Kızım oluyor teyzeleri..

Ama benim kızım açık havalı yerleri seviyor...geçen dışarıdayken büyük bi markete girdik...bir feryat figan....alıcağımı alıp fırladık dışarı...dışarı çıktığımız an kesildi sesi...yani avm lerde dururmu bilmem...ama yavaş yavaş alışıcaz artık...geçen hafta bursada koruparka gittik ama uyumuştu...tam dönmek üzereyken tekrar uyandı:96: Ve ağlamaya başladı...kucağıma aldığımda cin cin bakmaya başladı..sanırım benim kız kucağa çok fena alıştı....

benim kız kucağa alıştı ayrı bide kucağına alan kişide ayakda durucak oturunca ağlamaya baaşlıyor...biz pek dışarı çıkmıyoruz çıksakda arabasıyla çıkmıyoruz ya battaniye yada çantada çıkarıyoruz..artık yaz olsada gezmelere çıksak diyoruz..
ilgi konusunda yalnız oyuncaklarıyla durmaya başladı ama genelde hep yanında birini istiyor.onunla konuşunca çok keyifleniyor cevaplar veriyor kendince..çok minik ve tatlı yawww:))

ay hilalcim hiç sorma benim kızda kucağı seviyor ve ayakta istediği pozisyonda durması gerekiyor.valla zamane çocukları şimdiden farklarını gösteriyor.bu arada yazmayı unuttum geçen hafta kızım 6 kilo 59 cm olmuş.1 kilo almış yani.ALLAH sağlıklı büyümeler nasip etsin.sizede öyle oluyormu bebişim olduğundan beri sanki herkesin bebeği var veya artık bebekler dikkatimi çekiyor.ben hamileyken sanki herkes hamile kalmış gibi hep hamileleri görüyodum.algıda seçicilik dedikleri bu galiba.

demekki bütün bebekler öyle...cadı bunlar yaaaaynen kucaktada istediği pozisyon olucak...çaktırmadan oturarak tutalım diyoruz yok ayağa kalkıcaksın...hele bi otur...
mersinli evet canım yaaa...aynen dediğin gibi hamileyken hamileleri şimdide bebeklileri görüyorum...hamile kalmadan önce hamileleri görmeyi hiç istemezdim ama...heryerden önüme çıkıyolardı...vay be ne günler geçirmişiz...yeni hamile kaldığımda dr umuza gitmiştik...bir çift görüşüyordu hemşirelerle...iğneleri nasıl vurulacağınızı anlatayım diyordu hemşire...eşime dedim sanki bir daha bu yollardan geçmeye cesaretim olmazdı ...eşimde dedi kalmasaydın hamile 10 kerede olsa yine geçerdin...doğru söylüyo...Allah bu yolda kimseleri oyalatmasın...hiç olmazsa 1 kere olsun tüm kadınlar annneliği tatsın...

mersinli maşallah kızına canım...
justing dediğin gibi çocuk isterken hamileleri görmek zor geliyordu,hamileyken de hamileleri görmek çok hoş oluyordu..ve şimdi bebişlerimiz kucağımızda en güzelide bu..
rabbim tüm isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş..

bu arada nasılsın justingg?

Son düzenleme:
Kızlar rabbim bebişlerinizi sağlıklı sıhatlı ana babalı büyütsün.Ben im de 34 haftalık ikizlerim doğdu.1 kız 1 erkek.doğduklarında kkızım 45 cm 2500. oğlum 44 cm 2400 oldu.Şimdi 4 ay 15 günlüyüz kızım 7000 gr 66 cm oğlum 7400 65 cm oldu.Kızım çok huysuz hep kucakta duruyor hem kucağa alan kişinin de ayakta olmasını istiyor.Oğlum akıllı oyle bir huyu yok..

senin bebişlerede maşallah günay..
benim kızım 32 haftalık doğdu 1 540 doğmuştu şimdi 4 aylık 4 380 kilosu..genelde erkekler daha yaramaz olur ama senin kız ölemiş..benim kızımda huysuz geceleri 3 e ,4 e kadar ayağımda sallıyorum..onlar hayatımızda olsun da huysuz olsunlar...

günay hoşgeldin canım yaaa..en son görüştüğümüzde ikimizde hamileydik...doğdu demekki ikizlerin...maşallah...geçen aklımdan geçtiydin ...msj atayım napıyo diye ama sonra unuttum...benimde ağustosun 26 sında 37 haftalıkken geldi bebeğim...şimdi 4. ayında...arada bir burdanda yaz görüşelim canım....

hilalcim iyiyim işte nolsun...cimcimeyle uğraşıyorum işte sizin gibi...hayatım herşeyim o...evimize neşe geldi...diğer kızım diyo geçenlerde..anne sanki bi eksiklik vardı evimizde ...şimdi tam bir aile olduk ....bugün bebek götürücez bir tanıdığımıza...valla çantasını bile geceden hazırlıyorum...giyeceklerini...başka türlü olmuyo...ama hayret şuan uyuyorda girebildim nete...

