benim kızımda emzik almıyor ve elini emmeye çalışıyor...emziğe alıştırmak için uğraşıyorum ama olmuyor..damaklıyı hiç almıyor öğürüyor ama biberon başı gibi olanı ağzına alıyor ama çıkarıyor istemiyor..
ben baştan beri mama veriyorum zaten ama benide emiyor..ikisi birlikte..
demek tüm bebekler aynı benim kızımda soyunmayı çok seviyor ağlıyor olsa bile susuyor...sabahları çok keyifli oluyor kahkahalar atıyor..artık agulara başladı sesler çıkartıyor konuşuyoruz..
bizde hep resim ve video çekiyoruz hanfediye..bizim fotoğraf makinası vardı fakat çok net değildi diye babamız daha net olanını aldıki kızı güzel güzel çekilsin diye...
gerçekten evlat gibisi yokk..evimize neşe kattı.hayatımın anlamı o yaa..allah hepsini korusun ve her isteyenede nasip etsin inş..
benim kızım 4 ayı doldurucak fakat zamanında gelseydi 2 buçuk aylık olucaktı hala çok küçük sizin doğurduğunuz kilo da daha:)ayrıca mina gece 3 lere kadar uyumuyor..12 de sallamaya başlıyorum 3 de ancak uyuyor..3 den önce uyusada ayağımdan indirdiğimde uyanıyor.
bende sizi öpüyorum kendinize iyi bakın....
ayy içim rahatladı bende sadece benim kızdamı bir tuhaflık var diyodum bebek dediğin uyur diyolar sabah 9 da uyanıyor gece 1 e kadar uyumuyo yani uyuyo ama dizimden, kucağımdan bıraktığım an uyanıyor şimdiye kadar gündüz hiç yatıramadım anlamıyorum...
Bizimde nerdeyse son 10 gun.. kizimiza kavusmamiza cok az kaldi;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?