Kızım oluyor teyzeleri..

valla burda alışveriş yönünden hiç sıkıntı çekmiyorum..ama pendikde felanda alışveriş merkezi varmış.eşim öle sölüyordu..ben şahsen oraları hiç bilmiyorum.

kızlar size yazdıktan sonra araştırdım arı mamayı..önerende var önermeyende..ucuz diyen hatta kutusu bile kötü diyenlerde var..ama tavsiye edende..birde çocuğunda beğenmesi önemlimiş..kızım arı mamayı severek yedi..bakalım dr.umuz hangi mamayı vericek..merak ediyorum doğrusu..

hilalcim biz arı mamayla büyümüşüz ama kof et yapıyomuş ama ben gayet sağlıklıymışım hala da öyle..valla ben artık dr a çok bağlı kalmamaya karar verdim..iyi geceler mamaları var..geceleri her saat emzirmeye kalkmaktan kafam salak gibi oldu..yatmadan yedirmeyi denicem..severse devam edicem..yarın almayı düşünüyorum..biberonu artık almıyo..sevse arı mamayı bile düşünüyorum ..sadece gece yatmadan vermeyi..arada yemek sularından tattırıyorum..sevicek gibi..ilk kızım yemek konusunda mızmızdı..o yüzden defneye herşeyden vermeyi düşünüyorum..alışsın..

hilal..mersinli..buarada profil bilgilerinizde çocuk bölümünü doldurun isterseniz haa..hala henüz yok yazıyoda..

ya bende çorbalardan felan ağzına koyuyorum..ama eşim dr.a bağlı kalmaktan yana..hatta bugün arı mama yaptığımıda bilmiyor bilse sölenir:)dr.da üzerine basa basa bir dahaki aya başlarız diyor..mamayı annemde bıraktım aslında günde bir kez verebilirdim..bide arı mama için şekerli diyolar..ne biliyim ya herkes farklı şeyler sölüyor..sırf ucuz diye almayanlar bile var..

Gunaydınnnnn
hılalcım sagol canım
senın dedıgın eczaneyı bılmıyordum cookkkkkkkk sagolasın
duandan unutmadgın ıcın sagol canım
bugun 7,gunum dogum kontrol hapımda
ay sonu bıtıcek ınsallah

nurcancım allahım 2,evladını senınle ve babasıyla sonuna kadar beraber olmasını nasıp etsın
herseyı ıyıyse neden korkuyorsun korkma canımsın hareketlerını yakında duyarsın ınsallah
sızı takıpteyım
ayy bebısler mamalar yemege dıslerımı cıkıcakmıs masallah artık abla olucaklar onlar masallah baya buyuduler masallah benım yavrularıma

sağol canım benim ilk bebeğim öldü yaşamıyor sadece 2 gün yaşadı bundada doktorlar 2. gebelikte daha çabuk hissedilir diyo ben hala hissetmiorum ama diğer topicde benimle aynı zamanda olan arkadaşlar ki ilk gebelikleri hissettiklerini sölüodu hepsi öle deyince bende korktum gerç$i şükür dün bir iki kere oynadı Allahım böyledevam ettirsin birazda diğerini pisikolojisi doktoumda diyo 3 yıl olmuş ama atlatamamışın diyo ondan heralde böleyim biraz herkez unut diyo ama unutamıyo insan evladını hiç doğmamış olsa yüzünü görmesem belki herşey daha kolay olurdu diyorum ama işte hiç bişey kolay olmuyor doğal olarakta bunuda kaybedicemdiye korkuyrum

ohoooo ben yokkken sohbet bayağı koyulaşmış.nurcancım bak sonunda sende hissettin yavrunu.eski kötü günlerini düşünme evham yapma.gerçekten çok zor bişey 9 ay taşıyıp doğurup kokusuna doymadan kaybetmek.düşünmesi bile insanı mahvediyor.ama şöyle düşün seni cennette bekleyen bir yavrun var ve bebeğin sensiz cennette olmayacak senide yanına alacak.ALLAH çok büyük bir imtihanla sınamış seni mükafatını muhakkak verecektir canım.RABBİM karnındaki yavrunu sana bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin.

hilalcim sabahları meyve suyundan püreye geçtim.bir elmayı 4 e bölüyorum bir dilimi rendeliyorum ve 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum 3 4 çay kaşığı yiyor artık.ama mamayı daha seviyor.bebelacın gece için irmikli muhallebisini yiyor.7 8 çay kaşığına çıktı.zaten en fazla bu kadar verecem.arı mamayı denemedim.ya çok ucuz ya içime sinmedi açıkçası.dr da bebelac al diyince direk ondan aldım.bu arada anadolu yakası çok güzel bir yer.bende anadolu yakasındayım.üsküdardayım.inan alışınca çok seveceksin.ben çok seviyorum bu yakayı.
gülincim sen neden saat başı kalkıp geceleri emziriyosun.dr sana demedimi saat başı kalkmana gerek yok diye.artık en az 5 saat deliksiz yatar ve acıkınca kendi uyanır.ben gece yatmadan önce saat 1 gibi uyandırıyorum emsin diye.sonra o kaçta kalkarsa uyanıyorum.hayırlı evlat bizimki tam ezan vakti kalkar emziririm o kadar.bu kadar kalkmana gerek yokki.bu arada mamadansa süt daha doyurucudur.dr öyle söyledi.

