Kızım oluyor teyzeleri..

kızlar bebişleriniz ne alemde?biz gaz problemi çekiyoruz.kızım uykudan çığlıklarla uyanıyordu.neyse 2 gündür rezene çayına başladık ve günde 4 defada bitkisel bir ilaç var onu kullanıyoruzda biraz rahatladı.ama yinede tam geçmiş sayılmaz hafifledi sadece.uğraşıyoruz işte:))

mersınlım canım benım
allah kolaylık versın canım
bende rahım fılmı cektırdım canım
canım sıkkın ama dua edın emı
sorunlar gıtsın bebıslerım gelsın benımde ınsallah
rabbıme hamdolsuın buyuk sorunumuz yok tabıkıde

ne çıktı rahim filminde canım?bu arada anestezi altındamı çektin.ben öyle yapmıştım korkmuştum çünkü.ALLAH yardımcın olsun vallahi hep aklımdasın sana duacıyım canım.

merhaba kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyordum...
mersinli canım ben lohusalık dönemimde annemde kalmıştım kızım çıktktan 4 gün sonra felan evime geçtim kayınvalidemde öle geldi..fakat rahatım allaha şükür bir sorunumuz yok..
mersinli benim kızımda gazlı bebek fakat dr biraz daha dayanın ilaç felan vermeyelim dedi..benim kızımda gününü doldurduktan sonra ağlaması felan arttı..dün gecede uyku uyutmadı bana..benim kızım beni emiyor ama biz mama takviyeside yapıyoruz..küçük olduğu için beni ememiyordu.ilk buzluktaki sütlerimi vermiştim onlar bitince mama vermeye başladım.ilk emziriyorum sonrada mama veriyorum..
nisamm canım histeroskopi değilde rahim filmi çektirdin demek nerde çektirdin ulun beydemi??
bu arada ben rahim filminde anestezi almamıştım o kadar kısa bieşy ki zaten almayada gerek yok...transferden pek farkı yok bence..ama anestezi ilede yaptıran çok kişi var..
kızlar kızlarınızı benim için öpünnnnnn......

kızlar naber..herkes yoğun anlaşıldı..valla bizde defneyle uğraşıyoruz..banyo yapmak bile lüks oldu bana..hiç dinlenemiyorum..devamlı emmek istiyo..sütüm var ama ne içtiği görülmeyince emin olamıyo insan..gününü doldurunca defnede huysuz olmaya başladı..ama çevreyi tanımaya çalışıyo artık..biraz daha farklılaşmaya başladı..biran önce agulara başlasın istiyoruz..şimdilik böyle kızlar..hepinizi ve kızlarınızı öpüyorum...

canlarım bende yenı gelebıldım
kızlar durmuyor demekkı
gazlı kızlar:)))))))))
allah kolaylık versın
mersınlım canım doktor once rahım fılmı ıstedı hıst.once
radyolojı doktoruda daha once rahım fılmın varmı
nezman tedavı gordun enson dedı bende gecen ay dedım
pekı ondan sonra usg yapıldımı bende yok dedım
dedı 4-5 mm polıpe benzer bırsey var ama tam neoldugunu anlayamıorum dedı
muhtemelen ufak bır operasyon gecırırsın dedı
daha doktorumla gorusemedık
bu hafta sonu gorusucez ınsallah canım
canım bıraz sıkıldı ıste acaba gercekten bırsey varmı ve bebgımı bumu engelledı bılmıyorum

hılalcım ulun beyın dedıgı yere gıttım
cok basıt gectı dedıgın gıbı transfer gıbı aynı canım hamdolsun yaa
ama sonradan bıraz agrım oldu
onada hamdolsun
mersınlım sagolasın canım
duanda unutmadıgın ıcın ınsallah bızde sızler gıbı boyle tatlı sorunları olanlardan oluruz ınsallah yaa

inş sorun bulunur ve çözülürr.ardındanda evladına kavuşursun nisammm

naber kızlar bende ne zamandır giremiyordum.bizde durum aynı bebişimiz ev kuşu bir iki ev gezmesine gittik hep ağladı hiç durmadı.eve gelince susuyor.korkmaya başladım bu durum inş. hep böyle olmaz.duygusallığımda had safalarda herşeye ağlıyorum.ne bilim biraz garibim kızlar.sizlerde öylemisiniz?

Mersinlicim desene hamilelik en kolay donem;-)) gozum korktu valla gaz sancisi, misafirlikte aglama, vs vs..;-)) Allah kolaylik versin hepinize..

