Kızım oluyor teyzeleri..

demek bütün bebişler aynı bizimkide bere falan taktırmıyor çok sıkılıyor.gündüz gaz falan olmuyor gece genelde iki büklüm oluyor.saat 7 den sonra pek uyumuyor gece 12ye doğru yatıyor sabah 7ye kadar kalkmıyor sütünü emip altını temizledikten sonra 2 3 saat yine uyuyor.size fisher prizeın salıncağını tavsiye ediyorum.kendiliğinden sallanan müziği dönencesi ışığı falan var 1 aylıkken aldık onda bayağı oyalanıyor geceleri bile onda uyuyor.neredeyse 1 yaşına kadar kullanıyor.o beni çok rahat ettirdi gündüzde hep onda mışıl mışıl yatoyor uyumasa bile çok oyalanıyor.rahat edersiniz her işinizide rahat rahat yaparsınız.

ya benim kızım gece saat 4 lere kadar uyumuyor...maşallah mersinli kızına.bence herkese söleme nazar değmesin.minayı dün kardeşim salladı uyumadı,sonra 2 saat ben salladım sallarken uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor.en son eşime verdim o uyuttu..benim kızda şapka takılmasından hoşlanmıyor zaten bende takmıyorum artık.sadece dışarı çıkıncaa takıyorum..bu arada yarın kızım verem aşısı olucakk inşş kötü yapmaz kızımı ateşlenmez..sizinkiler oldumu?normalde 2.ayda oluyormuş heralde benim kızım küçük olduğu için 3.ayımızda yaptırıyoruz...sizin kızlar artık büyümüştür benim kii hala küçükkk

hilalcim perşembe günü oldu verem aşısını...iki tanede bacağından oldu...aşıya gideceğimiz sabah kurbanlık koyun gibi geldi bana kızım..içim burkuldu..ama napalım onun iyiliği için...birde dr umuz özel bir aşı yaptı..ama ağızdan..ishalle ilgiliymiş...bir daha iki ay sonra aşısı kızımın...hiç kıyamadım hiiiçç...bir ayağındaki aşı için ağlarken diğerini vuruverdiler...içim sızladı yaaa...daha bir sürü aşıları var..nasıl dayanıcam bilmem...aklında olsun gitmeden önce ağrı kesiici ateş düşürücü şurup ver..gerçi biliyorsundur belki...ben calpol verdim..hiç ateşlenmedi...aşısının kötü etkisi olmadı maşallah...

merhbaaaaaaaaaaaaa cıcı anneler nasılsınız ya
ayy muhabbetler gazlardan berelerden cokta yogunlarmıs:):):::::::))) amanda aman
sızın yogunlugunuz keske bızdede olsa
bende rahım fılmınden sonra hısteroskppı yaptırdım
ıyıkıde yaptırmısım
rahım usten ıce dogru cokukmus basıkmıs yanı
rahım kalp seklındeymıs yanı
doktor orayı lazerle traslamıs duzlemıs
bırde kırmızı kırmızıı benekler varmıs rahım ıcınde
ıltıhap dedı doktor
bunların duzelmesı ıcın 1 ay kullanmam gereken ılac lar verıldı bayramda kontorlum var
kızlar doktorumda dedı ıyıkı yapmısız dusugun sebebı buınlar olabılır dedı
uzulsemmı sevınsemmı bende bılmıyorm
ama hayırlısı ınsallah bundan sonrakı tutar dıye umut edıyorum
bana dua edın olurmu cıcı anneler
helede bunladıgınızda bana dua edermısınız canlar
aeo

nisam canım benimde rahimim kalp şeklindeydi..laaparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda olmuştum geçen sene...aynen seninki gibi traşlamışlar rahimi...birde benim çikolata kistim vardı onuda almışlardı...belkide o ameliyatı olmamında kendiliğimden hamile kalmama etkisi vardır...inşallah seninde öyle olur canım...

bana aşıdan önce ilaç verin falan demediler acaba ne yapsam?benim kızında cuma günü aşısı.şimdiden içimi aldı korkular.ağlayınca çok fena oluyorum.eve geldikten sonra yani aşıdan sonra kızlarınız çok huysuzlandımı?

yok canım benimki huysuzlanmadı..ama dediğim gibi hemşire arkadaş bana gelmeden önce calpol içir demişti..yarım ölçek..aşıdan 4 saat sonrada ver demişti..bende verdim..o yüzdenmi bilmiyorum bir sorun yaşamadık..ama verem aşısı olduğu için ateşleniyomuş..diğer aşılar ateş yapmazmış...

