Kızım oluyor teyzeleri..

hilalcim sendende ne zamandır ses seda yok.yoksa kızın evemi geldi?içime öyle doğdu.umarım herşey yolundadırda kızında artık mutlu yuvanızdadır.habersiz bırakma bizi.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş sende dondurulmuşlarınla evladına kavuşursun...bize sonucunu yaz canım..

mersinli kızım çıkmadı daha..bugün biberonla emmeye başladı artık biberonla beslenicek...kızım iyi allaha şükür..kilosu 1 700 oldu..haftaya belki çıkabilir hemşire öle dedi....
bu arada senin tosuncuğada maşallahhhhhhh..bencede daha erken gelebilir senin kızın...gelsin gelsinn çok güzel bişeyyyy..

hilalcim kızın maşallah büyüyor.görürsün çıkınca daha hızlı kilo almaya başlıcak.minik yavrunu ALLAH size bağışlasın.

kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız???eve son eksikler için geldik..iki dak.. girdim nete...yarın sabah hayırlısıyla 9.30 gibi sezeryana giriyorum..bana dua edin nolur...çok öpüyorum sizi...

kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız???eve son eksikler için geldik..iki dak.. girdim nete...yarın sabah hayırlısıyla 9.30 gibi sezeryana giriyorum..bana dua edin nolur...çok öpüyorum sizi...

canım sağlıkla al kucağına inş. az kalmış kavuşmanıza :) ve yolun sonuna geldin darısı bizlere:)

ayyyyyyyyyyyy justıngı suan sezeryana gırıyon heeeee
allahım yardımcın olsun yavruna sag saglım kavus canım
allahım hayrını gostersın yavrunun

hılalcım ayy masallh bızım kucuk prenses buyumeye baslamıs
masallah artık beslenmeyede baslamıs
hadı bakalım

justing heralde şimdi doğurmuşsundur hatta eve bile çıkmışsındır....bize yaz canım merak ettim seni şimdi..
kızlar bugün ilk defa kızımı kucağıma aldım...yaaa çok küçük kızım...kucağıma almakta bile zorlandım..boğucaktım kızımı az daha:)))neyse allaha şükürler olsun kızım iyi büyür dediğiniz gibi rabbimin izniyle...hele bi çıksın..sabırsızlığım her geçen gün artıyor...allahım başı parmaklarımdan küçük benim minik minamın...küvezde yatarken küçüklüğü o kadar belli olmuyordu ama kucağıma aldığımda anladım ne kadar küçük olduğunu...

nisammmmm neye karar verdin bu adetinde yaptırıcanmı histeroskopi...
mersinli canım sen nasılsın??pazarteside yaklaşıyor heyecan artıyordur her geçen gün...

ayyyyyyy hılalcım yaaaaaaaa masallah canım
allahım bızede gostersın
sanada mına kızımızdan hayırlı evlat olmasını nasıp etsın

canım bende dun aradım neslıhan hanımla gorustum
ulun bey salı gelıcakmıs
bende bugun daha yenı temızlendım
bakalım yardımcı olurlarsa doktorda bu ay yapalım derse yaptırırım canım
hayırlsı allahtan
mersınlıııııııııı senınde az kaldı ayyyyyyyy herkes melegıne kavussun sag salım yaa
cok mutlu oluyorum sızı gordukce allah yuregımı bılıyo

justingcim ne güzel melek kokulu kızın kucağında.ayyyy nerelere geldik yaaa..maşallah..benimde 10 günüm kaldı.o kadar heyecanlıyımki..bizi haberdar et canım.doğumun nasıl geçti?bebişin nasıl?kaç kilo doğdu?ayy sabırsızlanıyorum.

hilalcim demek sonunda minik yavrunu kucağına aldın ha.nasıl bir duygu?içimizdeki haliyle çok farklı bir duygu dimi kucağımıza almak.şu 10 gün geçsin artık.kızıma kavuşmak istiyorum.hergün kıyafetlerini öpmekten bıktım onu öpmek istiyorum artıııııııkkkk...:)))

nisam amin canım...
mersinli daha pek bişey anlamadım..bakıp 5 dakka görüp eve çıkıyorduk..ama kucağıma alınca ya ne biliyim çok güzel bişeyy...hele bi eve çıksında hayırlısıyla...duygularımı o zaman anlatabilirim daha iyi...

nisam rahim filmini ne zaman yapacaksın?bence tedavini erteleme canım.çünkü rahim filminden sonrada hamile kalabilirsin diyorlar.yapışıklık falan varsa açılıyor temizleniyor ya.o nedenle retelemeden bu işe baş koymuşken zaman kaybetme ve bir an önce bebişini al kucağına canım.

NİSAM CANIM SEN BU MESAJI YAZDIĞINDA BENDE TAM SEZERYANA HAZIR BEKLİYORDUM DR UMU...EVET KIZIM DÜNYAYA GELDİ...3.400 GR...50 CM..ÇOOOK TATLI..AMA EPİDÜRALE CESARET EDEMEDİM...GENEL OLDUM ..AMA GAYET İYİYİM...HERŞEY YOLUNDA..KIZIMIN KORDON DOLANMIŞ BOYNUNA..İYİKİ ERKEN ALINMIŞ..ŞİMDİ HABİRE EMİŞİYORUZ..GECELER UYKUSUZ AMA DEĞER...HİLALCİM SENİNDE HABERLERİNE ÇOK SEVİNDİM CNM...MERSİNLİ HİÇ KORKMA CANIM..HERŞEYİN TADINI ÇIKAR...BEN ARTIK NETE SIK GİREMEM..KENDİNİZE İYİ BAKIN..ÖPÜYORUM HEPİNİZİ....kaydirigubbakcemile3

maşallah justing kızına tekrar gözün aydın.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Demek uykusuz geceler başladı kolay gelsin canım...

ay justıngcim maşallah ne güzel kızını aldın sonunda kucağına.ohh şükür bitti ne oldu ne olacak derdi.kazasız belasız bugünlere geldin.darısı benim başıma.yarın benimde son kontrolum var.bakalım drum ne dicek.tam gün verecek.ve geri sayım başlıcak.siz kurtuldunuz dua edin bana kızlar.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yolun sonuna geldim.bugün dra gittim.artık beklemeye gerek yok dedi.perşembe günü doğumum gerçekleşiyor Allahın izniyle.2 gün sonra kzım kucağımda inşallah.bana dua edin kızlar.çok ama çok heyecanlıyım.kızıma kavuşacam sonunda.

Mersinliii..

Cok heyecanli... hayirli dogumlar diliyorum canim sana...Sagikla al kucagina insallah yavrusunu.. Guzel haberlerini bekliyoruzz..

Justing, gozu aydin tekrardan.. Gule gule buyutun bebisinizii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…