canım benimkide ayağımda sallıyorum.zaten geceleri onu sallarken giriyorum nete..
büyük kızının öle demesi ne güzell eksiklik tamamlandı çok süper yaa..kıskançlık felan yapmadımı büyük kızın?

ohhh anneler kılolara baslamıs bırkac ay sonrada ınsallah dısler cıkmaya baslar
hılalcım asm merkezı var sıfada orayı dusunuyorum
ama nezman baslıcam onu dusunuyorummmmm
bırde yuzdeyle ılac bulabılsem yakında gıdıp yazdırmayı dusunuyorum bakıp sonra baslasam dıyorum
justıng mersınlı hılal ve gunay hanım allahım evlatlarınızı sıze bagıslasın ve hayırlı bıreyler olmsını nasıp etsın
darısı bana ınsallah bana dua etmeyı unutmayın cıcı anneler

amin nisamm..en yakın zamanda görüceksin senin bebeğindende bahsedicez...
hilalcim kızım ilk gün biraz kıskandı...daha doğrusu kardeşini kimseyle paylaşmak istemedi...ama şimdi elim ayağım oldu...çok yardımcı..defnede en çok ablasına gülüyo...çok iyi aralarındaki ilişki...maşallah...

günaycım ALLAH kolaylık versin canım.damdan düşmeden damdan düşenin halinden anlanmaz.çocuğum yokken tek çocukla yorulduk diyen annelere hayret ederdim ama sabahın 8.30 dan hayata start veriyosun gece yatana kadar.tek çocuk bile bu kadar zorken ikizi düşünemiyorum.gerçekten ALLAH yardımcın olsun canım.inş.yanında yardımcın vardır,eşin anlayışlıdır.yoksa çok zor.ALLAHTAN eşim eve geldikten sonra biraz rahat ediyorum.gönüllü bakıcılık yapıo.şu an karşımda salıncağında uyuyo maşallah okadar güzelki.herşeye değmiş be kızlar.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştık.hep gelecek sene bu zamanlar yavrumla olurum inş.diyordum çok çok şükür ki evlatlarımız kucağımızda.bu yola başlayan herkese nasip olsun inş.negatifi alıpta o cesareti toplayıp başlamak çok zor.

aminn canım..hakkında hayırlısı olsun dualarım sizlerle..

bende eşim eve geldiğinde rahatlıyorum..kızım çok şanslı çok ilgili bir babası var allaha şükürr.
ben geçen yıl bu zamanlarda daha tedavime başlamamıştım ayın 15 inde başlamıştım..ama başlıyacağım için heyecanım vardı..bende aralık ayına girdiğimden beri bunları düşünüyorum..geçen yıl çocuğum olsun diye uğraşıyordum şimdi rabbime şükürler olsun kızım yanımda..yani kızlarımız yanımızda..ne kadar şükretsek azdır.

hilalcim evet geçen sene nerdeydik şimdi nerdeyiz..ben geçen sene aralığın 7 sinde negatif sonucumu almıştım...eşimle moral olsun diye karadeniz turuna çıkmıştık...tam aralığın 10 undada yani bugün tedaviden sonraki adetim gelmişti...samsunda otelde gelmişti adetim...nereden bilebilirdimki o adetimin son adetim hemde bebeğimin ayını belirleyen tarih olacağını...:81::81::81:

desene karadeniz turu iyi gelmiş sizee:))bu arada bende karadenizliyim fakat bana iyi gelmedi yine tüp yaptık:)

selam arkadaşlar ..nasılsınız..bende geçen sene aralık ayında tüp bebekle hamile kalmıştım.bu günlerde test sonucumu bekliyordum.tedavim kadar ,çok zor bir hamilelik geçirdim.şimdi geçmiş sanki bir rüya gibi.kızım kollarımda ,rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın diye dua ediyorum..maşallah sizlerde evlatlarınızı kucağınıza almışsınız..üstelik de hepimizinki kız bebek:))
justing76 , hilal 85..nasılsınız..

merhaba meltemcım
bende gecen sene 1,denememde 12 aralıkta negatıfı almıstım ama nasıp degılmıs demekkı
allahım evlatlarınızı sıze bagıslasın
banada nasıp etsın ve ısteyen herkese canlarımmmmmmmmmm
:84:

bir rüya gibi geldi geçti sanki o sancılı bekleyişleri hiç yaşamamışız gibi.2010 bana bir evlat getirsin diye ne kadar dua etmiştim.şükürler olsun RABBİM çok tatlı bir kız verdi.inş.2011 isteyen herkese evlat getirir.bu güzelliği herkes yaşasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…