlar benı keser:)
bırde bende senı derım hahahah

Ben de ikinci seferde hamile kaldim cok sukur..

Ilkinde dis gebelik olustu. Bhcg i dusurene kadar catlamistim ama;-)) Neyse sonra dondurulmuslarimla hamile kaldim.

nisammm canım benim çok üzüldüm..ama ümidini kaybetme...allah sağlık versinde..yine denersiniz..
bana gelince biz annemlerde kalıyoruz..sahur olayıo olduğu için annem onlarda kalmamızı istedi...o yüzden nete giremiyorum...inanın gece yarısı iki yastıkla evde uygun yer arıyorum bende..uyuyamıyorum...çok zorlanıyorum...cumartesi son kontrolüm var..bir aksilik olmazsa 26 ağustosta sezeryana giricem..ama kesinlikle genel olmaya karar verdim..cesaretim yok hiç...şimdi evde bebeğimin odasının son işleri vardı ...onları halletmeye geldik...bu arada sizlerede bir bakayım dedim..mersinli maşallah canım yaaa..senin kız tosuncuk olucak...görüşmek üzere kızlar...öpüldünüz...hilal bebeğininde durumu gayet iyiye gidiyomuş sanırım..onuda çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…