canım şuan 20 haftalık gebeyim oğlumdada 9 ay iltehabım vardıama ondaki iltehap daha ileri dereceydi akıntım asit gibiydi bütün heryerimi yakıyodu yara ediyordu kıyafet giyemiyodum onda 8.5 aylıkken sncılandım ve bebeğin hareketleri azaldım meğersem doğum gelmiş doktor daha çok varr dedi anlamadı doğumun geldiğini eve yolladı 2 hafta sonraya randevu verdi 2 hafta sonra gittiğimde bebek doğamayınca doğum stresine girmiş beyindeki damar çatlamış ve kanı boşalmıştı çok az kalmıştı vücutta kan kalmayıncada ciğerleri ve böbrekleri iflas etmişti kalbi ve beynide hasr görmüştü yani yaşaması imkansız dı acilen doğuma aldılar tabiki ancak makineye bağlı olarak 2 gün yaşadı bunda iltehabım diğeri gibi değil ama diğerindeki gibi doğum sancısı gibi sancı giriyor benim bebekler üretiyo doğum yaptığım an hiç bişiyim kalmıyo ama zaten önemli olanda bebeğimin sağ salim doğması yoksa ben ağrıyıda acıyıda çekerim o yüzden bunuda aynı olursa diye korkuyorum daha doğum içinde çok küçük olum doktor anlasa 8.5 aylıkken 3.600 kilodaydı son 2 haftada hastalanmasına rağmen kilo vermemiş bu kilodada doğmuştu ama kızım daha şuan 270 gram çok küçük yaşaması imkansız Allahım yardımcım olsun hani yapabilecek bişeyimde yok şöle yapsam bişi olmaz diyemiyorum
nasılsın canım kızın nasıl?demek 3 aylık oldu büyümüş senin kızda..geçen yıl düşme korkusu yaşıyordun şimdi seninle kızın..inş nuırcan seninlede bunları konuşuruz..
bebişinin ismini ne koydunuz?
canım kızın tabiki küçük olucak şuanda hafta olarak daha çoook erken..korkma iş felanda yapma boşver evladından dahamı değerli..kendini sitrese sokma sitres çok önemli dr.um bana öle sölemişti:)inş kızın zamanında kucağınıza gelicek buna inan..kilo önemli ama sağlıklı olması daha önemli canım 3 600 çok iyi kilo ama sağlıksızdı..kızın küçük doğsun inş sağlıklı olsun.tabi inş zamanında ve kilosu iyi bir şekilde dünyaya gelsin..
Hilal canım bebişimizin ismi Arya maşallah maviş bir kızımız var 39. haftada benim bebişi kaybetme korkularım yüzünden epudural sezeryanla dünyaya geldi...... 3.5 kg vee 50 cm doğdu şimdide maşallah iri bir bebek olarak gelişimine devam ediyor ........ senin minik kuzu da maşallah baya büyüdü kaç kilo, boyu kaç cm oldu ........ senide minik kuzuyu da çook öpüyorum .........
nurcan canım ilk bebeğin için çok üzüldüm..ama ilki öyle oldu diye buda öyle olucak diye birşey yok...haziran başındada ben 6 aylıkken kanamam gelmişti..plasentam aşağıda olduğu için..dr ıstırahat verdi..bende 3 ay hep dinlendim..anneme gittik orada kaldık..gezmeye çıkamadım koca yaz..birde sıcaklar...ama bebeğim için değerdi..şimdi sağlılklı kucağımda...sende stres yapmadan dinlen..32. haftaya kadar gayret et..ondan sonra doğsada bişey olmaz ki daha önce doğanlar bile artık yaşatılıyo ...sadece biraz sabır canım...
nurcan canım ilk bebeğin için çok üzüldüm..ama ilki öyle oldu diye buda öyle olucak diye birşey yok...haziran başındada ben 6 aylıkken kanamam gelmişti..plasentam aşağıda olduğu için..dr ıstırahat verdi..bende 3 ay hep dinlendim..anneme gittik orada kaldık..gezmeye çıkamadım koca yaz..birde sıcaklar...ama bebeğim için değerdi..şimdi sağlılklı kucağımda...sende stres yapmadan dinlen..32. haftaya kadar gayret et..ondan sonra doğsada bişey olmaz ki daha önce doğanlar bile artık yaşatılıyo ...sadece biraz sabır canım...
nurcan 32.hafta erken 34 e kadar sık kendini öle doğur canım:))))çok çok dua et nurcann
merhabakızlar ben yine rahatsız edicem sizi ama bi sorum daha olucak benim özellikle akşamları aşırı derecede mide yanmam oluyo resmen midemden boğazıma kadar yanıyo ya ben daha önce hamile kaldım ama hiç böle şeler yaşamamıştım uyuyamıyorum sabaha kadar uyursamda oturarak uyuyorum
canım hamileyken öle bir sorun yaşamadım ondan hiç bir fikrim yok..ben yazın uyku uyuyamıyordum oda sıcaktan..ayyyy ne günlerdi beee pişmekten bir alem olmuştum:))
dr.la görüştünmü bu konuyu nurcan?
demek maviş kızın var benim kızımında gözleri mavidi ama dönüyo yine renklide mavi değil.
senin tosuncuk benim kızdan kiloludur..1 ay önce 5 180 kilosu boyuda 60 cm di canım...seninkinin şuanda kilosu ve boyu kaç?bende seni ve kızını kocaman öptümm
nurcancım uykusuz kalacak şekilde değil ama benimde miğde yanmam oldu.ama 7.ayda başlamıştı benimki.renie şurup içiyodum.iyi geliyodu.
Hilal canım bebişin kaç aylık oldu ...... bizim bebiş bugün tam 3 aylık oldu dr. kontrolümüze gittik idrar yolları ile bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Arya biraz tombul bir bebek ama bize normal geliyor sadece taşırken zorluk yaşıyoruz kollarımız sarkıyor) boyumuz 62 cm kilomuz 7.200 gr Maşallahhh gözleri boncuk artık bu saaten sonra değişmez dedi dr.umuz .... benim sütüm bitti diyebilirim önümüzdeki ay ek besinlere başlıyacağız kısmet olursa ..... sizin ek besinlerle aranız nasıl..... seni ve kızını çok öpüyorum görüşmek üzere......
sağolasın canım Allahıma şükür duydum ama benimki bi oynuyo bi daha yok bi oynuyo bidaha yok tembel olacak heralde:))))))))) yada ben erkek gebelik yaşadım oğlum çok erken başlamıştı ondan dolayı bunuda öle bekliyom heralde :))))))))) Allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah bian önce gebe kalır sağ sağlim yavruna kavuşursun bu arada ismin nisa mı galiba benim kızımında ismi nisa olacak yağmur nisa koyacak babası :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?