Biz iyiyiz buyuduk iyice;-)) Dogum icin ananemizi bekliyoruz ama gelmesine daha bir ay var. Hayat guzel simdilik. Arada yazin bu dosya kaybolup gitmesin...

gerçekten hamilelik kolay olanı canım.bol bol dinlen moral depola.kalabalık bir ailemisiniz bilmem ama biz öyle olduğumuz için ciddi bir hengamenin içine giriyosun ve anneleğe alışma durumu var.evdeki eski düzen asla kalmıyor herşeyin bebeğe göre oluyor.ben sıcak yemek yiyemedim sıcak çay içemedim doğduğu günden beri.gaz problemi,aşılar,hastalıklar vs..ama herşeye rağmen o kadar güzel bir duyguki şımarıklık yapmanın alemi yok.olmadığı zaman dahada zordu benim için.

merhaba kızlarrr
benim kızımda misafirlikte çok uslu uyuyor ama evde ağlıyor, uyumuyor, durmuyor...dün akşam 8 den gece 3 buçuğa kadar uyumadı...bu kızlar bizi yoruyorr:)ama kesinlikle herşeye değerler..allaha herkese nasip etsin..olsunda uğraşalımm dimi yani..

merhaba arkadaşlar.ben 8 haftalık hamileyim.tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldıktan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.4.haftadan itibaren midem çok bulanıyordu hiçbişey yiyemiyordum ama şimdi bi kaç gündür geçti bulantım ve çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye.sizler tecrübelisiniz kaçıncı hafta geçti bulantılarınız ? doktoruma gitmeliyim ?

diana ben de tüp bebek tedavimden sonra kendiliğimden hamile kaldım..bulantılarımda 4. ayım dolduğu gibi kesildi...ama kiminin çok kısa sürüyormuş bulantıları..mesela benim ilk kızımda iki hafta falan sürmüştü...ama için rahat olsun diyorsan bir dr una danış...

Son düzenleme:
diana maşallah çok şanslısın ki kendiliğinden gelmiş bebeğin.demek ki RABBİMİN istemesi gerekiyormuş.sakın düşecek korkusuna kapılma sen elinden geldiğince koru kendini.iki canlısın unutma.benim sadece bulantım vardı kusmam yoktu.3.ayıma girdim ve bıçak gibi kesildi.merak etme.yoğurt bulantıya iyi geliyor aklında olsun.hayırlı uğurlu olsun bebeğin.

maşallah kızlar vakit bulup girmişsinizz:)
diana hayırlı olsun tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşş...kendini üzüp düşünmektense dr.a gidip kendini rahatlatabilirsin canım...bulantı konusnda bişey diyemicem çünkü hiç bulantım olmadı..

canim korkma benim de öyle arada bir geciordu 1 2 gün rahat edeiyordum ama hala devam ediyor bulantılarım...anneme cekmisim sanırım annemn 7 ay sürmüs

kızlar ne alemdesiniz hiç sesiniz sedanız çıkmıyor arada bir yazın haberdar olalım birbirimizden.benim kız parmak emmeye meraklı sürekli ellik takıyorum ama elliğe rağmen emmeye çalışıyor.emzik deniyorum asla kabul etmiyor miğdesi blanıyor.emziğe alıştırmak için ne yaptıysam olmadı.sizin durum nasıl?nasıl alıştırabilirim acaba?

merhaba kızlarrr
benim kızımdada eldiven var ama elinden aldığımda ağzına getiriyor elini emmeye çalışıyor..ayrıca karnı acıktığında kolunu dahi emmeye çalışıyor..emzik benimkide pek almıyor damaklı hiç almadı midesini bulandırıyor..fakat biberon gibi olanı biraz alıyor ama tam anlamıyla alıştıramadım bende..
bu arada nasılsınız kızlarr?benim ufaklık artık pek durmuyor.yalnız durmuyor illa biri yanında olucak onunla konuşucak..kucaktan aşağı indiğinde ağlıyor hep kucak istiyor.geceleri uyumuyor benide uyutmuyor

kızlar bizdede durumlar aynı..kucağa alıştı iice..meraklı gözlerle etrafı süzüyor..ama yatırdığımdada artık atrafla meşgul olup kendi kendine takıldığıda oluyo..ama çok kısa süre..o ara iş ne yapabilirsem yapmaya çalışıyorum...dr kontrolüne gittik ..boyu kilosu herşeyi normal dedi..arada gaz sıkıntımız oluyor sadece..genelde akşamları yemek vaktinden sonra..arabayı çok seviyor...evden ağlayarak çıkmadığımız olmuyo maalesef..ama arabada susuyor...bere taktırmıyor..kıyamet kopuyo...ama gülücükler verdiğinde tüm yorgunluklarımı unutuyorum...işte böyle....bir daha ne zaman girebilirim bilmem...kızlarınızı öpün benim için...bayyyyy...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…