Kızım oluyor teyzeleri..

gerçekten tüm bebekler öyle ya.benim kızıda günde 3 kere bezini açıp altına büyük bez serip başucunada ufoyu açıyorum ve kıçı başı havadar havadar pek keyifli duruyor.normalde yerde 2 dakika durmayan kız 1 saat öylece keyif yapıyor.çığlığı attımı anlıyorumki ıslatmış kendini.zaten akşamları yemeğimizi onun havalanmasıyla yiyebiliyoruz babamızla.banyoyla rası nasıl biz haftada 4 veya gece yıkıyoruz .yaz olsa hergece yıkıcam.hilal sana tavsiyem geceleri yıka sonra bi güzel masaj yap üstünede karnını doyur deliksiz uyur emin ol.bizim kızda giyinmekten pek hoşlanmıyo.dünya kadar kıyafeti var küçülmeden hepsini giysin istiyorum.gece ayrı gündüz ayrı giydiriyorum ama hanımefendi pek rahatsız oluyo.bunlar çok beklendiklerinin farkındalar ve naz cilve bi dünya.tam prenses oldular bunlar başımıza ya.zamane bebekleri

merhaba mersınlı hılal nasılsınız
ben epeydır gıremedım nasılsınız
kızlar nasıl ayy onları yerım ben yaaaaaa
kızlar bana dua edın merkez arastırmasındayım
anadlı saglık merkezını dusunuyoırm ama karar vermıs degılım kafam cok karısık

nisam hayırlısıyla başla rsın inşallah tedavine...şu meryem suresinide oku canım..ben çok inanıyorum o duaya...

hilalcim merak etme canım...prematüre doğan bebekler ileride çok daha çabuk toparlanıp yaşıtlarını bile geçiyor...benim bir çok arkadaşımınki tosuncuk oldular...bugünleri gördük ya ona şükredelim..avatar olarak kızımın resmini koymak istedim ama hep hata veriyor....sitenin yeni halide karışık geldi bana..önceki daha iyiydi...

nisam canım inş.senin bebişinide konuşuruz burda.inan ve hep da et canım.bende sitenin yeni halini pek beğenmedim ve yavaş çalışıyor.eskisi daha iyiydi ve alışmıştık.bu arada kızlarımızın boyunu ve kilosunuda yazalım.haftaya kontrolü var ama geçen ayınkini yazım bari.5 kilo 7 cm olmuştu kızım1 ay geçti şimdi ne alemde bilmiyorum.hafataya onuda yazarım.

mersinli canım ben kızımı zaten hep gece yıkarım ama yinede kar etmiyor uyumuyor.kızım zaten hasta bayramdan önce grip oldu öksürükde vardı tam geçti dedik yine başladı öksürmeye.çok öksürüyor içim gidiyor..yıkanmayıda çok seviyor mina.3 günde bir yıkıyoruz artık hem havaların soğuk olması nedeniyle hemde hasta olduğu için.bizde ufo aldık ama yinede altını açıp öle koymuyorum mersinli..erken doğduğu için çok dikkat ediyoruz.
biz eşimle grip aşısı olduk olmayalım bebeğede geçmesin diye.2 gün sonra grip oldum bebeğimde ondan hasta oldu..
nisam canım demek umuttan vazgeçtin hakkında hayırlısı olsun..senin için en doğru olan merkezi bulursun inş.
mina 4 kilo 380 gram boyuda 54 cm..bu arada bende sitenin bu yeni halini beğenmedim..eskisi daha iyiyidi.

dün sağlık ocağına gittim bir arkadaşım hemşire orda..arada gidip baktırıyorum..geçen ay 5 kilo 100 gr dı..dün 6 kilo 200 gr olmuş...boyuda 62 cm ...normal değerlerdeymiş yani...
hilalcim seninkinin de kilosu çok iyi...çünkü çok minik doğmuştu...bu kadar almış olması süperr...
mersinli canım seninkiyle aşağı yukarı aynı gidiyo demekki kiloları..4 ayı tamamladığında doğduğu kilonun iki katı olması gerekiyormuşş.öyle demişti geçen ay dr umuz...

maşallahh kızına justingg daha doğrusu kızlarınıza maşallahh..ayda 1 kilo alınması iyi diyor dr. benimkide 1 kio alıyor allaha şükür bugünleride gördük..o kadar küçükdükii hiç büyümüyecek gibi geliyordu..

ayy içim rahatladı bende sadece benim kızdamı bir tuhaflık var diyodum bebek dediğin uyur diyolar sabah 9 da uyanıyor gece 1 e kadar uyumuyo yani uyuyo ama dizimden, kucağımdan bıraktığım an uyanıyor şimdiye kadar gündüz hiç yatıramadım anlamıyorum...

sallanmaya alışan bebeklerde öle oluyormuş genelde...gece kaç kez yatağına yatırıp alıyorum tekrar ayağıma..uyuyor ya dalıyor ama ayağımdan indiği an sanki hiç uyumamış gibi gözleri açılıyor.bu arada evladını kucağına almışsın..tebrik ederim hayırlı olsun..

slm justing ben buralardayım da siz gelmiyorsunuz:)))))
ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın bu yaramaz kızımla uğraşıyorum şimdi annemdeyimde teyzesi ilgileniyor.

ben her gece bakıyorum buralara...ama arada yzıyorum...bende bu aralar dışarı çıkmaya başladım..yani çıkıyordum ama anneme gidiyordum...ama şimdi bebek gezdiriyoruz...ama her çıktığımda pişman oluyorum..hem gezmek istiyorum havalar güzel diye çıktımıda biran önce evime dönmek istiyorum...en rahat evimiz yaa...

Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım..artık biz etraftan tat almaya başlıyoruz..dün ilk kez ağlamadan dışarıda gezdik...parkta dolaştık..keyfi iyiydi..havada güzeldi..iyiki çıkmışız bugün hava bozdu..artık bahara kadar eve kapanırız..

selam kızlar.bende bebişimi yıkayıp uyuttum sizlere bir bakim dedim.benim kızım gezmeyi seviyor.arabaya biner binmez uyuyor.genelde kapalı mekanlara gidiyoruz.avmlere yani.oralar rahat oluyor.çünkü bebek bakım odalarıda var emzirmek problem olmuyor.kendi arabasına binince hareket ettiği müddetçe duruyor ve genelde yatıyor.bugün kızımla hem kahvaltıya gittik sonrada capitole gittik.şükür problem çıkarmıyor.maşallah bebekler hemen nazara geliyor:))ama artık tek kalmayı sevmiyor sürekli yanında olalım istiyor.konuşmamızı istiyor.gülücükler atıyor.büyüdükçe daha rahat olmaya başladı.başlarda çok korkuyodum tüm kışı evde geçirecez biyere çıkamayız huysuzlanıyor diyordum ama öyle olmuyor pek.ee bebekle yaşamaya alışıyoruz yada.çok yorucu ama çok güzel be kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…