Kızım oluyor teyzeleri..

herkese teşekkürler kızlar..bebişlerimiz eve geldi geleli pek sık giremez olduk.hepimizin evinde tatlı bir heyecan var artık.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.yılmayın kızlar sonuna kadar mücadele edin çünkü herşeye değiyor bu mutluluk.

evet mersinliye katılıyorum herşeye değer bu bebişler..
dün kızıma ilk aşısı yapıldı çok ağladı çok kötü oldum içim gitti bende ağlıycaktım ama kendimi zorla tuttum:))

cok gusel allhım bzomasın mutlulugnuzu bızede yasatsın ınşşşşşşş

benim kızımında aşısı yarın nasıl dayanacam bilmiyorum.ilk kontrolunde kan almışlardı bi o ağlıyo bi ben ağlıyorum.yarını kara kara düşünmeye başladım.

mersinli gerçekten çok kötü oluyor..benim gözlerim doldu seslerim de değişmişti utanmasam ağlıcaktım ama tuttum kendimi:))

Gunaydınnnnnnnnnnnn canlarrrrrrr
gecmıs bayramınız mubarek olsun
bayadır gıremedım memlekete gıttık daha dun geldım

ayyyyyyyyy mersınlııııııııı canım gozun aydın
allahım senınde melegını saglıklı sıhhatlı hayırlı eylesın canım
hep dua et bıze olurmu melegını severken aglarkende

hılalcımmmmm demek sende kavustun melegıne
ayyyyyyy mınalar nısamlar elıflerımız geldı
nevıncım cok yogun bende ona mesaj cekebıldım tele cevap veremedı canlarım yaa
sızlerı boyle gordummu cok heycanlanıyorum ama hayal gıbı gelıyor yaaaa kendı adıma dıyorum bunu yanlıs anlamayın cıcı anneler

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım...hayal değil gerçek olucak inşşş sende en yakın zamanda yaşarsın inşş

hoşgeldin nisam uzun zamandır yoktun özlettin kendini.sen yokken biz bebişlerimize kavuştuk.gör bak bu topik sana da uğurlu gelecek sende en kısa zamanda yavrunu kucağına alacaksın.hayal falan değil gerçek olacak.banada anne olmak hayal gibi geliyordu şükür RABBİME bak gerçek oldu.sabret dua et olacak inşallah..

hilalcim sen ne alemdesin?bebişin nasıl gece yatmaları nasıl?benim kız fena değil.bazen uyandıramıyoruz bazen uyandımı bidaha uyumuyor.enteresanız yani.şu 40 ı çıksın rahatlarsınız diyorlar.lohusalıkta bende aşırı duygusallık yaptı.herşeye ağlıyorum.annem yanımda kalıyor.annem ve eşim beni alttan alıyor ALLAHTAN.bebişim beni çağırıyo.görüşürüz..

bende bebeğimle uğraşıyorum ne yapıyım canım...
benim kız gece 3 kez felan kalkıyor..bazen kalktığında 1 saat uyumuyor benide uyutmuyor...gece 3 saate bir ağlıyor acıkıyor...benimkini artık uyandırmıyoruz kendi ağlıyor öle besliyoruz...bende öle bir duygusallık olmadı canım..zaten bebişi düşünmekten kendime zaman kalmıyordu..benimde kayın validem yanımda canım

açıkçası lohusalıkta pek kayınvalide tercihim değildir:))ne bilim anne daha rahat.nazın geçiyor bari.inşallah seninki iyidir canım.çünkü insan böyle günlerde daha bi anlaşılmak istiyor.benim bebiş sarılık olduğu için mecbur ben uyandırıyorum 2 saatte bir.gündüzleri daha sık emziriyorum tabi.bebiş bize biz bebişe alışmaya çalışıyoruz işte.

kızlar selam...neler yapıyorsunuz???biz gayet iyiyiz..ilk zamanlardaki gibi uzun süreli uyumuyor defne...gününü doldurdu diyemidir nedir artık geceleri daha sık kalkıyo...hep emmek istiyo...bende emziriyorum tabiii..çok uykusuzum çookk...gündüzde tebrik için gelen gidenler...bir türlü nete giremiyorum...sizlerde iyisinizdir inşallah...çok öpüyorum hepinizi...

justing çoktandır giremiyordun merak etmiştik artık seni.bizde aynı durumdayız ilk 1 haftadaki rahatlık kalmadı.uzun süreli uyku halleri azaldı.birde çok enteresan benim kız ben ne zaman yemeye veya kahvaltıya otursam koku alıyor hemen uyanıyor hırsız gibi yemek yiyorum alel acele ağzıma tıkıştırıyorum.şöyle biraz şekerleme yapim diyorum gün içinde kafamı yastığa koyuyorum 5 dakika sonra hanımefendi uyanıyor çığlık çığlığa.hep bir koşuşturma içindeyiz.gelenler gidenler o biçim .2 gündür biraz sakin ve rahatız kimse gelmedi.güzel uğraşlar işte..

aman allahım muhabbetlere bak yaa masallah neguzel sıkıntılar bunlar yaaaaaa
allahım hılalıme mersınlıme justıngıme verdıgın bebeklerden ısteyen herkese ve banada cıfter cıfter nasıp et allahım
mersınlım canım neguzel yaaaa dua et oyle duygusallıga baglama kendını
bızı hatırla kız
ayy ben de kv mın yanında rahat ederım
oyle rahatsız olmam
allahım herkese ıyı kv ler ozelllıklede ıyı analar nasıp etsın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bana dua edın neolur bende sız gıbı 3 ay aradan sonra hemen baslamayı ve sızın gıbı gebe kalıp dogurmak ve sızın gıbı uyksuz kalıp yemek yeyemeyıp hayatı sankı 24 saat degıl sankı 2 saatmıs gıbı yogunluktan ama guzel yogunluktan hıssetmek ıstıyorum ne olur allahım yaa:)))))

nisam duana baştan sona amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım.en kısa zamanda seninde bebişin önce karnında sonra kucağında olur inşallah.

ayyyyyyyyyyy amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyorum bende canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bana dua et emı yavrun aglarken
bunaldıgında
emzırırken canım
ayyy cok ıyıısnız hepınız aeo sızı ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…