amin canım rabbim hepimizin çocuklarına uzun hayırlı ve sağlıklı ömür versin :))))))) hissettim dün şükür gerçi bugün yine bişi yok ama olsun dün oynadıya yeter parada ayarladım yarın doktora gidicem inşallah :))))))))) inşallah dediğin gibi oğluşum bni cennette karşılıcak inşallah

zaten defne kendi uyanıyor..2 saati buluyo bazen..ama o isteyince veriyorum..o yüzden uykum çok bölünüyo..birde iki akşamdır hiç uyuyamadık..gazmıdır nedir çok rahatsız..birde bugün misafirim vardı..yarında var..benim de pilim bitti..çok uykusuzum..bende aşağıdaki marketten bebelacın kaşıklı geçe mamasından aldım..bir saat önce yedirdim..sevdi gibi..üstünede mememi emdi..bakalım bu gece uyuyacakmı..burnuda akıyo..bugün benimde burnum akmaya başladı..galiba şifayı kaptık..

şifayı kaptıysan ve kaptıysa kötü be canım..benim kızımın balgamı hala geçmedi..birde bugün keyifliydi bağırıp bağırıp duurdu şimdide sesi kısıldı yavrumun...benim kızım gece uyuduğu vakit sabah kalkıyor kaç saat aç duuruyor ama ağlıyana kadar mama vermiyorum..eğer gece erken yatarsa ki genelde geç yatar o zaman 7 gibi mama veriyorum..aslında annem sabah namazında mama yap ver diyor ama uyanmadığı için vermiyorum pek..birde artık gün içinde çok az uyuyor 10 dakka uyuyup uyandığı bile oluyor..ama allaha şükür gece uykumuz iyi.

mersinli demek üsküdarda oturuyorsun orası çok güzel ve benim şimdiki oturduğum yere yakın bir vapurla geçiliyor..ve görümcemde üsküdarda oturuyor..ama ben taaa pendiğe gidicem..neyse gitmek istiyorum zaten..kaşıkla yemeği sevdimi bebeğin?ben çorba yedirdim yakalık dahil üstüde mahvoldu:)

nisamm bize sonucunu yaz canım..

kızlar size önerim var.ben 3 gün önce netten tıny love gymınıprenses tekmele ve oyna halısı aldım.çok güzel bişey.ve benim kızım bayıldı.normalde elini oyuncaklara uzatmazdı yan dönmezdi bu oyuncakla hem oyuncaklara uzanıyor hemde dönüyor.en güzeli içinde çok güzel vakit geçiriyor.içinde uyuyor bile.aynadan kendine bakıp konuşuyor ağzıyla değişik sesler çıkartıyor.çok güzel oyalanıyor.netten araştırın tavsiye ediyorum.memnun kalırsınız.ve kendinize biraz zamanda ayırırsınız.sadece tavsiye

o dediğinden zannımca gülinin var:))
onu bir arkadaşda daha görmüştüm ama evim zaten sıkış pıkış bide onu alıp dahada sıkıştırmıyalım:))hem benim kızım ana kucağı pusetdede duruyor keyifli olduğunda tabi..çok sıkılgan herşeyen sıkılıyor..eminim ondanda sıkılır..yalnız benim kızım oyuncakları seviyor eline veriyorum tutuyor tabi ağzınada sokmaya çalışıyor..

bu arada tavsiyen için sağol

evet oyun bahçesinden bendede var ama canı isterse oynuyo istemezse mümkün değil tutamıyoruz..:84:

kızlar her geçen gün bişeyler yapmaya başlıyor o kadar mutlu oluyorumki.hergün en az 2 defa altına yetişkin bezi serip kızımın poposunu havalandırıyorum.altını ıslatana kadar bazen yarım saat 45 dakika falan keyif içinde öyle duruyor.bu sabah yine öyle yaptım.ama bezin üzerinde duramadı neredeyse takla atacaktı o kadar tatlıkı kendini ordan oraya atıyordu.sonunda olan oldu hanımefendi minderine işedi ama o kadar mutlu oldumki.tamam sağa sola dönüyordu ama bugün bambaşkaydı.galiba alt havalandırma işlemini artık yapamıcam

nihayet birkaç gündür süren huysuzluğu sona erdi..iki gündür keyfi çok iyi..gülüyo kahkahalar atıyo...burnuda akmıyo artık...uykuları eski sisteme döndü nihayet..bu arada iyi geceler maması veriyorum..kaşıkla...anca 3 saat uyumasına yaradı..sonra yine emzirmeye kalkıyorum..aman ağlamasında ben her saat başı yine emzirmeye razıyım...

kızlar bu arada defnenin karnımda olduğunu öğrenmemin bugün senesi..18 ocak...nasılda çabuk geçti bir yıl...hayatımın belkide en mutlu günüydü..anneme giderken eczaneden test almıştım..sadece hamile olmadığımı teyit etmek için yapıcaktım..çünkü bir ay önceki tedaviden dolayı kist oluşabileceğinden korkuyordum..sonra annemin bile haberi olmadan tuvalette yapmıştım testi..hatırladıkça yine tüylerim diken diken...canım annem nasılda çığlığıma koşmuştu...banyoda böcek falan gördüm sanmış garibim...allahım tüm isteyenlere versin..kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın...

Aminnnn canim
Rabbim yavrunu anali babali buyutsun inmsallah kizin pek tatli annesi maasallah tebarekellah rabbim yavrularimizi korusun hayirli salih evlat olsunlar insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…