bana hemşiresi sadece 1 gün öncesinde banyo yaptır demişti o kadar.artık eskisi gibi ateşlenme yapmıyor aşılar demişti.aşıdan sonra ateşlenme falan olursa veririm artık napalım.yanımda salıncağında uyuyor şimdi.kızlar o kadar tatlıki kızım.artık gülücükler saçıyor bizlere.kızımla gezmelere gidiyoruz alışveriş yapıyoruz harika bişey ya.hafta sonuda bayramlık alacaz kızıma.ev hep onun eşyalarıyla doldu taştı.çok güzel bişey ya.ALLAH isteyen herkese nasip etsin evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.

nisam canım inş seninde justing gibi kendiliğinden olur..
mersinli benim kızımda gülücükler saçıyorr..çok maymun oldu yaaa...canım ben calpol vermedim aşıdan önce ama gece yatmadan ateşi 37.3 felandı ateşlenir diye gece 1 çay kaşığı verdim..benim kızım ateşlenmedi allaha şükürr..artık pek ateş olmuyorrmuş...

aşı yaptırdık şükür çok ağlamadı kızım.dr.her ihtimale karşı minoset şurup verdi çay kaşığı içir dedi.ateşi olmadı ama çok huysuzlandı ağrısı vardır diye gece birdaha verdim.bugün bir problem olmadı çok şükür.hatta kızımla çarşıya bayram alışverişine bile gittik.ben gardılop yenilemek zorunda kaldım kızım sağolsun.kilolar kaldı tabi.doğumda 7 kilo gitti ama hala 7 kilo fazlam var ve hiçbirşeyim olmuyor.yavaştan kilo vermeye başlamalıyım kalacak diye çok korkuyorum.sizler ne alemdesiniz kilolarla.anneminde yanımda olması bol bol yedirmesi etkili tabi.bayramda annem gidiyor bebekle başbaşa kalınca koşuşturmadan belki kilolar gider diyorum.

cnm benimde fazla kilolarım var...hamile kalmadan önce çok zayıftım..56 kilo...boyum 1.70 civarı...şimdi 63 kiloyum..görenler hiç kilon kalmamış diyo ama benimde gardıroptaki hiçbir kıyafetim olmuyo maalesef...hiç olmazsa 60 a düşmem gerek..gerçi herkes böyle daha iyisin eskiden çok zayıftın diyolar ama eski kıyafetlerim nolucak...yok yok benimde acil kilo vermem gerek ama emziriyorum..beslenmeme dikkat etmem gerek..yaza kadar böyle gidecek sanırım napalım...

63 kilo neki yaaa
ben 78 le doğum yaptım şimdi ise 72 kiloyum..bnde nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum ama iştahım o kadar açıldıkii durduramıyorum..yemediğim vakitde başıma ağrılar giriyor..kızım biraz daha büyüsün diyete giricemm...en azından 60 olsammm ahhh ahhhh....nasıl aldım bu kiloları anlamadım yaww:))

bende 60 la hamile kaldım ve 73 le doğuma girdim.66 kiloya düştüm 1 hafta içinde.şuanada ise 66 ve 67 arası gidip geliyorum.kazaklarım dahi olmuyor.resmen 3 beden büyüdüm.diyete girmiyim diye sağolsun eşimle ciddi ciddi alışveriş yaptım beni bu kış fazla fazla götürür.ama 6 aya girince bebişim ek besinlere geçince diyetisyene gidecem emziren anne diyeti yapacam.süt kesilmeden kilo vericem.yaza böyle olmak istemiyorum.hiç değilse 63 olsam yeter.5 kiloya razıyım şimdilik:)) kızlar dikkat edin kilolar kalıcı oluyor.hilalcim acıkınca bol bol sıvı tüket hem miğdeni dolduruyor hemde süt yapıyor.justingcim senin şansın çok zayıf olmandır.sen şimdi bence çok hoş olmuşsundur asıl olman gereken kiloya gelmişsindir.bence zayıflama yavaştan gardılop yenile:))

oh ne güzel justing zayıflamışsın bile bencede kilon çok hoş şimdi bu kilonuda koru canım
benim tam 11 kg fazlam vardı birde üstüne 2 kg daha aldım (
173üm 63 kg ile başladım tedaviye şuan 76 kgyim inanamıyorum halen ya gitmiyorda çok yiyorum süt olsun diye

mersinli canım seninde kilon çok ii hilal ve ben abarttıkmı :))

yok canım ilk çocuktan bu kadar kilo kalması hoş değil.üstüne geldikçede gelir mazallah.kendimize bakalım kızlar.hoş anneler olalım.

