Kızım oluyor teyzeleri..

canım kızın tabiki küçük olucak şuanda hafta olarak daha çoook erken..korkma iş felanda yapma boşver evladından dahamı değerli..kendini sitrese sokma sitres çok önemli dr.um bana öle sölemişti:)inş kızın zamanında kucağınıza gelicek buna inan..kilo önemli ama sağlıklı olması daha önemli canım 3 600 çok iyi kilo ama sağlıksızdı..kızın küçük doğsun inş sağlıklı olsun.tabi inş zamanında ve kilosu iyi bir şekilde dünyaya gelsin..

Hilal canım bebişimizin ismi Arya maşallah maviş bir kızımız var 39. haftada benim bebişi kaybetme korkularım yüzünden epudural sezeryanla dünyaya geldi...... 3.5 kg vee 50 cm doğdu şimdide maşallah iri bir bebek olarak gelişimine devam ediyor ........ senin minik kuzu da maşallah baya büyüdü kaç kilo, boyu kaç cm oldu ........ senide minik kuzuyu da çook öpüyorum .........

yapmıyorum canım iş hiç evde yatıyorum hep bakalım Allahım inşallah kucağıma almayı büyütmeyide nasip etsin

nurcan canım ilk bebeğin için çok üzüldüm..ama ilki öyle oldu diye buda öyle olucak diye birşey yok...haziran başındada ben 6 aylıkken kanamam gelmişti..plasentam aşağıda olduğu için..dr ıstırahat verdi..bende 3 ay hep dinlendim..anneme gittik orada kaldık..gezmeye çıkamadım koca yaz..birde sıcaklar...ama bebeğim için değerdi..şimdi sağlılklı kucağımda...sende stres yapmadan dinlen..32. haftaya kadar gayret et..ondan sonra doğsada bişey olmaz ki daha önce doğanlar bile artık yaşatılıyo ...sadece biraz sabır canım...

Son düzenleme:

demek maviş kızın var benim kızımında gözleri mavidi ama dönüyo yine renklide mavi değil.
senin tosuncuk benim kızdan kiloludur..1 ay önce 5 180 kilosu boyuda 60 cm di canım...seninkinin şuanda kilosu ve boyu kaç?bende seni ve kızını kocaman öptümm

nurcan 32.hafta erken 34 e kadar sık kendini öle doğur canım:))))çok çok dua et nurcann

sağol canım bakalım dinleniyorum ilaçları kullanıyorum inşallah iyi gelir zaten ailem iş yaptırmıyor arada kız kardeşlerim geliyo yapıyorlar bazende ablam felan yemeği genelde eşimle bir yapıyoruz zaten herşeyi o getirip götürüyor yada dışarıdan alıyoruz bişiler Allah hayırlısını versin inşallah bakaalım eğer ozamana kadar kendi gelmek istemezse tutucaz :))))))))))))

nurcan 32.hafta erken 34 e kadar sık kendini öle doğur canım:))))çok çok dua et nurcann

:)))))))))))) ediyorum canım topiclerde arkadaşlarım var onlarada kendimede herkeze ediiorum zaten elimden başkada bişi gelmiyo ah inşallah durur ozamana kadar zaten durursa normal zamanında doğuma alacak doktor :)))))))))))

merhabakızlar ben yine rahatsız edicem sizi ama bi sorum daha olucak benim özellikle akşamları aşırı derecede mide yanmam oluyo resmen midemden boğazıma kadar yanıyo ya ben daha önce hamile kaldım ama hiç böle şeler yaşamamıştım uyuyamıyorum sabaha kadar uyursamda oturarak uyuyorum

canım hamileyken öle bir sorun yaşamadım ondan hiç bir fikrim yok..ben yazın uyku uyuyamıyordum oda sıcaktan..ayyyy ne günlerdi beee pişmekten bir alem olmuştum:))
dr.la görüştünmü bu konuyu nurcan?

