ay ne güzelll Allah analı babalı büyütsüünnn
maşallah hilal..ama resimlerinden de belli..kızının kilosu boyu gayet iyi merak etme..:81:
merhabaaaaaaaaaaaaaa guzelll annelerrrrrrr
sıze yep yenı bır yılda selamların en guzelıyle selamlıyorummm
ınsallah bu yıl hepımıze guzel olur
justıng guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canımmmmmm
bende umutla beklıyorum ınsallah son tedavım olurda hayırlısıyla bende sızler gıbı boyle guzel muhabbetler ederımmarkanızdan bızı boyle cekın lutfennnnnnnnnnnnn:2:
selam kızlar..dün bebişimizin hem aşısı hemde kontrolü vardı.sağlık ocağında karma aşısını yaptık,hastanede de ağızdan ishal için ilaç verdi dru.kızım 6200 olmuş.boyuda 62 cm.yani 4cm uzamış 600 gr almış.şu durumda doğduğu kilonun 2 katı oldu bile şimdiden demekki herşey yolunda.gerçi 2 dr da gayet iyi dedi boyu kilosu.tam olması gerektiği gibiymiş.yavaştan ek gıdalara başlayın dedi.saat 11 gibi meyve püresi,akşam mama.15 gün sonrada yoğurta geç dedi.ama benim kızım hiç sevmedi bu işi.sabah 1 çay kaşığı elma,akşamda anca bir kaç çay kaşığı mama yedi.hatta dün ilk verdiğimde o kadar miğdesi bulandıkı hepsini kustu.sizce alışırmı ilk verdim diyemi bu kadar kustu?hilal ve gülin siz mama veriyordunuz ne kadar yiyorlar?benimki zar zor 4 5 çay kaşığı yiyebiliyor.birde hangi marka ve neyli alıyorsunuz.?ben bebelacın gece için olan irmikli muhallebi aldım.dün verdiği ölçüde yaptım bir koca kase çıktı hepsi çöpe gitti.bugün ölçüsünün 10 da 1ini yaptım o bile bitmedi.hadi arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var.
mersinli canım daha kaşık mamasına geçmedim.bende biberon veriyorum.dr bize aptamil verdi onu alıyoruz..1 ay sonra ek gıdalara başlıycaz dr.umuz öle dedi.
ilk yediği için öle yapıyordur alışır illaki mersinli..bizim de dün karma aşımız vardı.ama biz
sağlık ocağında değil dr.umuzda oluyoruz aşıları.biraz daha büyütelim diyoruz yoğun bakım doktorumuzla.
ayrıca dr bana normalde bebek 1 ayda 4 cm boy atar demişti.seninkide çok normal mersinli..
benim kızım da 1 ayda 700 gr almış o zaman normal..dr bize hep az alıyor diyor..bu arada kızım 6 cm boy atmış bu ayy..kilo değil boya gidiyor..
birde kilo konusunda ırsidir dedi..babada zayıf dedi..hem bende küçükken çok iştahsızmışım.heralde bana çekti:)kızımda pek iştahlı değil..ama sizin kızların kilo alımını duyunca keyfim yerine geldi..demekki hep böle alınıyor..
nurcancım allahım ınsalah sorunsuz bırsekılde yavrularına kavusmanı nasıp etsın
sıkılma tedbırnı al takdır allaktan canım
bu arada sen dorduzmu gebesın
resımde 4 bebek varda
bızede dua et emı 3,denemem olacak artık bende yavrumu almak ıstıyorum kucagıma
yok canım dördüz çok istiyordum hoşuma gitti ondan koydum çok seviyorum çoğul gebelikleri
duaların için teşekkür ederim bitanesini kayettim Allahım bunun acısını göstermesin herzaman bütün isteyen arkadaşlarıma duacıyım rabbim kimseyi evlat hasreti ve evlat acısı ile sınamasın herkeze yavusuyla bir ömür geçirmek kokusunu almak nasip etsin inşallah birdaha denemene gerek kalmazda bu kez yavruna kavuşursun sağ sağlim benim bu ilk denemem di tutut diğeri doğal gebelikte 2 gün yaşadı sadece sonra kaybettik oğlumu
Selam , Nurcan bence endişelenme benim ilk bebeklerim ikizdi erken dünyaya geldiler onları geçen yıl kaybettim( onlar 20. hafdada oynamaya başlamışlardı şimdi 2 aylık boncuk bir kızım var Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin bu güzellikleri .......kızımda 20. haftada oynamaya hereket etmeye başladı onun için mümkünse evham yapma ....... Allahım zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?