hey kızlar nerelerdesiniz...arada yazın buradan...defne artık sesli cevaplarda vermeye başladı..hele sabahları tadına doyum olmuyo...onunla oynamaktan sabahtan işimi gücümü yapamıyorum valla...ama öyle tatlıki..o kadar özlemişimki bu duyguları...tadını çıkarmaya çalışıyorum..hem büyüsün istiyorum hemde bu anlarını birdaha göremiyeceğim için üzülüyorum...hafızama kazımaya çalışıyorum...ama insan unutuyor zamanla maalesef..o yüzden bol bol resim ve video çekiyorum..sizler ne durumdasınız kkıızlar..haberdar edin...

insan sadece kendi bebeği öyle zannediyor demekki tüm bebekler öyle.onunla konuşunca cevaplar veriyor kahkaha atıyor hele şarkı söyleyince bayılıyor.sabahları kuş gibi cıvıldıyor.çok ama çok şeker oldu.büyüdü iyice.bayılıyorum onunla vakit geçirmeye.bende bol bol resim çekiyorum.ve farkı görünce okadar şaşırıyorumki.maşallah uykusuda düzene girdi.geceleri 10 gibi yatıyor.uyumadan altını temizliyip emziriyorum sabaha kadar yine yatıyor.tek derdim emziğe alışmaması.çünkü elini emiyor.zorluyorum ama emziği istemiyor.evimize bambaşka bir neşe getirdi varlığı.hala anne sütümü veriyorsunuz?ben emziriyorum sütümde çok şükür var.ilk 6 ay inşallah bol bol olur.birkaç gün sonra 3 ayı doluyor ve ele avuca o kadar güzel geliyorki.meleklerimizi ALLAH bağışlasın.

bende emziriyorum hala ...inşallah sütlerimiz hiç gitmezde hiç olmazsa 6 ay emziririz..benimkide emzik almadı..aslında çok rahat oluyo..ama istemedimide istemiyo işte..yanlız defne giyinmeyi hiç sevmiyo..sizinkilerde öylemi..çıplak olunca bayılıyo..ama kışteyız..keşke yaz bebekleri olsalardı..çıplakken mest ama giydirmeye başlayınca feryat figan..sanki cimcik atmışsın..bugün yazık ablası karşısında ilgisini çekmek için dansedip tepinip durdu..ilk kez ağlatmadan giydirdim..birde dişleri şimdiden kaşınmaya başladı...diliyle dudaklarını şaplatıp duruyo.dişetlerini kaşıyıcıyla sürttürüyorum...öylece duruyo garibim..inşallah sorunsuz çıkarırlar....diğer kızım 4 aylık ve sorunsuz çıkarmıştı...ona benzese keşke..sık sık yazın kızllar..kızların gelişimlerinden bahsedelimki fikir alışverişi yapalım..hadi öptüm kızlarınızı ve sizi...

benim kızımda emzik almıyor ve elini emmeye çalışıyor...emziğe alıştırmak için uğraşıyorum ama olmuyor..damaklıyı hiç almıyor öğürüyor ama biberon başı gibi olanı ağzına alıyor ama çıkarıyor istemiyor..
ben baştan beri mama veriyorum zaten ama benide emiyor..ikisi birlikte..
demek tüm bebekler aynı benim kızımda soyunmayı çok seviyor ağlıyor olsa bile susuyor...sabahları çok keyifli oluyor kahkahalar atıyor..artık agulara başladı sesler çıkartıyor konuşuyoruz..
bizde hep resim ve video çekiyoruz hanfediye..bizim fotoğraf makinası vardı fakat çok net değildi diye babamız daha net olanını aldıki kızı güzel güzel çekilsin diye...
gerçekten evlat gibisi yokk..evimize neşe kattı.hayatımın anlamı o yaa..allah hepsini korusun ve her isteyenede nasip etsin inş..
benim kızım 4 ayı doldurucak fakat zamanında gelseydi 2 buçuk aylık olucaktı hala çok küçük sizin doğurduğunuz kilo da daha:)ayrıca mina gece 3 lere kadar uyumuyor..12 de sallamaya başlıyorum 3 de ancak uyuyor..3 den önce uyusada ayağımdan indirdiğimde uyanıyor.
bende sizi öpüyorum kendinize iyi bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…