Kızım oluyor teyzeleri..

hılalcım gunaydın canım
yok sız degıl
baska bır kulubede uyeyım ordakı kızlara deme dedım nevıne:)))))))))))))))

canım evet yılmak yok eger ıkınıcıde hıc tutmasaydı cok yıkılırdım
ama 3,de yakın zmanda denemek ıstıyorum hayırlsı yaaaaa
sızın gıbı hamıs yada annelerı gorunce hıc durasım gelmıyor

justıng canım allah yardımcın olsun
bende acaba dogurdumu dedım
allah yar ve yardımcınız olsun tum gebelrın yanım
banada dua edın dogum esnasında unutassanız
kabul olurmus derler de

nisam günaydın nasılsın görüşemiyoruz pek

justing az kalmış ohh ne güzel alacan kızını kucağına :))) sağlıkla gelir inş.

hiloşum kızın nasıl oldu denk gelemedik bi türlü son durum ne merak ediyorum prensesi

mersinli senin günün bellimi ?

ayy nevıncım ıyıyım canım
ben sana dıyeyım
mersınlı eylulde dogurcak sen gıbı
ayyyyyyyy benn bu topıgı cok sevdım herkes hamıs yaaaaaaa
ben harıc artık
olsun olucak ınsallah dıye umuyorum

nevincim benim günüm 6 eylül.pekte bişey kalmadı sanırım.artık doğumdan falan korkmuyorum biran önce kızıma kavuşmak istiyorum.

mersınlım canım
evet bende umudumu artık 3,ye dıktım
canım dua et neolur dogumdada sımdıde
rabbım ınsalah 3,de tutturup yavrumu 9 ay boyunca bende bıraksın canım
ınsallah fazla yorulmadan artık kavusuurm
necabuk dıyorum 3,denemeye geldım yaa(

evet canım sezeryan ama sipinal sezeryan düşünüyorum.tamamen bayılmak istemiyorum.kızımı anında görmek hemen emzirmek istiyorum.

justing canım çok sağol.bir daha girdiğinde 2.kızını kucağına almış olursun heralde.
Bu arada bendende önce alırsın kucağına:)hayırlısıyla kızını kucağına al inş.

nevin canım kızım iyi allaha şükür.ama emmeyi hala öğrenemedi tembel kızımhemşire 1800 olunca çıkar diyor.tabi emmeyide öğrenmesi lazım diyor.
Nisam bu kadar hamilenin içlndesin sende inş kalıp kucağına alıcaksın.nevin kız hem yatıp hemde bu kadar siteye girebiliyorsun ya maşallah sana:))))))))
gebişler kaç kilo aldınız benim rekoru kırdınızmı???
Neyse şimdi çıkıyorum kızımı görmeye gidicemmmmmmmmm

kızlar ben yavaş yavaş korkmaya başladım.sanki daha erken gelecekmiş gibi geliyor.aşırı hareket ediyor hele dün gece ağrıdan sancıdan yatamadım.biraz sonra dra gidecem zaten.bakalım ne dicek?

hilal85 yazını şimdi okudum..meleğin hastanede demek..canım benim ya.inşallah en kısa zamanda meleğin kollarında olur...dualarım sizinle canım benim..

kızlar dün kontrolüm vardı.herşey yolunda dedi dr.bebişim 3500 gr.olmuş maşallah..çok sıkıştırıyor beni.eğer bu hızda büyümeye devam ederse belki 6 sından öncede alabiliriz dedi.zaten 4000 gr olursa normal becburi olamaz dedi.haftaya pazartesi tekrar kontrolüm var.galiba son kontrolüm.haftaya tam belli olacak.dua edin kızlar bana.

ayyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaaa
masallah masalah canım yaaaaaaaa
aman gelsınde dımı sen rahatlada ve melegıne kavusta canım sezeryan onemlı degıl dımı
hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz

hilal85 canım beni hatırladınmı geçen yaz yazışıyorduk okullar açılınca ben kk ya giremedim fazla bende düşük yapmıştım şimdi ne güzel senin bebeğin olmuş rabbim kızını size bağışlasın sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşallah rabbim uzun ömürler versin canım bende şimdi dondurulmuş tedavisindeyim bu son olur inşallah bende senin gibi meleğime kavuşurum inşallah senin adına çok sevindim canım

sağol nisam vallahi şimdiden değişik duygular içersindeyim.bir yanım biran önce kızıma kavuşmak istiyor bir yanımda son günlerin tadını çıkar çok özliceksin diyor.şişko göbişimi,hareket ettiğinde izleyişimi,babasının dakikalarca elleri göbişimde hareket etmesini bekleyişini,onunla ilgili meraklarımı,bu tatlı heyecanlarıda çok özlicem.darısı isteyen herkesin başına.dualarım seninle canım.

justingcim doğumdan sonra belki okuyacaksın ama sana şimdiden hayırlı doğumlar.2 gündür aklımdasın ve heyecanını anlıyorum.sağsalim sende kızında kurtulursunuz inşallah.çok ara verme senin ve minik kuşunun haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…