Kızım oluyor teyzeleri..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mersınlı canım hadı bakalım pespese hepınız yavrularınızı kucagınıza alıyorsunuz
sankı burası kızlar topıgı gıbı heeeeeeee hepınızn kızı var masallah
hılalcım canım tabıokı daha erken ınsalah evınde doya doya koklarsın canım omur boyunca rabbım hepınızı ayırmasın ınsallah
mersınlı allahım yar ve yardımcın olsun bacım
bızede dua etmeyı unutma canım

justıngggggggggggggggg canım melegınle berabersın masallah
allahım hepınızı nazardan saklasın yavrularınızla eslerınızle bır omur boyu mutluluk versın ınsallah darısı bızım basımıza sen melegını buyut gel canım

nisam darısı senin başına olur inşallah.isteyen herkese nasip olsun inşallah.inan canım değişik duygular içersindeyim.karnımda içimde olmasına o kadar alışmışımki.sanki 9 aydır değilde daha uzun zamandır içimdeymiş gibi.bu günlerimide çok özlicem.ama bebişimi kucağıma almayıda çok istiyorum.ne korkularla kaygılarla bugünlere geldik.ha tuttu ha tutacak,aman düştü düşecek derken doğumu geldi yavrumun.bu ne güzel bir duygu yarabbim sen tamamına erdir inşallah.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
tabıkı negunlerden ne uzuntulerden gectın
ınsallah sorun olmadan hayatınız gecsın canım

ama bugnlerını hep unutucaksın bebegını kucagına aldıkca canım
arkadaslar hep oyle dıyorlar
hepsının yerı ayrı canım ınanıyorumkı
ınsalah rabbım hayırlısııyla bızede nasıp etsın

mersinli canım benim kızlarımızın arasında tam bir hafta olucak hayırlısıyla...sakın korkma...tadını çıkar...çünkü o anlara birdaha dönemiceksin...hayırlısıyla al gel perşembe günü bebişini kucağına...şimdiden gözün aydın canım...

beklediğin gün geldi sonunda canım hayırlı doğum diliyorum sana....
nisammmmmmmmmmmmm darısı başına inşşşşş....

ayyyyyyyyyy masallah nevınde mersınlıde pespese masallah gelecek meleklerı ınsallah

ayyyyy hılalcım amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.bu zamana kadar aile gibi hep beraber olduk.tüm kaygılarımızı sıkıntılarımızı beraber paylaştık.peşpeşe doğumlarda oldu güzel haberlerde aldık.artık bende hamişlikteki yolun sonuna geldim.güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum.bugün kızımın içimdeki son günü.yarın kucağımda inşallah.sabah saat 8 de ameliyatım var.çok ama çok heyecanlıyım.umarım herşey yolunda ve sorunsuz geçer.dualarınızı bekliyorum.kızımı alıp evimize döndüğümde ilk fırsatta size yazıcam haberdar edecem.hoşçakalın kızlar..kızıma kavuşmaya gidiyorum:))

Allahım kolaylık versin...Sağlıcakla gelin inşallah

nevinnnnnnnnnnnnnnn canım şimdi doğurmuş olmalısın...eve çıktıktan sonra yaz bize...sezaryanmı oldun ne yaptın kızın kaç kilo doğduu??senden haber bekliyorum...
mersinli bugüne kadar hamileliğimizi paylaştık burdan..şimdide bebeklerimizi konuşuruz inşş hep beraber..
bugün hemşire yarın için kızımın çıkabileceğini söledi..geçen günde başka hemşire çıkar demişti ama çıkmamıştı..sevincim kursağımda kalmıştı..bakalım yarın ne olcak...
ben yarın çıkmasını istiyorum çünkü yarın evlilik yıl dönümümüz..inş kızımda çıkar hep beraber oluruz....

mersinlide nevinde almışlardır bebişlerini kucağına...süperr bişey...umarım herşey yolunda gitmiştir...öpüyorum ikinizinde bebişlerini...
hilalcim belki sende aldın bebeğini kucağına...allahımıza çok şükür..senin ve bebeğin içinde çok sevindim canım yaaa..bak zaman bişekilde geçti..bizi haberdar et....

nevin ve mersinliden hala haber yok..kesin kızlarıyla uğraşıyorlardır..
rabbime şükürler olsun benim kızımda hastaneden çıktı..perşembeden beri minik kızımla benimle....

ben geldim kızlar.şükürler olsun evimizdeyiz.perşembe günü sabah saat 9.30 da kızım dünyaya geldi.spinal sezeryan oldum.çok ama çok heyecanlıydım.ameliyathanede hep ağladım.iğnemi vurdular drum 10 dakika sonra belden aşağımı hissetmiyordum ama dokunmalarını hissediyordum.acayip değişik bir duygu bu.dr ilaçla karnını temizliyorum dedi bi baktım karnımı bastırdılar ve bebeğim çıktı.çıkar çıkmaz kafasını gösterdiler.hemen yıkamaya ilk kontrolunu yaptılar 5 dakika sonra daha dr beni dikerken kızımı yanıma getirdiler.inanmıyorum bu benim kızımdı.ilk ben gördüm hemen öpüp kokladım onu.harika bişeydi.pespembe kar gibi beyaz narin bir kelebekti.beni odaya getirdiklerinde herkes ordaydı.biz kimseye haber vermemiştik.ameliyata girince arattım herkesi.sadece annem ve eşim vardı.telaş olmasın diye daha çok heyecan olmasın diye ameliyata girince arayın dedim.ve çıktığımda herkes ordaydı.15 dakika sonra kızımıda yanıma getirdiler.aman yarabbi harika bir duyguymuş bu.RABBİM herkese nasip eder inşallah.ilk gün biraz ağrım vardı.her ağrıda ilaç verdiler ve kısa zaman sonra rahatlıyordum.çıkar çıkmaz su içebildim yemek yiyebildim.inanın çok rahat bir şeymiş spinal sezeryan.baş ağrısı falanda olmadı.sadece 1 gece hastanede yattım ertesi gün yani dün eve çıktım.kızımla evimizdeyiz yani.kızımın mama saati geldi.şimdilik ara veriyorum.habersiz kalmayın istedim.

mersinli hilalcim allahım kızlarınızı sizlere bağışlasın allah hayırlı sağlıklı evlat etsin

Mersinli hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bu güzel duyguyu, anneliği bizlere de nasip eder inşallah...

mersinliii canım gözün aydınnn...allah kızını analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahhhh....hiç dert görmesin hep gülsün...sağlık mutlulukla bir ömür geçirsin inşallahhh...delikafaduldenhihoyyyt

nevin ve mersinliden hala haber yok..kesin kızlarıyla uğraşıyorlardır..
rabbime şükürler olsun benim kızımda hastaneden çıktı..perşembeden beri minik kızımla benimle....

hilalcim kızına kavuşmuşsunnn...çoook çoook gözün aydın canım....çok öpüyorum seni ve kızını...benimki ağlıyo ben kaçtıııım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…