ohhh anneler kılolara baslamıs bırkac ay sonrada ınsallah dısler cıkmaya baslar
hılalcım asm merkezı var sıfada orayı dusunuyorum
ama nezman baslıcam onu dusunuyorummmmm
bırde yuzdeyle ılac bulabılsem yakında gıdıp yazdırmayı dusunuyorum bakıp sonra baslasam dıyorum
justıng mersınlı hılal ve gunay hanım allahım evlatlarınızı sıze bagıslasın ve hayırlı bıreyler olmsını nasıp etsın
darısı bana ınsallah bana dua etmeyı unutmayın cıcı anneler
günaycım ALLAH kolaylık versin canım.damdan düşmeden damdan düşenin halinden anlanmaz.çocuğum yokken tek çocukla yorulduk diyen annelere hayret ederdim ama sabahın 8.30 dan hayata start veriyosun gece yatana kadar.tek çocuk bile bu kadar zorken ikizi düşünemiyorum.gerçekten ALLAH yardımcın olsun canım.inş.yanında yardımcın vardır,eşin anlayışlıdır.yoksa çok zor.ALLAHTAN eşim eve geldikten sonra biraz rahat ediyorum.gönüllü bakıcılık yapıo.şu an karşımda salıncağında uyuyo maşallah okadar güzelki.herşeye değmiş be kızlar.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştık.hep gelecek sene bu zamanlar yavrumla olurum inş.diyordum çok çok şükür ki evlatlarımız kucağımızda.bu yola başlayan herkese nasip olsun inş.negatifi alıpta o cesareti toplayıp başlamak çok zor.
selam arkadaşlar ..nasılsınız..bende geçen sene aralık ayında tüp bebekle hamile kalmıştım.bu günlerde test sonucumu bekliyordum.tedavim kadar ,çok zor bir hamilelik geçirdim.şimdi geçmiş sanki bir rüya gibi.kızım kollarımda ,rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın diye dua ediyorum..maşallah sizlerde evlatlarınızı kucağınıza almışsınız..üstelik de hepimizinki kız bebek:))
justing76 , hilal 85..nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?