nurcancım inan bende geç hissettim bebeğimi.5.aydamı ne hissetmiştim.endişelenme herşey yolundadır.
canım ya beni hatırladınmı bilmiyorum ama seninle daha öncede konuşmuştuk benim bir sıkıntım var sizler gebeliğini sürekli takip etmiş annelersiniz acaba bebeğinizin hareketlerini nezaman hissettiniz ben saki bazen bişi pıt ediyo ama bidaha bikaçgün hiç bişey yok gibi 18 haftalık olcak bebeğim yarın topicde benimle yakın olan arkadaşlar hissettiklerini sölüyor benim üstelik 2. gebeliğim çok telaşlanmaya başladım doktorumda sürekli gitmeme kızıyo artık gitmeyede yüzüm yok banabir fikir verirmisiniz benim daha önce hissetmem lzımken neden hala hissetmiyorum yada onlarmdamı bi yanlışlık var
merhaba hılalcım canım subat ayı gıbı ınsallah baslıcam
ılaclarımı baya temın ettım cok sagolasın
hem burdan bırınden hem de baska bır dernek vesılesıyle yuzdeyle buldum ılacları
bakalım ınsallah dozu yeterlı olur
allahım hayırlısını versın herseyın
bende anadoluda denıcem bakalım umıt dunyası ıste
artık yakın yer ve orası cok tecrubelı
ınsallah rabbım vesıle kılar ve bende sızler gıbı kasımda yavruma kavusurum
duanızda bu kardesınızı unutmayın
:26:
valla dr biberonla verme dedi kaşığa alışsın dedi.bende doyumluk vermeyi düşünmüyorum sadece başka tadlara alışsın diye yavaştan başlım dedim.ama bugün daha iyiydi kusmadı hiç değilse.sabahta elma suyu içti1-2 tatlı kaşığı.çok hoşuma gidiyor böyle ek besin verirken.kızım büyümüşte kaşıkla bişeyler veriyormuşum:))hilalcim heleki bu aydan sonra ayda 500 gr.alması yeterli oluyormuş.yani 4 aydan sonra.zaten ben evham yapınca insanlar hayatları boyunca ayda 1 kilo alsalardı dev adam olurduk.yavaş yavaş kilo alımlar azalır normaldir dedi.kzınla uğraşma başka meşguliyetler bul kızın gayet iyi diyipte azarladı beni çaktırmadan
nurcancım biz 3 bayan burda kader arkadaşlığı yaptık .inşallah senide yakında yavrunla aramızda görecez.içini ferah tut ve bugünlerin tadını çıkar.
hayatım hatırlamaz olurmuyum seni... sorrun hakkında kesin hatırlamıyorum ama bende geç hissetmiştim tekmelerini..takma kafanı çok sitres yapma bu günlerin tadını çıkar..daha gelmez bu günler:))
sağol canım herkez daha erken diyo sağolsun mersinlide dedi oda geç hisetmiş artık beklicem kendimi boşa üzmiyim zaten haftaya randevum var :))))))))
:))))))))))) aaaaaaahhhhhhhhh benimde böle dertlerim olur inşallah :))))))) okurken güldüm inan valla ben zaten anti sosyal biriyim sadece 1 arkadaşımvar o bana ben ona onunda çocuğu olmuyodu şimdi bi kızı oldu oda 24 saat alıyo ikimiz bir onla uğraşıyoz hiç biyere çıkmıyoz o bir yaşına girdiğinde benim kızım doğacak inşallah ozamanda benimkile uğraşırız :)))))))))))gülincim eğer ateşleniyorsa senin kızın dişi erken çıkıyor demektir.benim kızımda ısırıyor göğsümü.dişi çıkınca ne yapacam bilmiyorum böyle bile acıyor.