Son düzenleme:
canım hamileyken öle bir sorun yaşamadım ondan hiç bir fikrim yok..ben yazın uyku uyuyamıyordum oda sıcaktan..ayyyy ne günlerdi beee pişmekten bir alem olmuştum:))
dr.la görüştünmü bu konuyu nurcan?

yok canım cuma günü gitmiştim doktora bu cuma bidaha gidicem bakteriler geçtimi diye bakılacak bu hafta sorucam ama özellikle 2-3 gündür kesinlikle uyuyamıyorum gözlerimin altı balon gibi oldu halka halkalar ama yorgunluktan

Hilal canım bebişin kaç aylık oldu ...... bizim bebiş bugün tam 3 aylık oldu dr. kontrolümüze gittik idrar yolları ile bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Arya biraz tombul bir bebek ama bize normal geliyor sadece taşırken zorluk yaşıyoruz kollarımız sarkıyor) boyumuz 62 cm kilomuz 7.200 gr Maşallahhh gözleri boncuk artık bu saaten sonra değişmez dedi dr.umuz .... benim sütüm bitti diyebilirim önümüzdeki ay ek besinlere başlıyacağız kısmet olursa ..... sizin ek besinlerle aranız nasıl..... seni ve kızını çok öpüyorum görüşmek üzere......

nurcancım uykusuz kalacak şekilde değil ama benimde miğde yanmam oldu.ama 7.ayda başlamıştı benimki.renie şurup içiyodum.iyi geliyodu.

nurcancım uykusuz kalacak şekilde değil ama benimde miğde yanmam oldu.ama 7.ayda başlamıştı benimki.renie şurup içiyodum.iyi geliyodu.

canım benimki uyutmıcak şekildesanki alev alev yanıyo içim acaba antibiotiktenmiki bilmiyorum cuma doktora sorucambelki şurup yazara sağolun cevaplar için ilgilendiğiniz için

benim kızım aslında ayın 31 inde 6.ayını doldurucak doğduğu tarihten..fakat dr doğması gereken tarihten hesaplıyor ona görede 4 aylık..benide kızım emmiyor bu 1 aydırr çok ama çok az emiyor hepten kesldi gibi bişey günde 1 kez emiyor..dahada almıyor..sabah ilk uyandığında emiyor oda..biz zaten 3 veya 4 aydır mamada veriyoruz..ama ek gıdalara şubatdaki kontrolümüzde başlıycaz...
canım senin kız maşalahhhh nazar değmesin inşş toplu..yalnız kızın seni emmemesine rağmen iyi kiloda...kaç kilo doğmuştu kızın?bende öptüm seni ve kızınııı.....

mersinlii sen evdede kilo takipi yapıyordun ek besinlere başladıktan sonraki kilo durumu nasıl nisanın??aynımı yoksa gerileme yada artma varmı??

nurcancım hamdolsun canım duymussun hareketlerını
cok sukur canım sıkılma rabbım kulunu sıkar ama darda bırakmaz
canım benım adım senın adının benzerı
gercek adım nısam degıl
ınsallah canım duana amiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyorum
alahım herkese versın hayırlısıyla kımseyı kımseye ımrendırmesın ınsallah
sende hamılelık reflusumu var canımsın yaa bızım bır arkadasta senın gıbı agzıma asıt gelıyor sankı dıyordu
leblebı yemeyı denermısın eger faydası olursa ondandır ozman
ama doktoruna muhakkak soyle canımsın
allahım hepımızın yarrrrrrr ve yardımcısı olsun canlarımmmmmm
haftaya tedvıye baslıcam ınsallah bır aksılık olmazsa bu kardesınız dua bekler sızlerdenınsallah bende yazarım gebeyım dıye

hilalcım evde kilo takibi yapmayı bıraktım.dr yapma tartma herzaman dedi ve sütünü takma.iyi de geldi takmadığımdan beri sütüm iyi valla.haftaya kilosuna bakacaz bakalım oda iyimi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…