Justıng canım masallah melegın cok guzel ama bencede nazar deger dıye korkarım kem gozler var masallah valla berakallah ıcımden kac kere dedım ben bıle nazarlarımdıye canımsın
hılalcım olsun canım 2 kıloda olsa degdımı degıyor canımsın
mersınlım nasılsın canım
nurcan gozun aydın canım bebegın hareket etmıs ve duymussun
gozun aydın elındden geldıgı kadar gecmısı unutmaya calıs ve bebegıne odaklan artık
onu uzme annesı streslı sınırlı olmasın bebegımız sonra
bu yıl nisa ismi çok moda..herkes nisa koyuyor...
mersinlinin kızının ismide nisa..benim arkadaşım bizimle aynı zamanlarda doğum yaptı oda kızının ismini nisanur koydu....adıyla yaşasınlar inşşş..
gülin sana katılıyorum o zaman bebeği hiç dışarıya çıkarmamak lazım..biz hastaneyede gittiğimizde seviyorlar,bakıyorlar ona..allaha emanet bebişlerimiz dediğin gibi..hem ben burda bebek resmi gördüğümde ne güzel evlat sahibi olmuş diyordum mutlu oluyordum kötü asla düşünmüyorum..ve burda herkesde öle düşünüyordur..yani ben böle düşünmek istiyorum..rabbim herkesi kem gözlerden korusun inşş
rahat bi 7-8 sene önce ileride bi kızım olursa adını nisa koyucam demiştim.. arkadaşımın adıydı ve kimsede yoktu.. 7-8 sene geçti hala bekarım..ben evlneip ,kızım olasıya nisa ismi aldı başını gidiyo.. hayırlı ömürlü olsunlar ya
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..analı babalı büyütsün inş. hayırlı evlat olsun..
bilmiyodum bukadar bilinen bi isim olduğunu benim ailemde isim kurandan koyuyolar eşimin aileside öle eşimde internette bunu görmüş beğenmiş :)))))))) bide yağmur koyalım dedi yamur nisa olsun dedi :)))))) ay yaşasında sağ sağlim dünde hastanede sancılandım ilk bebeğimdeki gibi iltehap başladı doktor erken doğum yada düşük yapabilirsin dedi canım çok sıkıldı inşallah abisi gibi bizi bırakmaz tamda hareketleri başlamıştı
bilmiyodum bukadar bilinen bi isim olduğunu benim ailemde isim kurandan koyuyolar eşimin aileside öle eşimde internette bunu görmüş beğenmiş :)))))))) bide yağmur koyalım dedi yamur nisa olsun dedi :)))))) ay yaşasında sağ sağlim dünde hastanede sancılandım ilk bebeğimdeki gibi iltehap başladı doktor erken doğum yada düşük yapabilirsin dedi canım çok sıkıldı inşallah abisi gibi bizi bırakmaz tamda hareketleri başlamıştı
Nurcan geçmiş olsun ..... lütfen geriye dönüp bakma artık ileriye bak..... ben geçen yıl erken doğumla 23. haftada ikiz bebeklerimi kaybettim kızımı veee oğlumuu( 1 yıl yas tuttum yemedim içmedim eğlenmedim saçlarım bembeyaz oldu boyatmadım ama tekrar tüp bebek için kolları sıvadım ve 2 transfer yapıldı kesenin biri büyümedi diğeri de canım kızım tutundu 16. haftada kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım bebeği kaybede bilriz dediler yinemi Allahım dedim günlerce ağladım .... hastaneden çıktım evde hiiç kalmadan yatağa bağlı kaldım veee 21.haftada bir gece apandist ortaya çıktı risk çook yüksek bebeği kaybedebiliriz dedi dr.um ve ben yine çook büyük bir umutsuzlukla ağlaya ağlaya ameliyata girdim 10 gün daha hastanede yattım ve eve geldim yatmaya devam ettim vee Allahıma binlerce şükürler olsun ki benim kıymetlim canım kızım bana sıkı sıksı tutundu vee 39. haftada epudural sezeryanla dünyay geldi şimdi 3. ayımızı bitirmek üzereyiz........ eminimki Allahımın izniyle sende burdan kızını kucağına aldığın günü bizlere yazacaksın sağlıkla zamanında dünyaya gelsin kuzucuğun dualarım seninle kendine ve bebişine çok iyibak bol bol dinlen......
canım sen hiç bişey yapma sitrestende uzak dur..kaç aylık hamileydin sen?kendine iyi bakda erken doğurma ya..neden iltihap oluyomuş oğlunda iltihaptan dolayımı erken doğmuştu?
Nurcan geçmiş olsun ..... lütfen geriye dönüp bakma artık ileriye bak..... ben geçen yıl erken doğumla 23. haftada ikiz bebeklerimi kaybettim kızımı veee oğlumuu( 1 yıl yas tuttum yemedim içmedim eğlenmedim saçlarım bembeyaz oldu boyatmadım ama tekrar tüp bebek için kolları sıvadım ve 2 transfer yapıldı kesenin biri büyümedi diğeri de canım kızım tutundu 16. haftada kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım bebeği kaybede bilriz dediler yinemi Allahım dedim günlerce ağladım .... hastaneden çıktım evde hiiç kalmadan yatağa bağlı kaldım veee 21.haftada bir gece apandist ortaya çıktı risk çook yüksek bebeği kaybedebiliriz dedi dr.um ve ben yine çook büyük bir umutsuzlukla ağlaya ağlaya ameliyata girdim 10 gün daha hastanede yattım ve eve geldim yatmaya devam ettim vee Allahıma binlerce şükürler olsun ki benim kıymetlim canım kızım bana sıkı sıksı tutundu vee 39. haftada epudural sezeryanla dünyay geldi şimdi 3. ayımızı bitirmek üzereyiz........ eminimki Allahımın izniyle sende burdan kızını kucağına aldığın günü bizlere yazacaksın sağlıkla zamanında dünyaya gelsin kuzucuğun dualarım seninle kendine ve bebişine çok iyibak bol bol dinlen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?