merhaba meltemcım
bende gecen sene 1,denememde 12 aralıkta negatıfı almıstım ama nasıp degılmıs demekkı
allahım evlatlarınızı sıze bagıslasın
banada nasıp etsın ve ısteyen herkese canlarımmmmmmmmmm
:84:
Kızlar rabbim bebişlerinizi sağlıklı sıhatlı ana babalı büyütsün.Ben im de 34 haftalık ikizlerim doğdu.1 kız 1 erkek.doğduklarında kkızım 45 cm 2500. oğlum 44 cm 2400 oldu.Şimdi 4 ay 15 günlüyüz kızım 7000 gr 66 cm oğlum 7400 65 cm oldu.Kızım çok huysuz hep kucakta duruyor hem kucağa alan kişinin de ayakta olmasını istiyor.Oğlum akıllı oyle bir huyu yok..
meltemcim benim kızımda 26 ağustosta doğdu..hamileliğim problemli olduğu için 3 hafta önce alındı..ismini ne koydunuz???aralarında 1 hafta var....
nisammm...Allah sana biri kız biri oğlan iki tane birden verir inşallah...gönülden diliyorum canımm...:90:
kızlar bu hep bendede soruişareti bırakıyor..:26:acaba kızım doyuyormu diye..:97:geçen aylarda kilo alımı gayet iyiydi..ay sonu dr umuza gidicez ..bu ayki kilo alımını öğrenicez..inşallah almıştır...sanırım 5. ayın sonunda doğduğu kilonun iki katı olması gerekiyormuş..şimdiden zaten o kiloya çok yakın...ben geceleri verilen sütün çok önemli olmasından dolayı gece bol sütüm olsun diye 90 lık bir kere mama veriyorum..sütümde geceye güzel birikiyor...ama mersinli dediğin gibi kızımda bu aralar sık ama az emiyor..emerken bir alıyo memeyi bi bırakıyor..yüzüme bakıp gülüyo..oyunmu istiyo nedir..bende doydu herhalde deyip bırakıyorum bazen..ama yarım saat geçmiyoki başlıyo ağlamaya..yine emmek istiyo..bir göğsümü emerken diğer göğsüm sızlıyo..yani sütün gelnemesine işaretmiş bu...valla bende 6. ay bitene kadar ek gıdalara başlamak istemiyorum..çünkü başladığında sütten tam faydalanılmıyormuş..ama annem tutturuyo çorbalara başla diye..bizim zamanımızda dr laramı soruluyormuş efendim..benim ek besin vermeye niyetim yok ama kilo alımı iyi değilse başlarız tabii..ama sütümüde verebildiğim kadar veericem..sütüm bol olsun diye hiç sevmediğim şeyleri bile yiyiyorum..hurma...kayısı...tahin helvası..dere otu...bulgurpilavı..birde bugün bişey daha öğrendim süper süt yapıyormuş..1 lt. suya 6 tane kuruinciri ikiye bölüp kaynatıyormuşsun...sonra hergün bunların hepsini tüketiyormuşsun..birde alkolsüz bira süt yapıyormuş ama içemem ben...bu arada ismim gülin..bana ismimle hitabedebilirsiniz...:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?