hilalcim benim kızımda yabancılıyor.babanesini dedesini bile istemiyor.ama bazı kişilerde de duruyor.halasında,komşumda duruyor.ama en yakın akrabalarda durmuyor.bide benim kızım biri gelince veya biryere gidince hemen başkası kucağına alınca kıyameti koparıyor ve eve gelene kadar ağlıyor huysuzlaşıyor.ama aradan zaman geçince benim kucağımda insanlara bakıp alıştıktan sonra kucaklarına aldıklarında bu kadar huysuzlaşmıyor.tabi hemen kucağınıza almayın diyemiyorsun alınıyorlar.valla benim kızım evini çok seviyor dışarı olarakta sadece alışveriş merkezlerinde arabasında gezerken hoşuna gidiyor ev gezmelerini hiç ama hiç sevmiyor benide çok yoruyor.hiç bir yere gitmek istemiyorum ama çıkmam gerekiyor anti sosyal olmak istemiyorum.haftada 1 ailece toplanıyoruz haftada 1 de arkadaşlarla toplanıyoruz ama inanın çok yoruluyorum kızımla.bu huysuzluklar daha ne kadar sürecek.etrafımdaki bebeklerin sesi soluğu çıkmıyor uslu uslu misafirlikte uyuyor,duruyor ama benim kız çıldırıyor.:18:
canım benim ailem istanbulluı kardeşim çok 6 kardeşiz ama annemde kardeşlerimde istanbulun bir yakasında ben öbür yakasında oturuyorum sık sık ailemin yanına gidiyorum onlarda geliyor yalnız aradaki yol 2,5 saat ama akrabam yok ben 14 yaşındayken babam bitkisel hayata girdi babamın tarafı babam öle olunca bizden elini ayağını çekti üzerlerine yük kalırız sandılar en büyük bekar bendim 2 ablam evliydi kardeşlerimde küçüktü babam 6 yıl böle kaldı kendini bilmeden biz tabi kimseye yük olmadan hem okuyup hem çalışıp kendimizi kurtardık bu hayattan ama artık biz babamın tarafına bek gitmiyoruz babam tabi 6 yıldan sonra vefat etmişti anneminde bir kız kardeşi var zaten oda aileme yakın oturuyo yani gine 2,5 saat burdada kafa dengi insan yok bişi konuşuyoz oturmada mesela bi saat sonra başka arkadaş arıyo böle böle olmuş doğrumu diyo yani dedikodu almış başını gidiyo napalım birtane arkadaşım var kendini bilen hanım bi kız onla gidip geliyoz ya bendeyiz ya onda birbirimizi ben buraya gelin geleli 5 yıl olcak hiç kırmadık kıskançlık fesatlıkta yapmadık kardeş gibi olduk artık öle geçiniyoz bu arada eşimin aileside yok tüm akrabaları geliboluda oturuyorbeniim kızım hasta grip oldu öksürüyordu.öksürük geçti balgamı var şimdi..bugün kontrole gittik herkes bronşit felandır dedi..bende götürüyüm deidm dr.a:))fakat şükür bronşit değil.ama balgamı var..dünde zaten dr.u aramıştık perebron vermişti ona devam dediii..yani boşboşuna gittik:)neyse içimiz rahat etti en azından.
nurcan gerçekten bir arkadaşın mı var şaşırdım gerçekten:)
benim arkadaşda var,akrabada bol ama pek gittiğim sölenemez..hasta olur diye pek bir yere gitmiyoruyz.daha arabasına koyup bi yere gittiğimiz yok.kucakta geziyor hanfendi..babamız kış çıkana kadar evde durun diyor.artık ben kafayımı yerim bilemiyorum:)
geçen anneme gittim ardından evde hasta oldu..çok çabuk kapıyor ondan korkuyoruz hanfendiyi dışarı çıkarmaya..
bu arada bugün burda hava çok güzel hastaneye gitmişken anneme bıraktı eşim..allahtan hava güzel,olmasa burayada gelemicektim..
genelde ben gidemiyorum ama millet geliyor minayı sevmeye..çook uzun oldu yaaww
sağol canıcanım başın sağolsun..asıl babanın milleti sizi sahiplenmeliydi ama olmamış..zaten insanları tanıyamıyorum..hiç içleri sızlamıyormu anlamda veremiyorum..
bu arada biz şuanda annmelerle aynı yerde oturuyoruz sık sık annemler geliyor bana..doğurmadan öncede ben hep orda dururdum..neyse uzatmıyım benimde karşı tarafa taşınma durumum var..ne yapıcam onlarsız bilemiyorum..hemde ben avrupa yakasında oturuyorum taşınacağım yer anadolu yakasında ve çok uzakta taaaaaa pendikte şimdiden düşünüyorum ne yapıcam orda diye..
mersinli nisa hanım meyveleri felan severek yemeye başladımı?hala zorlamı yediriyorsun?
birde kızlar bişey sorucam arı mama kızlarınıza verdinizmi dicem ama defne zaten annesini emiyor vermiyordur gülin..mersinli sen verdinmi?bugün ilk defa kızıma verdim ve severekde yedi..annem ver diyor arada bir ama dr ne der bilmiyorum..evimin ordaki dr.a gitseydim şimdi çoktan kaşık mamaya başlıcaktım.ama benim dr geçirmedi...
nurcan bende beyoğlunda oturuyorum..evim çok küçük hemde ortam açısından karşısı daha iyidir.oralar buraya nazaran daha sessiz sakin..hele çocuklar için daha iyidir heralde.gerçi bende burda doğdum büyüdüm.şikayetçimiyim hayır..her yere burdan kolaylıkla gidiliyor..tüm milletimde burda olduğu için burayı seviyorum..hemde çok seviyorum.
ama bizim zamanımızla şimdiki zaman çok farklı hele benim kızım büyüyene kadar..ve ordaki evim sitede olucak, büyükde olucak,dahada önemlisi kızım için taşınmak istiyorum..bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?